Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gece cekimi nasıl kötü olabilir bu cihazın ben kendim cektiğim fotograf bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kelebek35 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel çekmişsiniz. Ellerinize sağlık. Otomatik mod mu? Ben florasan ışığı altında çektiğim fotoğraflardan ve selfisinden bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 2 Ekim 2017; 11:48:57 >
  • Otomatik mod da cektim florasan ısıgı altında cekim zaten cok verimli olmaz ısık gereginden fazladır eger iyi olmasını istiyorsanız pro moddan isoyu biraz düşürmeniz gerek

• kemal3442 K kullanıcısına yanıt
    P10 plus kullanıyorum, Google Play'de ara sıra uygulama indirme ve güncelleme sorunu yaşıyorum

Bunun haricinde hiçbir sorunum yok

• Optik imaj sabiyleyici neden sadece kamera uygulamasında çalışıyor ? İnstagrama falan hikaye atacağım zaman çalışmıyor ve sabitleyiciyi açtığımda yakınlaştırıyor videoyu çözümü varmı acaba
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Öyle gözüküyor, ancak olmaması gereken bir durum tabi. Uçak moduna almanın da cihazı kapatmaktan çok farkı yok gece uyurken. Telefon kapalıyken alarm çalmama gibi bir sorunu olmadığı için de kapatılabilir uyumadan önce.

Google Play sorunu devam ediyor ama, nasıl çözülecek bilmiyorum.
  • P10 ve P10 plus arasında kamerada gözle görülebilir bir fark mevcut mu
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Sadece ışık alma konusunda fark var
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Hocam bir hard reset atın,düzelmez ise;nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda delta servisi arayabilirsiniz.
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Hocam huawei Türkiye servisi ithalatçı garantili telefonlara servis hizmeti vermiyor ücret karşılığında bile

• Arkadaşlar bu hatayı aldım.sanırım tr cihaza güncelleme gelince hata gidecek.

• b

Buda benden olun bari.
  • Arkadaşlar siri gibi sesle arama yapmamı sağlama özelliği var mı telefonun sanırım var ama tam olarak nasıl kullanıldığını söyleyebilirmisiniz

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Veriyorlar benim ekranım kırılmıştı. Ücret karşılığında Huawei TR servisinde 1 saat içinde yaptırarak aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteelsDream

Sadece ışık alma konusunda fark var

kamera diyagramı fark ediyor mu bu konu da batarya mah değişik bildiğim kadarı ile ram ve suya dayanıklılık
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar akıllı yardım sesle komut.

• vala61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürederim
  • Selamın aleyküm arkadaşlar p10+ alalı 2 hafta oldu burada yazılanların hiçbiriyle karşılaşmadım şimdilik normal kullanımda 2 gün gidiyor batarya kasma atma ne bilim hiç bir problemle karşılaşmadım cihazı İzmir'den aldım garantili alacak arkadaşlar alabilir.
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    P10 da diyafram 2.2 p10 Plus ta 1.8

• Buff ekran koruyucu kullanan varmı? Ekrani tam kapliyor mu almayi dusunuyorum da internet üzerinden alacagim kutudan cikan koruyucu gibi kaplasa yeterli olur

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.