Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yedek derken telefondaki sistem ve ayarları dahil eden yedekleme değil, pcye resim video gibi önemli dosyaları alarak yapılan yedekleme bu. Huawei suite ile telefonda kurulu olan apk'lar dahil herşeyi dışa aktar seçeneği ile pcye yedekleyebilirsiniz az önce bu şekilde yedekleyip hard reset attım. Hard resetten sonra yine Hisuite ile apkları falan ne varsa toplu şekilde yüklersiniz zamandan kazanmak için.

Hard resetin mantığı da telefonun sisteminde bulunan factory data ve cache dosyalarını temizlemek. Yeni güncelleme geldiğinde eski sistem dosyalarından ve uygulamalardan eser kalmaz hard resette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ff ile 365e geçen varmı?
  • P10 kullanıcıları için 3 Nisan tarihli aynı sürüm numaralı bir güncelleme var. Dün onu yükledim. Daha önce yaşadığım takılma sorunlarını gidermiş gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anonymousilver A kullanıcısına yanıt
    Hangi güncelleme o sürüm ne

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Sürüm numarası aynı. C185 ama 3 Nisan tarihli sürüm

• keremy K kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: AsoBey

ff ile 365e geçen varmı?
    Dün geçtim hocam. Performans iyileştirmesi ve google güvenlik yaması içeriyor.
  • unforgivenx U kullanıcısına yanıt
    Bende dün geçtim hocam

360 da bende olan takılma, uygulamadan atma filan giderilmiş sanki. Şimdilik herhangi bir sorun yok.

• Ff uygulamasından mi geçtiniz imei onaylı gözükmüyor ama

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Ff ile geçtim p10 Plus için onay verdi. Türkiye cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 12 Nisan 2018; 19:48:36 >
  • merhaba arkadaşlar
    kısa bir süre içerisinde yeni bir telefon alacağım bütçem doğrultusunda iki model arasında kararsız kaldım huawei p10 ve huawei p20 lite bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ön kamera benim için önemli yardımcı olursanız sevınırım
  • Huawei p10 kullanıp snapchatte grup görüntülü görüşme kullanabilen var mı acaba? Benim telefonda desteklenmiyor diyor.

• furkan0650 F kullanıcısına yanıt
    P20 lite da çentikli tasarım var onun dışında p10 donanım olarak önde (işlemci) kamera olarak p20 lite ın çözünürlüklerini bilmesemde p10 da leica lens var p20 lite da yok ön kamera için yorum yapmak zor çünkü ikisini karşılaştırmak lazım teknosada ikiside var orada test edebilirsin daha rahat karar verirsin eğer bu denli önemliyse ön kamera şuda var ben p20 lite a baktım ön yüklü teması çok canlı olduğu için telefon ekranı daha iyi gibi duruyor p10 da ise önyüklü tema cansız olduğu için ekran kötü gibi duruyor bu seni yanıltmasın

• Bende ff ile geçtim 360 dan 365 e yalnız bende mf-pv yani büyük boyutluya onay verdi o küçük olanlara onay vermedi bende direk onu indirip kurdum 2.87 gb benim cihazda plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzkaragoz -- 12 Nisan 2018; 20:13:34 >
  • yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Bende fullota ya onay verdi 2.14gb olana ama kurulumda 2.87 gb çıktı yine.

• Evet aynı bendede ona onay verdi dediğiniz gibi oluyor boyut konusuda bendekide full ota mf-pv olandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzkaragoz -- 12 Nisan 2018; 20:34:31 >
  • Arkadaşlar yalvarırım yardım edin p10 plus aldım bugün telefon orjinal kontrol ettim lakin retail demo diye bir program var telefonda silinmiyor öyle duruyor kaldırmak imkansız ve bu program paso video açıyor tuş takımı kilitlendiği zaman, kurtulamıyorum ne yapabilirim şarjıda hızlı azalıyor şarj azalması için bir sebep yokken
  • İyi akşamlar herkese.

Oreo güncellemesinin şahsım adına bir acelesi yok aslında da, aklıma takılan durum huawei müşteri hizmetlerine sorulduğunda güncellemenin gelmiş olmasi gerektiğinin söylenmesi (şahsen sormadım). Bunun yanında Huawei P10 Facebook grubunda cihazının TR cihazı olduğunu ve OTA'dan güncelleme geldiğini iddaa eden kullanıcılar var. Aklım karıştı açıkçası.

• So0oKo0o93 S kullanıcısına yanıt
    Emin olamıyorum ama cihazınız teşhir ürünü galiba çünkü o dediğiniz olayı ben teşhir ürünlerinde gördüm eğer teşhir ürünü olduğunu bilerek aldıysanız sorun yok ama bunu bilmeden aldıysanız ve satıcı size bunu bildirmediyse yada ilanında yazmıyorsa iletişime geçin tüm bunları geçelim eğer buraya kadar herşey normal ise cihazınızı fabrika ayarlarına çevirin muhtemeken sorununuz çözülür hard reset atarsanız sanki daha iyi olur

Öncelikle telefonumuz açıksa kapatalım,

Telefonunuz kapalı konumdayken Sesi Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma(Power) tuşuna basınız

Recovery(Kurtarma) Ekranı gelene kadar basmaya devam edin;

Recovery(Kurtarma) ekranı geldikten sonra açılan ekranda Sesi Azalt tuşu ile Wipe Data/Factory Reset’i seçip ( üzerine gelip) Açma(Power) tuşuna basınız.

Açılan Ekranda Reboot System Now’i seçelim ve Açma(Power) tuşuna basalım.

Bu şekilde cihazınız fabrika ayarlarına dönmüş olur ve üstündeki yazılım test sürümü değil ise sorununuz muhtemelen çözülür

• dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Direk alan varmı bilmiyorum burada alanlar benim bildiğim ff ile yaptı yani hiç ff e bulaşmadan alan yok konuda sanırım benim cihazım plus model aldığımda b175 di mart 5 gibi b185 yaptım (ff ile) ff oreo ya onay vermedi o gün bende sildim ff i 1 hafta sonra otadan oreo geldi siz huaweiye bakmayın mate 9 içinde bu şekilde oldu verdik dediler ff harici kimse alamadı şubatta (onlara şubatta verilecek dediler) martta almaya başladılar daha yeni tamamlandı p10 içinde muhtemelen aynı senaryo olucak nisan sonu belkide mayısı bulacak diye bir tahminim var

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.