Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oreodan sonra kilit ekranında bildirim ışığı yanmıyor yani wpden yazıyorlar bildirim sesi geliyor ama ekran açılmıyor. Bildirim ayarlarında bi sorun göremedim hepsi açık neden olabilir acaba var mı oreodan sonra böyle sorunu olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan_22 D kullanıcısına yanıt
    Evet Türkiye cihazı.

• Tzoa T kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığımı yanmıyor ekranmı uyanmıyor çünkü ikisi çok farklı şey

• FF ile B360 üzerinden B 365 sürümünegeçiş yaptım.B360 a göre daha stabil ve pil konusunda daha iyi
  • spongebob35 kullanıcısına yanıt
    P10 plus sanırım telefon

• Ekranın son parlaklıkta iken bile bi anda kısılmasını yaşayan oldu mu ben bunu pubg oyununda çok yaşıyorum oyunda birden ekran ışığı kısılıyor oyundan çıktıktan sonra bile ışık kısık oluyor sonradan açılıyor ışık... Otomatik parlaklık açık değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar YouTube'da video izlerken tam ekran yapınca ekrana filtre tarzı bir şey yaptığını farkettim telefonun. Siyahları yeşile döndürecek kadar yoğun bir filtre hemde. Acayip gözüme takılmaya başladı resmen video izleyemiyorum. Bunu başka yaşayan var mi?

• P10 Oreo da gece çekimlerinde iyileşme var ancak gündüz çekimleri biraz parlak geldi bana
    Oreo güncellemesiyle beraber arka planda çalışacak uygulamaları tek tek seçebiliyorsunuz bu gerçekten iyi önceden eski telefonumda root atıp greenify falan yüklüyordum
  • ramzeyu kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz oreodan öncede vardı

• rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Ben bu tarz bir sorun yaşamadım hiç

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz hocam? P10 kullanan bir arkadaşta da aynı olay varmış. Sorun demiyorum çünkü bu kasıtlı yapılmış bir olay. HDR mantığıyla çalışıyor ama renkleri mahvediyor. Çok kafama takıldı.

Ben plus kullanıyorum böyle birşey görmedim varsada farketmedim hadi ekranımda sorun var desem zaten ekranım değişti önceki ekrandada böyle renk bozulması değişmesi falan farketmedim yani belki vardır ama benim farkedeceğim derecede değil sanırım belkide yok bilemiyorum

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    YouTube'un son sürümünü yükledim bu sürümde efekt yapmıyor ama 12.49.55 sürümü sonrasında 60 fps videolarda ses kayması gibi bir saçmalık oluyordu. Umarım o sorun giderilmiştir. Ağız tadıyla bir iki video izleyecektim uğraştığım şeylere bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

P10 plus sanırım telefon
    P10 hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben bu tarz sorun yaşamadım video fps lerinede hiç bakmadım ama açtığım videolar ne youtube ne başka platform nede cihazın kendi video oynatıcısında bu tarz birşey görmedim

• Oreo dan sonra şarj artmadı aksine kötüleşti. Mobil veri ile yaklaşık 3 ile 3 bucuk saat arasında alıyorum ithalatçı p10 cihazına sahibim oreo dan önce 4bucuk saat alıryorsum bu durumda olan yada önerisi olan var mı acaba

• nnk1981 N kullanıcısına yanıt
    Bir haftaya düzelir hocam ayrıca büyük güncellemelerde format atmak şarttır

• Oreo ile ekran parlaklığı otomatik yapmaz oldu aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Hocam formatta yedekleme almak şart mı kolay ni yolu var mı yedeklemenin

• Tr garantili p10 plus telefonuma an itibariyle b177 güncellemesi geldi

Edit: devamında başka bir güncelleme gelmedi şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremy -- 19 Nisan 2018; 21:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.