Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (296. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
o süreler çok yanıltmasın, dün ben de evdeydim wifi bağlantısı ile elimden düşürmedim nerdeyse telefonu 5 saat üzeri ekran süresi aldım p10 oreo sürümünde, ama eğer 4.5 g bağlantısı ile günü geçirmeye çalışırsam en fazla 2 buçuk saat ekran süresi alabiliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Dediğim gibi ilk kez bu süreleri alıyorum. Batarya olarak büyük olmasına karşın gösterdiği performans vasat. -
Arkadaşlar P10 oreo ile mesaj üzerinde ki bildirim boş yuvarlak çıkıyor kaç bildirim geldiği görülmüyor aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen var mı
Arkadaşlar 3 gün önce 2. El p10 satın aldım bugün ekrana dikkatli baktığımda 4 tane ölü piksel gördüm telefonum huawei Türkiye garantili garantiye yollayacağım herhangi bir sıkıntı çıkarırlarmı 5 ölü piksel olacak 8 olacak felan diye birde firmware üzerinden oreoya güncelledim telefonu herhangi bir sıkıntı çıkarmı eski sürüme dönmeme gerek varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar videodaki hata oluyor ne yapabilirim sizce
bence de vasat, benim için wifi bağlıyken alınan ekran süresi değil, dışarıda 4.5 g ile aldığım ekran süresi çok daha gerçekçi, o yüzden diğer arkadaşlar da wifi ile değil de 4.5 g bağlantısı ile kullandıkları zaman ekran süresi söylerse günlük kullanım için daha doğru bilgi edinmiş oluruz 😉
-
-
Hayır öyle bir şart yok kanunen 1 ölü pikselde bile işlem yapmaları gerekiyor yakın zamanda 1 ölü piksel nedeniyle ekran değiştirttim servise ayrıca ff ile yapılan işlemi anlayamıyorlar bir sorun çıkmıyor
Tamam hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
FF ile B360 sürümünden B365 sürümüne geçmeye çalışıyorum ama güncellemeyi indirdikten sunucu hatası falan veriyo ve güncellemeyi onaylamayıp siliyo telefon.
FF içindeki 8 ve 9 nisan tarihli B365'leri denedim ama olmadı.
B365e geçen arkadaşlar B185'ten mi geçtiniz? B360'tan geçiş yok mu? -
360 tan imei onayı verdiği 365 e geçiş yaptım ff ile sıkıntı yok bende.
👍 Teşekkür ederim hocam
şu alttan çekince çıkan google şeyini nasıl kapatıyorduk hard reset attım da :D -
-
Ff ile dns'e dokunmayıp sadece proxy'i kapatıp tekrar açtım ve sunucu hatası vermedi güncellemeyi onayladı B365e geçtim. Aynı sorunu yaşayan olursa bunu deneyebilir
17.04.2018 itibariyle oreo güncellemesi aldım.
Merhabalar,
Türkiye cihazı mıydı acaba? -
Android 8 de kilit ekranindaki bildirimlerin içeriğini nasıl gizliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X