Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Mobile'e Facebook üzerinden Tr garantili p10 plus telefonuma güncelleme gelmediğine dair mesaj yolladım ve cevap olarak "Merhaba, Cihazında ön bellek temizleme işlemi yaptıktan sonra güncellemeleri tekrar kontrol edebilirsin. -- Telefon kapalıyken “ses açma+güç tuşu” aynı anda basarak EMUI menüsüne girilir, menüde çıkan üç seçenekten en altta bulunan “Wipe Cache Partition” seçilerek onay verilir. İşlem sona erdikten sonra tekrar açılacak menüde “Reboot System Now” seçilerek telefon yeniden başlatılır." geldi. Bunu denemiş olmama rağmen yine güncelleme bulunamadı diyor. Denemek isteyen olabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremy K kullanıcısına yanıt
    Herkese aynı şeyi yazıyorlar bir şey olduğu yok,saçmalık resmen.bu ile yaramazsa IMEI numaranızı verin diyorlar.imei numarasını verenler var onlar da güncelleme geldiği yok :)

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

• hocam siz tekrar bu şekilde oreo ya dönünce yazı tipi seçme geldimi ben b175 de idim bu arada cihazım p10 plus ff ile b185 e güncelledim sonra ff de oreo ya onay vermiyordu kendi 1 hafta sonra otomatik otadan geldi bende yükledim bendede yazı tipi seçme şu an aktif değil eğer sizde geldiyse yaptığınız yöntemle bende yapayım yok gelmediyse demekki bölgesel birşey olabilir bu arada benim cihaz huawei garantili
  • ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

Ff ile ugraşanlar için faydalı olabilir.

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    ben huawei tema uygulaması üzerinden değiştiriyorum, sana zaten yazi tipini değiştirmek için bir uygulama daha indirtiyor yönergeleri takip edersen yapabilirsin ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei cloud kullanamıyorum kullanan var mı

Çözüm var mıdır

• Sürüm güncel mi

Güncelleme yapıyorum fakat güncel diyor

• yzkaragoz Y kullanıcısına yanıt
    yok hocam gelmedi. Sinir oldum açıkcası. Araştırıyorum baya ama bulamadım da. Sanırım bölgesel. Şirketin verdiği güncellemeyi yüklememe rağmen Tema-Özelleştir bölümünde çıkmadı. Sıkıntılı bir durum. Bu arada sanki şarj konusunda telefon biraz daha iyi oldu gibi ama bir kaç güne söylerim size performansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzokman

yok hocam gelmedi. Sinir oldum açıkcası. Araştırıyorum baya ama bulamadım da. Sanırım bölgesel. Şirketin verdiği güncellemeyi yüklememe rağmen Tema-Özelleştir bölümünde çıkmadı. Sıkıntılı bir durum. Bu arada sanki şarj konusunda telefon biraz daha iyi oldu gibi ama bir kaç güne söylerim size performansını.
    Huawei cloud hesabı çalışıyor mu sizde

• fztazc F kullanıcısına yanıt
    Avrupa ya kapalı olması lazım. Çalışmaz.
  • fztazc F kullanıcısına yanıt
    aynen hocam kapalı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Avrupa ya kapalı olması lazım. Çalışmaz.
    Avrupaya kapalı falan değil sadece şu an Türkiye ye destek yok.yapmanız gereken huawei hesabının bölge seçeneğini avrupa yada amerika yapmak.yalnız büyük ihtimal şu an kullandığınız hesabı kabul etmeyecek ve yeni hesap oluşturmanız gerekecek.mesela ben hesabı uk(ingiltere) üzerinden aldım.unutmadan hesap alırken sadece bölge için tel numarası girmeyin diğer bilgileri normal girin.en son mail adresinizle aktive edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzokman

oreo da temalar simgesine basılı tutunca yazı tipleri çıkar ordan seçebilirsiniz ama sadece varsayılan stock roboto font hariç huawei font var.daha fazla font için google a emui 5 font yazın xda bağlantısında 50ye yakın font var.bu fontlar zip dosyası biçiminde olduğu için uzantısını hwt yapıp dahili hafızadaki huawei klasörü içine atıp ilk söylediğim biçimde(uygulamaya basılı tut font seç)uygulayın..
  • ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim işe yaradı. Allah razı olsun :)
  • arkadaşlar merhaba,. bu hiboard ekranı ana sayfaya yapıştı kaldı nasıl silebiliriz bunu.
    Hallettim tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 8 Nisan 2018; 10:40:14 >
  • B171 Tr garantili sabah B180 sürümü geldi ama 8.0 gelemedi ne zaman gelir bilgisi olan var mı arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantili cihazlara da yavaş yavaş geliyor, diğerleri de bu hafta içinde tamamlanır sanırım.

Benim de Türkiye garantili hala b171'fe :) gelen giden yok

• Cihazın kronik bir sorunu var mı acaba ?

Almayı düşünüyorum. Önerir misiniz ?

• ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sayenizde öğrendik tabi bu arada ben hisuite ile 185 e geri döndüm ve tekrar oreoya güncelledim belki çözüm olur diye ama olmamıştı

• YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hiç bir kronik sorun yok cihazda ama yinede şunu belirteyim eğer önceliğiniz oyun ise sd835 işlemcili bir cihaza bakmanız daha iyi olabilir çalıştırmadığı oyun yok ama ağır oyunlarda biraz fazla ısınır sd835 e göre ama yok sosyal media kamera vs için kullanacaksanız gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz huawei garantilide olursa tadından yenmez

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.