Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rawkid2

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

AliExpress'te gezinirken şu da güzelmiş bu da fena değilmiş diyerek aldığım kılıflar. Toplamda bu kadar kılıf olmuş ve gözüme çok göründü nedense

en sağdaki siyah iyi gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: basarank

quote:

AliExpress'te gezinirken şu da güzelmiş bu da fena değilmiş diyerek aldığım kılıflar. Toplamda bu kadar kılıf olmuş ve gözüme çok göründü nedense

Evet ben en sağdakini kullanıyorum, çok güzel memnunum. Ayrıca o 9H bilmem kaç mm nano diyenlerin hepsi yalan dolan. Korumuyor bile keşke geri verseydiniz.

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Marka modeli filan var mıdır bunun. bende alayım bir tane bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam ben bu kılıfların hepsini Çin'den aldım ancak Türkiye'de de bulunabilir sanırım. Genelde saçma sapan fiyatlar istedikleri için hiç araştırmadım bile.

O siyah kılıfında en sevdiğim yanı cilt yağı tutmaması. Yani yine elden kayıyor ancak el terletmiyor. Ergonomi olarak on numara ama koruma olarak bir o kadar da zayıf. Kılıf ön camı hiç bir şekilde koruyacak yapıda değil. Anca arka kısmı ve kamera camını korur.

• enenengin E kullanıcısına yanıt
    Ben bu durumu zaten biliyorum ithalatcı garanti , resmi garanti , distribütör garantisi hepsini uzun süre araştırdım geçmişte beni neden bilgilendirmek istediğinizi anlayamadım galiba bir yanlışlık oldu ?

• VitesKolundakiTesbih V kullanıcısına yanıt
    Temalar bölmündeki özelleştir kısmından ikonları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz duvar kağıtlarını , kilit ekran şeklini vs. Özelleştirebilirsiniz biraz kurcalarsanız çok rahat bulursunuz yani illa indirdiğiniz temadaki ikonlar ile kullanmak zorunda değilsiniz , bende farklı temalar kullanmama rağmen ikonları orjinal tercih ediyorum.

• quote:

aliexpress.com
    US $7.99 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Huawei p10 kılıf kapak huawei p10 artı arka kapak sert tam kapak lüks siyah capas korumak MOFi huawei p10 artı vaka AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Huawei-P10-case-P10-Plus-case-cover-MOFi-original-Huawei-P10-Plus-cover-back-coque-phone/32799875740.html

• Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra kuzenim almanyadan geliyor ona getirmeyi düşünüyorum büyük telefon sevmediğim icin plus olank değilde normal p10'u tercih ediyorum birkaç sorum olacak

1)pili ne durumda (xperia x compact kullanıyorum daha önce kullanan varsa kıyaslama yaparsa daha iyi olur)

2) Telefonun ses seviyesi nasıl müzik dinlerken ses tatmin ediyor mu ve ahize sesi nasıl

3)En çok övülen yönü fotoğraf kalitesi xperia x compact telefonumda iyi fotoğraflar çekiyor ama p10 ayrı bi dünya anladığım kadarıyla :) yorumlara baktım çok güzel resimler var ama p10 la mı çekilmiş yoksa plus la mı herhangi bir bilgi yok p10 kullanan arkadaşlardan rica ediyorum birkaç fotoğraf atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

• hfzersy H kullanıcısına yanıt
    1. Pili normal kullanımda 1.5 gün gidiyor.

2. Plus modelinde stereo hoparlör var p10 da yok ama hoparlör kalitesi iyi. Kulaklıklar gayet güzel DTS destekli.

3. Resimlerin tamamı kendime ait:
    (Resim bulunamadı derse)
    https://store.donanimhaber.com/8e/42/5f/8e425fb63327f113bc06e1c81ba2f38c.jpg

https://store.donanimhaber.com/77/1a/f3/771af3c68048d78c1cddbc953d87d2dd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman43 -- 20 Şubat 2018; 12:50:45 >

• P10 plus için bişey diyemem ancak P10 için şunu söyleyebilirim, düşük ışık performansı bildiğimiz vasat kalitede. F2.2 diyafram açıklığı ile bu kadar oluyor tabii ama evdeki Oneplus 5T ve LG G4 ile karşılaştırma yapmak istedim. Resmen aglattilar benim telefonu Pozlama süresini uzatinca bir nebze daha iyi sonuç alınıyor ama her zaman içinde uğraşılmıyor.

