Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (169. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam çok güzel çekmişsiniz. Ellerinize sağlık. Otomatik mod mu? Ben florasan ışığı altında çektiğim fotoğraflardan ve selfisinden bahsettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 2 Ekim 2017; 11:48:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik mod da cektim florasan ısıgı altında cekim zaten cok verimli olmaz ısık gereginden fazladır eger iyi olmasını istiyorsanız pro moddan isoyu biraz düşürmeniz gerek
P10 plus kullanıyorum, Google Play'de ara sıra uygulama indirme ve güncelleme sorunu yaşıyorum
Bunun haricinde hiçbir sorunum yok
Optik imaj sabiyleyici neden sadece kamera uygulamasında çalışıyor ? İnstagrama falan hikaye atacağım zaman çalışmıyor ve sabitleyiciyi açtığımda yakınlaştırıyor videoyu çözümü varmı acaba -
Öyle gözüküyor, ancak olmaması gereken bir durum tabi. Uçak moduna almanın da cihazı kapatmaktan çok farkı yok gece uyurken. Telefon kapalıyken alarm çalmama gibi bir sorunu olmadığı için de kapatılabilir uyumadan önce.
Google Play sorunu devam ediyor ama, nasıl çözülecek bilmiyorum. -
P10 ve P10 plus arasında kamerada gözle görülebilir bir fark mevcut mu -
Sadece ışık alma konusunda fark var -
Hocam bir hard reset atın,düzelmez ise;nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda delta servisi arayabilirsiniz. -
Hocam huawei Türkiye servisi ithalatçı garantili telefonlara servis hizmeti vermiyor ücret karşılığında bile
-
-
Arkadaşlar siri gibi sesle arama yapmamı sağlama özelliği var mı telefonun sanırım var ama tam olarak nasıl kullanıldığını söyleyebilirmisiniz
Veriyorlar benim ekranım kırılmıştı. Ücret karşılığında Huawei TR servisinde 1 saat içinde yaptırarak aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SteelsDream
Sadece ışık alma konusunda fark var
kamera diyagramı fark ediyor mu bu konu da batarya mah değişik bildiğim kadarı ile ram ve suya dayanıklılık -
Ayarlar akıllı yardım sesle komut.
Teşekkürederim -
Selamın aleyküm arkadaşlar p10+ alalı 2 hafta oldu burada yazılanların hiçbiriyle karşılaşmadım şimdilik normal kullanımda 2 gün gidiyor batarya kasma atma ne bilim hiç bir problemle karşılaşmadım cihazı İzmir'den aldım garantili alacak arkadaşlar alabilir. -
P10 da diyafram 2.2 p10 Plus ta 1.8
Buff ekran koruyucu kullanan varmı? Ekrani tam kapliyor mu almayi dusunuyorum da internet üzerinden alacagim kutudan cikan koruyucu gibi kaplasa yeterli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X