Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crypterografi

sim kartını küçülttüm arkadaşlar şimdi telefona takıyorum ama gözükmüyor telefonda ne yapabilirim :( küçülttüğüm için diğer telefona da takamıyorum

Sim kartını siz mi küçülttünüz? Şahsen ben falçata ile kesmiştim kartımı ve sorun yoktu. Belki sizin sim kartının çipi zarar görmüştür. Nano sim kullanıyor P10 ve Plus.

Bayilerde bu işi 10 TL ye falan yapıyorlar üstüne eski telefonlarda takmanız için nano simden normal sime kadar çevirici de veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l_l_l_l

Arkadaşlar merhabalar, ithalatçı garantili p10 plusum var hızlı şarj olmuyor telefon bende hard reset atma kararı aldım.şuan ben b165 teyim hisuite ile telefonu bilgisayara yedeklesem , hard reset sonrası telefonum ilk başlangıç sürümüne mi geri dönecek yoksa b165 ten mi devam edicek ? Birde daha sonra sorunsuz olarak bilgilerimi ve uygulamalarımı telefona geri yükleyebilir miyim hisuite aracılığıyla ? Teşekkür ederim iyi forumlar.

Hard reset attığınız zaman yazılımda değişim olmaması gerek. Daha önce hiç hard reset atmadım ben şahsen ama sürüm değişmiyor olmalı.

C:\Users\<kullanıcı>\Documents\HiSuite

Buraya yedekliyor. Geri yükleyebilirsiniz evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

sim kartını küçülttüm arkadaşlar şimdi telefona takıyorum ama gözükmüyor telefonda ne yapabilirim :( küçülttüğüm için diğer telefona da takamıyorum

Sim kartını siz mi küçülttünüz? Şahsen ben falçata ile kesmiştim kartımı ve sorun yoktu. Belki sizin sim kartının çipi zarar görmüştür. Nano sim kullanıyor P10 ve Plus.

Bayilerde bu işi 10 TL ye falan yapıyorlar üstüne eski telefonlarda takmanız için nano simden normal sime kadar çevirici de veriyorlar.

hayır hocam ben yapmadım bitane telefoncuya yaptırdım 2 lira aldı zaten. büyük ihtimal zarar gördü çip dediğiniz gibi çünkü zaten önceki telefonumda biraz küçültmüştüm bi tarafında hiç boşluk kalmamıştı nerdeyse. neyse sağlık olsun yeni bi hat alırım bende yapıcak bişey yok :/

• quote:

quote:

quote:

hayır hocam ben yapmadım bitane telefoncuya yaptırdım 2 lira aldı zaten. büyük ihtimal zarar gördü çip dediğiniz gibi çünkü zaten önceki telefonumda biraz küçültmüştüm bi tarafında hiç boşluk kalmamıştı nerdeyse. neyse sağlık olsun yeni bi hat alırım bende yapıcak bişey yok :/

Anladım hocam, evet sime zarar verdiler o zaman. Siz yine yetkili bir bayiye gidin yardımcı olurlar ama 10 15 TL hazır et

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam, evet sime zarar verdiler o zaman. Siz yine yetkili bir bayiye gidin yardımcı olurlar ama 10 15 TL hazır et

hocam yetkili bayiye büyük ihtimal gidemem sanırım zaten numarayı değiştirmeyi düşünüyordum. bim şubesine gidip yeni kart alıyım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam yetkili bayiye büyük ihtimal gidemem sanırım zaten numarayı değiştirmeyi düşünüyordum. bim şubesine gidip yeni kart alıyım :)

Tamamdır o zaman. Kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messi93

Huawei p10 aldım ama performansından memnun değilim arkadaşlar. Özellikle tarayıcı çok yavaş ve donuyor sürekli. Uygulamalarda da Hadid bir donma var. Yaşayan var mı problemleri. Huawei mate 8 vardı daha önce bundan çok daha hızlıydı

Bu dediklerin batarya yüzde kaç iken oluyor? Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Normalde bizde yok öyle bir şey en azından bende yok. Bir de yazılım sürümünüz kaç?

Şarjın yüzdesi farketmiyor. Telefon acayip kasılıyor. C432b162 sürüm. Antutu testinden de 116 bin aldı. Daha önce dediğim gibi Huawei mate 8 kullandım. Çok memnundum. Ama bu telefondan şuan hiç memnun değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    L29C185 sürümüne otomatik b165 geldi hocam ben kurdum size nasıl gelmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tzoa

L29C185 sürümüne otomatik b165 geldi hocam ben kurdum size nasıl gelmedi?

C636 benim telefonum ondan gelmedi galiba
    Benim de C636, B151 sürümüne HWOTA ile yükseltmiştim B162 de gelmedi hala.
    Sanırım sadece L29C185 sürümüne geldi ilk olarak. İşin garip yani firmware finderda nasıl gözükmüyor :)

• Aynı sorunlar bende de var işte tarayıcı olarak chrome var fena kasıyor oyunlarda fps drop gibi bişey oluyor.
  • rdkd R kullanıcısına yanıt
    ne kadar tarayıcı varsa denedim hocam. Sonra aradım huwawei teknik desteği.Hard reset at dediler.Attım biraz daha iyi oldu gibi.Gerçi tam deneme fırsatım da olmadı.Deneyince yazacağım size
  • Arkadaşlar iphone 7 almak üzereyim ama halen aklımda bu tel var son yorumlar hiç ama hiç iç açıcı değil bunlar genelde varmı her cihazda telefon çok süper kamera özellik şekli ama yorumlar korkutuyor

• Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 1 ay önce aldığım P10 Plus 128 GB siyah telefonumu nakit ihtiyacımdan dolayı üzülerek satmak durumundayım. İlgilenen arkadaş olursa PM atabilir. Yanında ekstralarıda olacaktır.

Saygılarımla
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone mu alırsınız başka birşey mi bilemiyorum ancak P10'dan uzak durun. Sebepleri zaten son 2 sayfada mevcut, aynı dertlerden ben de müzdaribim. 3000 - 4000 TL'ye telefon satıyorlar herkese papağan gibi aynı tavsiye "hard reset". Hoş atsan da birşey olmuyor da atmak zorunda mı millet hard reset. Uzak durun hocam.

• yanlış :) ..benim 2 ci Huawei tlf ..1 daha alsam aynı seriye devam ederim

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    ben 1 aydır tr cihazı p10 kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım bahsedilenler gibi. Isınma olmadı uygulamadan atma oyundan atma hiç olmadı kasma donma en ufak bir lag bile olmadı. Bundan önce galaxy s6 kullanıyordum arşa çıkmış gibi hissediyorum kendimi valla boşuna para vermişim samsunga her yönden daha iyi cihaz özellikle parmak izi sanki dokunmadan açıyor :D
  • kamera gece çekimleri kötü biraz gece manzara kötü çekiyor ama gündüz harikalar yaratıyor geri kalan özellikleri şahane premium telefon düşünmeden al iphone 7den her açıdan iyidir.
  • Ben de hem s8 hemde p10 plus var P10 plus kesilikle muhteşem bir telefon
    Hızı stabilitesi s8 den bile iyi Bence düşünmeden al derim
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.