Birde düşük ışıkta renk sıcaklığını çok fazla arttırıyor. Kendim pro modda düşürerek çektiğimde çok doğal renkleri yakalayabiliyorum ama telefona bırakırsam sapsarı oluyor resimler. Neden böyle birşey yapıyor hala çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

teşekkürler dostum. dün şunu sipariş vermiştim:
    www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/microcase-huawei-p10-luxury-sert-koseli-rubber-kilif-p-HBV000007YU8F

Aynı kılıf gibi duruyor olmaya da bilir.. Bakalım beğenmezem ali den de alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra kuzenim almanyadan geliyor ona getirmeyi düşünüyorum büyük telefon sevmediğim icin plus olank değilde normal p10'u tercih ediyorum birkaç sorum olacak

1)pili ne durumda (xperia x compact kullanıyorum daha önce kullanan varsa kıyaslama yaparsa daha iyi olur)

2) Telefonun ses seviyesi nasıl müzik dinlerken ses tatmin ediyor mu ve ahize sesi nasıl

3)En çok övülen yönü fotoğraf kalitesi xperia x compact telefonumda iyi fotoğraflar çekiyor ama p10 ayrı bi dünya anladığım kadarıyla :) yorumlara baktım çok güzel resimler var ama p10 la mı çekilmiş yoksa plus la mı herhangi bir bilgi yok p10 kullanan arkadaşlardan rica ediyorum birkaç fotoğraf atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

3 yıldır z3c kullanıyordum malum batarya performansı ve ekran süresi rekortmeni bir telefondu.
    4 - 5 gündür p10 kullanıyorum.
    artıları
    Kamera performansı z3c den çok üstün net görüntüler.
    Hızlı şarj
    fhd çözünürlük
    menü geçişleri programlar bariz daha hızlı akıcı. tarayıcı da dahil wifi bağlantı olsun 4g olsun tepki süreleri çok daha hızlı.

eksiler
    batarya z3c den bir tık daha hızlı tükeniyor. ilerleyen dönemde bu fark açılır gibi. Belki farklı rom ve ayarlarla dengelenebilir.
    Ses kalitesi hayal kırıklığı oldu. Benim için bariz farklar var. Kişiye göre değişir p10nun beğeneni de var.

Bence yine de güzel telefon. Bir tane mi6 bir tane p10 aldım. Mi6 yı babama verdim. Mi6 bir tık daha iyi ama p10 daha zarif bence.

• yaman43 Y kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman43

1. Pili normal kullanımda 1.5 gün gidiyor.

2. Plus modelinde stereo hoparlör var p10 da yok ama hoparlör kalitesi iyi. Kulaklıklar gayet güzel DTS destekli.

3. Resimlerin tamamı kendime ait:
    (Resim bulunamadı derse)
    https://store.donanimhaber.com/8e/42/5f/8e425fb63327f113bc06e1c81ba2f38c.jpg

https://store.donanimhaber.com/77/1a/f3/771af3c68048d78c1cddbc953d87d2dd.jpg

Teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra kuzenim almanyadan geliyor ona getirmeyi düşünüyorum büyük telefon sevmediğim icin plus olank değilde normal p10'u tercih ediyorum birkaç sorum olacak

3 yıldır z3c kullanıyordum malum batarya performansı ve ekran süresi rekortmeni bir telefondu.
    4 - 5 gündür p10 kullanıyorum.
    artıları
    Kamera performansı z3c den çok üstün net görüntüler.
    Hızlı şarj
    fhd çözünürlük
    menü geçişleri programlar bariz daha hızlı akıcı. tarayıcı da dahil wifi bağlantı olsun 4g olsun tepki süreleri çok daha hızlı.

eksiler
    batarya z3c den bir tık daha hızlı tükeniyor. ilerleyen dönemde bu fark açılır gibi. Belki farklı rom ve ayarlarla dengelenebilir.
    Ses kalitesi hayal kırıklığı oldu. Benim için bariz farklar var. Kişiye göre değişir p10nun beğeneni de var.

Bence yine de güzel telefon. Bir tane mi6 bir tane p10 aldım. Mi6 yı babama verdim. Mi6 bir tık daha iyi ama p10 daha zarif bence.

hocam x compact sesi hiç çıkmıyor telefonumdan memnunum aslında normalde bir kac sene kullanırım diyordum ama p10 hoşuma gitti bide yurt dışında alıcam kayitla filan 1250 ye gelck o yüzden değişiyorum yoksa normalde p10'a 3000 küsür vermektense ya mi6 tercih ederdim yada yine x compact alırdım ama dediğim gibi yurt dışından alacağım için uyguna gelick bana p10

• hfzersy H kullanıcısına yanıt
    Sesi az çıkıyordu evet ama çözümü basitti. Ohm değeri düşük kulaklıklar kullanarak daha yüksek kulaklık sesi duymak mümkün xioami piston2 mesela. Son seviyede uzun süre dinlemek istemezsin ve ses bi o kadar da berrak temiz.

O paraya p10 bedava. Hiç kaçırma derim.

• Acaba bu kılıfların içine giren tozlar mı soyuyor kasayı bunu merak ediyorum yada kendi kendine mi soyuluyor acaba... Spigen kılıfım var yine arkası toz doluyor

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Hocam toz girse yine iyi. Ben geçen kılıfı açtığımda içinde su vardı. Telefonun kasasından dolayı soğuk sıcak arası geçişte nem yapmış sanırım ama bu tahmin tabii ki. Bazen zarar verecek kadar su birikirse içinde diye korkmuyor değilim
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Tozdan dolayı mı yada kronik doyulmaz gibi olduğu için mi soyuluyor Bi öğrensek iyi olacak valla

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında aldım telefonu ve spigen kılıf ile kullanıyorum herhangi bir soyulma yada renk atması yok.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.