Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei P10 Plus telefonumu bu yöntem ile Emui 9 'a güncelledim.
    Telefonuma yüklü Firmware Finder ile tanımlı güncellemeyi buldum.Sağ üst köşeden .xml dosyasının linkini alıp aşağıdaki adımları uyguladım. Başarı ile sonuşlandı.Denenmiştir.

HiSuite üzerinden onaylanmış versiyonu yüklemek için

- C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasını Notepad++ vs. ile açın ve en alt satıra şunu ekleyin

188.225.84.142 query.hicloud.com

- Şuan kurulu olan hiSuite i kaldırın, Linkteki HiSuite9.0.2.304 indirin ve kurun fakat çalıştırmayın
    HiSuite_9.0.2.304 HiSuite_9.0.2.304

- Linkteki dosyayı indirin ve kurulum sonrası şu konumlara dosyaları kopyalayın Hisuite
    Hisuite

httpcomponent.dll dosyasını şu dizine taşıyın C:/Program Files (x86)/HiSuite veya uygulamanın kurulu olduğu dizin.
    HiSuiteConfig.xml dosyasını şu dizine taşıyın C:/Users/KULLANICIADINIZ/AppData/Local/Hisuite/userdata/UpdateDogDev

- Firmware Finder ı indirin = Firmware Finder
    - Bu siteden yüklemek istediğiniz sürümü seçin. Benim cihazın VKY-L29 olduğu için bu şekilde arama yaptım. Kendi cihazınıza uygun versiyonu yukarıdan aratabilirsiniz.
    Açılan sayfada Telefonumda onaylı olarak gördüğüm 8.0.0.172 ye tıklayınca .xml linki verilecek. Bu linki kopyalayın. Ben 8.0.0.172 olarak bunu yükledim :
    -İndirdiğimiz firmware finder uygulamasını açın ve "Availabiliyt of firmware checker" a tıklayın. Açılan pencedeki 1. bölüme kopyaladığınız .xml linkini yapıştırın ve 2. kutucuğa IMEI nizi yazın. Onaylı olup olmadığını burdan görebilirsiniz. (Bende Telefondaki uygulamada onaylı çıkıyordu fakat pc de onay çıkmadı ama ben yinede yükledim)

-Şimdi Firmware Finder uygulamasında "DNS Update" bölümüne gelin. İlk kutucuğa yükleyeceğiniz yukarıda belirttiğim .xml linkini yapıştırın ve Rigister a tıklayın. daha sonra "Check current registered firmware" e tıkayın ve IPnize bu yazılımın onaylandığını görün.
    - Daha sonra Copy DNS to clipboard a tıklayın ve bağdaştırıcınızın DNS adresini kopyalanan DNS ile değiştirin.
    - HiSuite yi açın ve cihazınızı bağlayın. Update e tıklayın,
    - Seçmiş olduğunuz sürümü Update ekranında göreceksiniz. BU EKRANDA DİREK YÜKLEMEYE TIKLAMAYIN!!!
    - Güncellemeyi gördüğünüzde Update bölümünün sağındaki "Switch to Orher Version" a tıklayın,
    - Bu ekrandan "Earlier Versions" u seçin. Bu versiyon Official Versiondur.
    - Earlier Versions u seçtikten sonra yükleye tıklayın. Kendisi otomatik olarak indirip ve yükleyecektir.
    NOT:ALINTIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightingdesigner -- 2 Nisan 2019; 16:58:51 >

• ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ bana güncelleme gelmiş paralel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vtr-l09 cihazına güncelleme gelen var mı
  • bana da gelmedi daha l09

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turuncukafali kullanıcısına yanıt
    +1

• Güncelelem sonrası soft resetmi yoksa hard reset mi atılmalı
  • Arkadaşlar bana bir güncelleme geldi ama bu android pie güncellemesi mi yoksa arayüz mü konuya biraz uzağımda...

[simage]
    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★[/simage]

• Arkadaşlar telefonu yere düşürdüm normal konuşurken sesim karşıya gitmiyor ancak hoparlörü açıp konuşunca mikrofon çalışıyor neden olur bilen var mı?

• özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    Android 9 pie gelmiş

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal hoparlörün yanındaki mikrofon bozulmuştur ve aramadayken hoparlöre alınca gürültü engelleyici miktofondan sesi alıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkana.

Android 9 pie gelmiş
    cihazınızın bölge kodu ve modeli nedir?c432 olarak kimseye gelmedi henüz size ota yolu ile mi geldi?
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum

• teşekkür ederim, yükledim hemen android 9.0.1.165 e yükseldi sistem.

telefon p10 plus, modeli vky-l29
  • Bana dün itibarı ile Pie güncellemesi geldi.
    Telefon modeli: VTR-L29
    Gelen güncelleme: 9.0.1.159

• Vtr l09 modeli icin mayis sonuna kadar pie güncellemesi dagitilacakmis
    Mail yolu ile sordum

• Bende dun musteri temsilcisiyle konustum hicare uzerinden, nisan ayinin ikinci haftasindan sonra baslayacak bize en son bildirilen bu dedi.

• P10 telefonuma dun android 9 guncellemesi geldi. Yükledim, yukardan kaydirarak actigimiz bildirim penceresi beyaz olmus. Tekrar nasıl siyah yapabiliriz?

• Model numarasi neydi hocam cihazinin , yukarda arkadasinda dedigi gibi C432 ye gelen herhangi bir gucelleme olmadi daha

• ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

Sorun gelip gelmemesi degil, geldi ama bildirim penceresi beyaz oldu. Ben siyah seviyordum.

• Playstore uzerinden huawei themes benzeri uygulamalarla farkli temalar uygulayip degistirebilirsiniz belki hocam

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.