Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Distribütör garantili alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Merhabalar p10 almakta karar kıldım.

Sizce 2050 TL'ye ithalatçı garantili mi yoksa 2300'e distrübütör garantili mi almalıyım ?
    TR P10'u 2.300TL.'ye nerede buldunuz? 2.500TL 'den aşağı yok internette. Bir de, plus'a göre P10'un diyaframı baya zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 15 Nisan 2018; 3:30:34 >
  • yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Süper :)

• P10 plus telefonu c185 oreo ya güncelledikten sonra kamera baya fark etti ama olumsuz yönde renkler böyle pudramsı yumuşak renkler gibi oldu özellikle portre modu baya kötü etkilenmiş b173 sürümünde keskin ve doygun renkler olurdu şimdi bir tuhaf bende mi sorun var acaba sıkıntı yaşayan oldu mu?

• Mrb arkadaşlar telefonum 15 günlük memnunum fakat bu gün telefon masadayken sol alt köşesine bastığımda yamuk olduğunu keşfettim başta kılıftan dolayı öyle oldu sandım ama kılıfı çıkarıp deneyince yine aynısı oldu yaklaşık 1 mm'lik bir yamukluk söz konusu
    ne yapmaliyim sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi yamultmaya çalıştım hemen yamuluyor fazla güç kullanmadan bu ne böyle allah belanı versin huawei napcam şimdi öyle böylede yamulmuyor baya yamuluyor güç bile kullanmiyorum sizde boyle birşey oldumu lütfen acil yardım edin geri vermeyi düşünüyorum

• P10 Plus aldım, gerçekten canavar gibi bir telefon, hiç düşünmeden alabilirsiniz. Aşağıda çektiğim fotoğrafı bir yerde görsem dslr derdim.
    https://i.hizliresim.com/Ygo1kz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 16 Nisan 2018; 14:28:15 >
  • Sen hiç uğraşma geri iade et gitsin ve başka markalara yönel

• Dediğinizde haklısınız bendede mevcut hemen çözümü aktarayım size iki elinizle alttan ve üstten tutuyorsunuz sol el sabit tutarken telefonu sağ elinizle(telefonun ahize tarafı) telefonu saat yönüne zorlayın ve tekrar düz zemine koyup bakın düzeldiğini göreceksiniz malesef 6.9mm olunca telefon hafif yamulma söz konusu olabiliyor.

Bu sorun herkesdemi var yoksa bazılarında mı sadece
    Telefondan cok memnundum bataryası felan
    Hepsinde varsa p20 pro nasıl acaba?
    P10 plusı amazon üzeri almıştım daha 15 günüm var geri iade icin.
    Napcam şimdi

• myavuzz M kullanıcısına yanıt
    Efendim Kalıcı bir çözüm gibi gözükmedi bana.
    telefonu amazon italia garantili aldim
    30 gün içerisinde şartsız iade edebiliyorum gönderme kargosuda ücretsiz kendileri hallediyor
    Çok az telefonda rastlanıyorsa degistiricem yoksa p20 pro felan bakcam para sorunu yok lakin çok sevdim bu relefonu ah huawei ah

• kurtar72 kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyordaki Teknosa mağazasında 2500 tl idi. Anlamadığım şekilde %4 özel indirim verdi. Bir de 100 TL chip para kampanyası vardı.

• Bende siz dedikten sonra baktım ahşap yüzeyde çoğu denediğim yerde birşey olmadı ama bazı yerlerde sağ yada sol üst köşelerin en uç noktasına baskı yaptığımda cihazda 1 mm bile olmayan bir oynama oldu cam,metal,taş yüzeyler hakkında fikrim yok ama ahşap yüzey yanıltıcı olur ahşap duruma göre zaman içinde dalgalanır şişer vs tabi bu gözlede görülmeyebilir yani hatta çoğunlukla gözle görülmez (peder bey eski mobilyacı )

Valla ben kendime takıntılı diyordun ama siz benden daha takıntılıymışsınız bende geçen ekranın en alt köşesinde gece karanlığında full parlaklıkta belli olan bir ölü pikselim vardı gördüm ve takıldım servise götürdüm Allah tan teknisyeninde gözü iyiymiş demekki verdim cihazı ekranı değiştirdiler

p20 serisi için birşey diyemeyeceğim hiç bir fikrim yok sadece lite modele baktım bir kere albenisi var dışardan ama donanım belli o yüzden ilgimi çekmedi diğer modellerde ülkemizde olmadığı için inceleme şansım yok ama örneğin bahsetriğiniz sorun p20 de olsa fark edemezsiniz çünkü masaya koysanız kamera çıkıntısı yüzünden düzmü eğrimi bilemezsiniz ancak gözle görülür eğrilik olmalıki ancak öyle farkedilsin valla karar sizin ya bu şekilde kullanın yada iade edip p20 serisinde şansınızı deneyin

• P10 Oreo güncellemesi OTA üzerinden geldi. Hard Reset attıktan sonra yukardan aşağı çekince bildirim ve hızlı ayarlara ulaşabileceğim ekran gelmiyor. Çözüm nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esthox -- 17 Nisan 2018; 0:22:58 >
    Teşekkür ederim hocam
    P20 ve p20 pro da hafiza kartı girişi yokmuş Porche design olanı alayım dedim onuda ben beğenmedim ablam yeni aldı o beğeniyor
    Araştırdım biraz U11 ile u11 plus arasında gidip geliyorum u12 çıkmadı daha herhalde
    Buarada bizim masa italyan el yapımıdır çok güzel ve düz bir masa kuşkunuz olmasın mermer uzerindede denedim lakin sorun o değil elde bile görülüyor
    telefon baya bükülüyor resimde aticam

• ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★
    Buyrun efendim güpegündüz ortada umarım sadece bende çıkmıştır bu sorun ama ben bunu kesinlikle kullanamam sağolun arkadaşlar yardiminiz için htc bakicam

• Arkadaşlar 5 ay kadar önce aldığım p10 cihazıma bu sabah itibariyle önce 185 sonra da 360 güncellemesi geldi. Şuan indiriyorum. Ekstra bişey yapmadım yalnızca dur bi bakayım diyip güncelleme kontrol et dedim...

• Sizinki p10 dan çok lg g flex olmuş evet o cihazda bariz eğrilik var yani o bükülme gözle çok rahat görülüyor şansınız varken iade edin bencede evet o cihazlarda sd kart girişi yok 128 gb bana yeterli değil diyorsanız başka markalara yönelin

• Mate 10 pro da güzel cihaz

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim lakin en son güncellemeden sonra telefonu bir yedekle ve komple fabrika ayarlarına döndür. 360 ı yükledikten sonra da oreo güncellemesini alacaksın. İstersen tüm güncellemeleri yap ve fabrika ayarlarına sıfırla. Yedek almayı unutma ama :)
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.