Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sıçrat işlemini bir türlü yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirin 970 ile Mate10 çooook iddalı geliyor Fena meraklandırıyor adamı

• 5 gündür p10 kullanıyorum. p9'dan geçtim. Arabistan'dan geldi, vtr-l29 kodlu b165 sürüm, çift simli. Bazı sorunlarım/sorularım var:
    1- Ön kamera herkeste mi fazla ışık alıp bozuk görüntü veriyor, zira p9 ön kamerası bundan daha iyiydi?
    2- Arka kamera çekimleri otomatik modda p9dan daha kötü gibi geldi bana, görüntü daha kumlu çıkıyor p10da. Bu kamera durumları eski sürümlerde de mi böyleydi?
    3- Arka kameranın oraya parmağımla tıklatınca ses geliyor, eski htc telefonumda da gelirdi, kamera lensinde bir yer oynuyor gibi acaba bundan mı kötü çekmesi?
    4- Yine p9'da parmak izi okuyucu daha iyiydi gibi geldi bana, bazen tek seferde okuyamıyor p10, parmağı tam görmeyi istiyor gibi.
    p9'dan p10'a geçmeyi düşünenlere naçizane tavsiyem, siyah beyaz bokeh efekti- az daha iyi video çekimi ve daha geniş hafıza için geçmeye değmez. 3gb ram/32gb rom+sd ile p9 uzun süre götürür düşüncesindeyim. Güncelleme gelip de kamera düzelmezse p9'a döneceğim gibi duruyor.

• Selfi kamerası portre modunda iken parlak çekiyor. O efektin ayarı var ya da iptal edilebiliyor. Arka kamera için ise bende P9 kullandım daha önce pek fark yok bencede. Ama p10 gece çekimi daha iyi olabilirdi sanki.

• Şu programdan atma olayı Bendede başladı.(Aşırı güç tüketen uygulamalar sekmesi kapalı olduğu halde)

Hard reset olayı çözermi bu işi.??

Telefonu Huawei hesabına yedeklesem her şey aynı kurulu şekilde geliyormu, yedek attıktan sonraki kurulumda.??

• quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

Şu programdan atma olayı Bendede başladı.(Aşırı güç tüketen uygulamalar sekmesi kapalı olduğu halde)

Hard reset olayı çözermi bu işi.??

Telefonu Huawei hesabına yedeklesem her şey aynı kurulu şekilde geliyormu, yedek attıktan sonraki kurulumda.??

Hard reset bende çözdü gibi olayı

• Merhaba arkadaşlar. İki sene kadar önce P7 kullanmıştım. Şarjı akşamı sor çıkarıyordu. P10 almayı düşünüyorum. Pil performansı ve varsa kronik sorunu bilgi verebilir misiniz

• Merhaba arkadaşlar bu hepsiburadadan bu telefonun mavisini almayı düşünüüyorum.Yalnız kafama takılan soru var,yorumlarda birkaç farklı modelinin olduğu yazıyor, hafıza tipinin 2 çeşit olduğu falan konuya tam mütabık değilim.Hangisi daha sorunsuz olan modelidir?
  • tweaker001 T kullanıcısına yanıt
    aynen ben de hiçbir sorun yaşamıyorum. tr cihazı olduğundan olabilir.
  • rdkd R kullanıcısına yanıt
    hocam senin cihazında sıkıntı var. ben deneme amaçlı asphalt 8 yükledim bir kere bile donmadı, normal kullanımda da sıkıntı çıkarmıyor. portre modu konusunda çok haklısın, ölü gibi çıkıyorum
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle söyleyim, evde otururken akşam oda ışığında selfiede ışığı ayarlayamıyor. portre modu kapalı tabii ki bu dediğimde, ayrıca iso manuel ayarlayınca düzeliyor biraz ama her seferinde ön kamerada iso ayarlamakla uğraşmaz insan. Arka kamera gündüz çekiminde de p9 daha iyi, p9 ve p10 ile aynı yeri çektiğimde gündüz de gece de otomatik ayarda netlik keskinlik renkler p9'da daha iyi. Gece manuel ayarlarda çok birşey farketmiyor gibi şimdilik.
  • S7den iyi kamerası gece çekimide iyi odak açıklığı ile çekiyormuşum s7den iyiyse kamerası p9dan da haydi haydi iyidir. P10 plus.

• Çöp... 1000 tl etmeyecek telefona 3000 verilmez.

• 1 haftaya kadar p10 numu zevkle kullanıyordum. 4 ay kullandım bu arada. son güncellemelerle çok bozuldu arkadaşlar. cihazı yeni alacak arkadaşlar, ya son güncellemeleri yüklemesin yada sorunları gideren güncellemeyi beklesin. hard reset filan çözmüyor. kaç defa attım. sürüm sorunlu!

bahsettiğim sorunlu sürümler B163 ve B165

• Arkadaşlar menü tuşunu yukarı kaydırınca google asistan ın açılmamasını nasıl sağlarız bir ayarı vardı sanki bunun?

• myavuzz M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / Uygulamalar / Ayarlar / Varsayılan Uygulama Ayarları / Yardım Sesli Giriş / Yardım Uygulaması / Yok

• hocam dediğiniz gibi gerçekten auto çekimi okadar iyi değil ev ortamında dışarıdayken bi sorun yok ama kapalı ortamda ışık ayarını telefon iyi yapamıyor benim farkettiğim gölge olan yerler çok koyu çıkıyor. inşallah güncelleme ile düzelicek bişeydir bu
  • arkadaşlar telefonda uygulama dizilimini 4x5 yapmak istiyorum ama böyle bi ayar bulamadım ben.
    edit: ekranda boş biyere bazılı tutup aşağıdan ayarlara gelince orada varmış böyle bi ayar

uygulamalardan bazıları kare bazıları yuvarlak bazıları da kendi şeklinde arkadaşlar bunların hepsini kare şeklinde göstermek istiyorum nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 1 Ekim 2017; 15:48:13 >
  • crypterografi kullanıcısına yanıt
    Ayrı launcher kullanarak yapabilirsiniz. Ben nova kullanıyorum. İstediğiniz temayı indirip kullanabilirsiniz.

• crypterografi kullanıcısına yanıt
    Dostum gölgeli yerlerde hdr modunda çekmeyi dener misin? Bikaç yerde okumuştum öyle normal çekiyor diye ama deneme fırsatım olmadı. Zaten gece genelde pro modda çekiyorum.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.