Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yzkaragoz

Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hiç bir kronik sorun yok cihazda ama yinede şunu belirteyim eğer önceliğiniz oyun ise sd835 işlemcili bir cihaza bakmanız daha iyi olabilir çalıştırmadığı oyun yok ama ağır oyunlarda biraz fazla ısınır sd835 e göre ama yok sosyal media kamera vs için kullanacaksanız gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz huawei garantilide olursa tadından yenmez
    Hocam sağolun.

Peki ekran süresi nasıl telefonun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Ben sony xz den geçtim baya memnunum

Kamera stabil ses gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: fztazc

Kamera stabil ses gayet iyi
    Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

• YouTubeda yorumlarda vs. İn çık yaparken sayfada kasmalar oluyor. Normal mi acaba b171 surumundeyim. Yüklenmiş yorumlarda bile bariz takılıyor genel bi problem mi yoksa . Telefon sıfır daha dün kullanmaya başladım.

Benim cihazım p10 plus fhd çözünürlükte kullanıyorum ağırlıkta wifi günlük 3 saat mobil şebeke internet sosyal media ve yarım saat bir saat oyun oynarsam ortalama 6 saat ekran süresi var

oyun daha çok olursa süre 4 saat ile 5 saat arası değişiyor hiç oyun oynamazsam 7 saate yakın ekran süresi alıyorum

• Ithalatci garantili P10 almayi dusunuyorum.
    Ama, UFS/eMMC meselesi kafama takildi. Performans farki cok olabiliyormus.
    Yakın zamanda, internette suradan aldim UFS 2.1 cikti, tavisye ederim. Ya da suradan aldim, eMMC cikti diyebilecek kimse var mi ?

xda
  • nnk1981 N kullanıcısına yanıt
    Sistem güncellemesinde EMUİ 5.1 için VTR-L29...51 yazıyorken VTR-L29...170-FULL yazıyor. Üstelik 2,88GB boyutunda!

Şarj kullanılabilirlik konusunda hangisi daha iyi acaba?
  • fsariavci F kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl öğreniyoruz?
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Androbench uygulaması ile öğrenebilirsin. P10 plus'ta değerler aşağıdaki gibi bende.

• Herkese merhaba arkadaşlar,
    Epeydir P10 için oreo bekledim ve beklemekten sıkıldığım için FF ile önce B185'e, sonra B360 Oreo'ya geçiş yaptım 2-3 gün önce. (fabrika ayarlarına dönerek)
    Aslında telefonum B171 sürümünde gayet stabil olmasına rağmen güncelleme hevesi bitmek bilmedi dayanamadım.
    Pil performansı ve stabilite bana aynı gibi geldi.
    Aktif olarak kullandığım uygulamaları kullanırken(NBALiveMobile, Spotify, Messenger ve Whatsapp) aynı seviyede düşüyor pil seviyesi. Geceleri mobil veri açıkken sabaha kadar %5-6 azalma devam ediyor. (arkaplanda çalışan gereksiz uygulamalar vs kapalıyken)
    Menüde uygulama üzerindeki bilgi simgesi hoşuma gitti,işe yarar.
    Uygulamaların üzerine basılı tutunca çıkan seçenekler de faydalı olur iyi düşünülmüş. (daha önce varsa da hiç dikkatimi çekmedi hatırlayamadım)
    Ayarlar menüsünde yapılan düzenleme de güzel, temiz olmuş.
    Anlam veremediğim tek nokta şu oldu. Play Store'da cia, kim arıyor gibi uygulamalar görünmüyor. Bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa sevinirim :)
    Benim gözlemlerim bunlar, ufak ama hoş detaylar eklenmiş. Oreo ile ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuexDH -- 10 Nisan 2018; 15:19:18 >

• kardeşimde mi5 var bende de p10 plus modeli, mi5'in oyun performansı benimkinden iyi
  • virtuexDH kullanıcısına yanıt
    O uygulamalar artık kaldırıldı play den... Temiz kurulum yaptınız değil mi sıfırlayın telefonu

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına sıfırlayarak kurulum yaptım, pil sorunum bu yüzden olabilir doğru. Yedeklerimi alıp hard reset atıcam birazdan bakalım etkisi olacak mı
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Bundan önce z5 kullanıyordum şuan yeni p10 kullanıcısıyım. Anker soundbuds Bluetooth kulaklıkla iyi bir performans alıyordum. Bugün p10 da denedim hayal kırıklığı yaşadım. Şarkılar aynı spotifyden dinliyorum kıyaslama yapacak olursam z5 in 5/10 da verdiği sesi p10 10/10 seviyesinde verebiliyor. Bunun sebebi nedir, teknik olarak bu telefonların Bluetooth ses çıkış kalitelerini bilen biri var mıdır kıyas yapacak. Gerçekten kötü oldu kulaklığı da yeni almıştım düşük performans almak istemem hemde daha güncel bi telefondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 10 Nisan 2018; 17:31:39 >
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Hocam bana yama güncelleme gelmiş ya bir an 8.0 sandım heyecanlanmıştım değilmiş yanlış anons😀

• turuncukafali kullanıcısına yanıt
    İlginiz içinde teşekkürler ayrıca hocam. :)
  • Bir sorum olacaktı arkadaşlar. Güncelleme yaptıktan sonra hard reset atın diyorsunuz ve hard reset atmadan önce de telefonu yedeklemek lazım. Peki biz bu yedeği kurduktan sonra telefon hard reset atmadan önceki ayarlara ve aynı yüke sahip olmayacak mı? Hard reset atmadaki mantığı anlayamadım da, açıklayabilirseniz mutlu olurum

• keremy K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yedeğe karşıyım bence temiz kurulum yapmak en sağlıklısı foto resim belge ve rehber yedeği alıp cihazı sıfırlayıp kurmak en mantıklısı tabi biraz daha uğraştırıcı ama en sağlıklı yöntem bu

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak size bir açıklama yapamam bu kadar detayı bilen biri burada bulunurmu onuda bilmiyorum ama ben kulaklığında bu konuda etkisi vardır diye düşünüyorum örneğin benim bir önceki cihazımda z3 tü kulaklığımda sony sbh 20 bluetooth kulaklıktı bende sizinkinin aksine z3 e göre 1.5 kat iyi performans alıyorum başka bir kulaklık denemiştim kulaklığı kullanan kişi asus kullanıyordu kulaklığın markasıda jbl di asus ve p10 plus o kulaklıkta aynı etkiyi yarattı ama aynı kişinin de sbh 20 si var onu asus ta denedik ses p10 plusa göre biraz daha kötüydü yani ama donanım kaynaklı neden böyle oluyor vs.açıklama yapmak için bluetooth modülleri yada kulaklıklar hakkında bilgim yok maalesef

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.