Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (353. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Xda forumda Huawei P10 bölümünde çok rahat bulabilirsiniz. Az buçuk İngilizce bilginiz varsa yapması basit. Ama yine de bu işlere yatkın olmanız iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: ahmetal2
Nasil gectiniz acaba bize de soyler misiniz?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline saglik hocam biz hala beklemedeyiz..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bi link atsanız. Ffde güncelleme görülüyor onay vermiyor ama.quote:
Orijinalden alıntı: rawkid2
Xda forumda Huawei P10 bölümünde çok rahat bulabilirsiniz. Az buçuk İngilizce bilginiz varsa yapması basit. Ama yine de bu işlere yatkın olmanız iyi olur.
Alıntıları Göster
Iss yüzünden dns de değiştiremiyorum.
Farklı bir yol lazım
Numaramı Vodafone'a taşıdım.
Fakat o gün bu gündür mobil verim çalışmıyor.
Ben Huawei P10 telefonun ayarlarından halledileceğini düşündüm. Aynı konuyu Vodafone bölümüne de açacağım ama belki aradığım cevabı buradan biri verir. -
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
Hocam bi link atsanız. Ffde güncelleme görülüyor onay vermiyor ama.
Iss yüzünden dns de değiştiremiyorum.
Farklı bir yol lazım
Alıntıları GösterXDA Developers
[GUIDE] Manual Oreo update - v190219 - Pie upgrade now supported (Tut #4)https://forum.xda-developers.com/p10/how-to/guide-manual-updgrade-to-update-oreo-t3758286
Burada anlatımı mevcut. Firmware üzerinden yapılmıyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tek merak ettiğim pil performansı ve fotoğrafta gece çekimi için iyileştirme var mı acaba 🤔
Pil konusunda değişiklik var mı? -
-
güzel :) kameraya p20 ve mate 20 serisindeki elde gece çekim modu geldi mi peki 🤔
Maalesef. Gelse iyi olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: turuncukafali
güzel :) kameraya p20 ve mate 20 serisindeki elde gece çekim modu geldi mi peki 🤔
rootsuz gcam kurabilsem onu kullanacağım da bi türlü uyumlu birşey bulamadım
Android 8 için şu var gece modu vs çalışıyordu. Ama Android 9'da çalıştıramadım.quote:
Orijinalden alıntı: turuncukafali
rootsuz gcam kurabilsem onu kullanacağım da bi türlü uyumlu birşey bulamadım
https://www.xda-developers.com/download-google-camera-night-sight-honor-play-huawei-mate-10-mate-10-pro/
az evvel bunu kurdum da gece modu güzel çalışmadı, selfie kamerasını da açınca çöküyor
odaklayip parlaklığı arttırmak gerekiyormuş, bu şekilde daha iyi oldu
Merhaba teşhir ürün olarak 2447tl'ye alınır mı? -
P10 Plus için andorid 9 güncellemesi alan oldu mu? -
2017 senesinin telefonları için bana kalırsa değmez, ama daha farklı fikir sahibi olanlar olabilir onlar da birşeyler söylese iyi olur
Kesinlikle hayır. O fiyata alınacak çok telefon var. İlla kamera iyi olsun derseniz ona göre de birşeyler var. Lite modeller harici çoğu telefon alınabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Incorrect
Merhaba teşhir ürün olarak 2447tl'ye alınır mı?
P10lite kullanıyorum. GPS te takılmalar oluyor. Telefon yeni iken bu tip bir sıkıntı yoktu. Yürüyüş yapıyorum stat etrafından değilde içinden kestirmeden yurumusum gibi gösteriyor. Araçta konumda takılmalar oluyor. Wifi sinyali güçlü değil telefonun. Wifi kaynağına yakın olmak durumu hep baki. Çözümü varmıdır? Servise götürsem sağlam bu deyip geri verirler... Samsung mu alsam birdahaki telefonumu bilemedim. Aynı durum LG G2 de de başıma geldi huaweiye geçtim. Şimdiki durum canımı sıktı...Her sene telefonmu değiştir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X