Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (163. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
24 sn pozlama
Masanın köşesine sabitleyince çekti
Tripodsuz gezilmiyor anlamı vermiş de arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar b165 ten sonra pil tüketimi iyileşti gibi fakat ön kamera fazla ışık aliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ~Furkan61~
P10 check programını yükle ufs mi emmc mi bak. Ufs değilse alma. Emmc çıkan daha görmedim ama tedbir amaçlı bak.
Dostum cihazı istanbul fatihte bi telefoncu satıyor kapalı kutu nasıl anlayabilirm açmadan
P10 mu p10 Plus mı? Plus ise direkt al sıkıntı p10 da bildiğim kadarıyla o da sadece Çin içine verilen cihazlarda diye biliyorum. Globallerde sıkıntı yok.
-
TR cihazlarinın ne zaman B165 güncellemesi alacağı konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Çekmeyi bilene harika kamera..
quote:
Orijinalden alıntı: dogan_22
TR cihazlarinın ne zaman B165 güncellemesi alacağı konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Belli değil ama geçen güncelleme diğerinden bir iki hafta sonra gelmişti -
Son sürümü nereden indiriyorsunuz bende güncelleme yok görünüyor 162 de kaldım 163de görünmüyor mesela cihaz bg telenordan alınma p10. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegedon22 -- 25 Eylül 2017; 3:23:0 > -
Markette uygulama indirme ve güncelleme sorunu bende de başladı, telefonu yeniden baslatana kadarda çözülmüyor.
Telefonda yüklü olan hi care uygulamasına girin orada servis sekmesinin alt kısmında yorum alanı var, şikayetleri oradan bildirin
Geri dönüş yapıyorlar
165 sürüm bana gelmedi. Firmware finderan baktığımdada gözükmüyor. -
sorunlarınızı bu mail adresine iletin,gerekli yerlere iletip çözüm üretirler belki
mobile.tr@huawei.com -
Hepsiburadadan kılıf aldım rugged armor spigen indirim var yüzde 30 faydalanacak faydalansın 48 liraya mı ne geldi kargo bedava.
quote:
Orijinalden alıntı: armegedon22
Son sürümü nereden indiriyorsunuz bende güncelleme yok görünüyor 162 de kaldım 163de görünmüyor mesela cihaz bg telenordan alınma p10. :)
İlk mesajı kontrol edebilirsin. Çoğunluk firmware finder üzerinden yapıyor güncellemeleri -
Arka kamera ile foto çekince. Foto üzerine Leica vs gibi bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: realistic34
Arka kamera ile foto çekince. Foto üzerine Leica vs gibi bir yazı çıkıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Kamera ayarları, filigranı kaldır -
Arkadaşlar merhabalar... Telefonda eklem yardımıyla ekran görüntüsü alamıyorum yardımcı olacak varsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X