Bildirim
★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (162. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet ısınma falan değil, zamanı, sıklığı belli olmayan uygulamadan atmalar p10 un kronik sorunu plus için yorum yapamam ama yazılım aynı sonuçta. Ve huawei bunun kendi yazılımlarından kaynaklandığının farkında değil ya da öyle işlerine geliyor ve uygulamaya suç buluyorlar. Hadi clash of clans sorunlu Facebook'tan ve twitter dan da atıyor. Sonuç olarak bu durumu huaweinin kabullenmesi ve buna çözüm bulması zaman alacak bence hiç yanaşmayın p10 ve p10 plus a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece sen de yada bi kaç kişi de atıyor diye koskoca telefonu sorunlu ilan etmek saçma bi an önce sat telefonu rahatla sen.. Hiçbir oyunda uygulama da bende atma yok p10 kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeLLaMY39
Evet ısınma falan değil, zamanı, sıklığı belli olmayan uygulamadan atmalar p10 un kronik sorunu plus için yorum yapamam ama yazılım aynı sonuçta. Ve huawei bunun kendi yazılımlarından kaynaklandığının farkında değil ya da öyle işlerine geliyor ve uygulamaya suç buluyorlar. Hadi clash of clans sorunlu Facebook'tan ve twitter dan da atıyor. Sonuç olarak bu durumu huaweinin kabullenmesi ve buna çözüm bulması zaman alacak bence hiç yanaşmayın p10 ve p10 plus a
Konuyu işe yaramaz konu sahibinden devraldıktan sonra ilk mesajda bu dediğinin çözümünü yazdım. Ayrıca "kronik" demen yanlış olmuş. Kimseyi yanlış yönlendirme burada. Kronik bir sorun yok. B124 ve B151 sürümlerinde hiçbir sorun yokken B162 den sonra bu dediğin olay olmaya başladı. Bunun da çözümü çok büyük ihtimalle B165 ile çözülecek.
Not : B165 ile çözülmedi demişsin, durum böyleyse yazılım konusunda işler iyi gitmiyor demektir. Telefonda bir sorun yok ama. B151 ile sapasağlam gidiyordu çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 23 Eylül 2017; 2:58:29 >
-
İlk mesaja baya bir şey yazdım. Eklemek istediğiniz bir yer var mıdır? Ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler -
Merhaba,
Elinize sağlık ilk sayfa güzel duruyor. "Bazı uygulamalar kendiliğinden kapanıyor, neden olabilir?" sorusunun cevabında resim çok büyük onu düzeltebilirsiniz. Ayrıca son sürüm b165 değil mi? Ben dün onu kurdum da? Güvenlik güncelleştirmesi diye mi eklemediniz?
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nygaard
Merhaba,
Elinize sağlık ilk sayfa güzel duruyor. "Bazı uygulamalar kendiliğinden kapanıyor, neden olabilir?" sorusunun cevabında resim çok büyük onu düzeltebilirsiniz. Ayrıca son sürüm b165 değil mi? Ben dün onu kurdum da? Güvenlik güncelleştirmesi diye mi eklemediniz?
Teşekkürler.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
O resmi simage olarak editledim umarım düzelmiştir.
Son sürüm b165 olduğunu bilmiyordum ben firmware finder üzerinde en son 162 yi görüyorum ondan bilemedim. Bana da gelir yakında güncelleme
İyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
B165 e geçtim atma problemi yok.
Anladım. O zaman şöyle diyeyim, onun haricinde de hiç ısınma ve ya atma vs. olmadı.
B162 sürümü yüklü. -
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
TR cihaz mı? Bende güncelleme görünmüyor da. TR cihaz P10. -
quote:
Orijinalden alıntı: re13el
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
TR cihaz mı? Bende güncelleme görünmüyor da. TR cihaz P10.
İthalatçı cihazı hocam p10 plus
Bu fiyata alınabilecek diğer rakipleri arasında en kötü kamera performansına sahip cihaz bence. Selfi resimler ışık bol ise ortamda çok flu çıkıyor.
Arka kameranın gece çekimi kötü.
Ben daha önce p9 plus ta kullandım. Özelikle Selfi kamerası harikaydı.
Son kullandığım cihazlar İP7, S8, A7 2017.. Ama bu cihaz kamerasına ısınamadım. Bu 3 cihazdan daha kötü, bu benim şahsi fikrim.
Ekranın kapanıp ana ekrana atması 2 defa oldu bende toplamda.
Şu an için sorun etmiyorum. Eğer devm ederse Hbr veririm.
JBL T280A kulaklık kullanıyorum telefonla birlikte kulaklık sesini pek beğenmedim telefonun kendi müzik çalarından da olabilir. p10 da bulunan ses kartı hakkında bilgisi olan varmı ? ve bir müzik player uygulaması önerebilecek varmı hem hoparlörde hem kulaklıkta güzel ses verecek ? -
Ses kartı hakkında pek bir bilgim yok ama en kaliteli müzik player bence poweramp. Denemediysen kesin dene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ses kartını bende araştırdım ama belirsiz. Özellik olarak 192 bir/24 kHz deniyor ama bu bence kağıt üzerinde kalıyor. Bu yüzden ben M7 cihazımı elde tutuyorum müzik dinlemek için.
Tam tersi ise telefonun dış sesi mükemmel.
Poweramp tavsiye ederim müzik player için.
Sağol dostum dikkat ederim
Bi poweramp da ben öneriyim 1 yıldır kullanıyorum çok düşük bir fiyatı var zaten full sürümünü alın kullanın.
Konuyu almanıza sevindim hocam kolay gelsin bi sorun olursa burdayım.
Bu güncelleme sanırım sadece c185 lere geldi... Bu Google play sorunu ve indirme sorunu artık çok can sıkmaya başladı bu sadece Google play de değil fizy ve Spotify da da oluyor çevrimdışı için müzik indir dediğimde indirmiyor telefonu yeniden baslatinca indiriyor... Ve sanki buna da bi çözüm bulmaya gayret etmiyor bence Huawei
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X