Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözü karartıp BL unlock sonrası cihaza TWRP kurmuş ve root'lamış bulunmaktayım. 146 güncellemesini denemeyi planlıyorum ilk olarak. Kurcaladıkça haberdar ederim. Daha sonrasında isteyen olursa rehber hazırlarım.

Edit 1: 146 güncellemesini kurdum gözle görülür hiçbir değişiklik yok, belki sistemsel sorunlar giderilmiştir :)
    Edit 2: 145 & 146 Huawei eRecovery özelliğini getiriyormuş cihaza ve son google yamasını kuruyor.

Huawei eRecovery çok ilginç bir şey, cihaza yazılımsal sorunlarda sıfır stok yazılım kurmaya yarıyor. İşletim sistemi gibi bir ekran açılıyor WiFi bağlantısı yapıyor ve en son Full-OTA pakedini indiriyor. Cihazı sıfırlıyor, çok ilginç geldi. PC ile vs. hiç uğraştırmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Temmuz 2018; 2:28:29 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Oooo sonunda hadi bakalım bu ara benim pek vaktim yok haftaya denerim. Kurulum içim yardımlarını bekliyorum tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile bekleme süresinde tüketimde azalma var mı diye test edebilir misiniz?
  • Telefonu alalı 1 hafta oldu hepsiburadadan aldım beklemede %100 bırakıyorum gece sabah %92 alıyorum,biraz kurcalayınca %85 lere kadar hızlıca düşüyor sonra biraz daha duruluyo,arka planda çalışan uygulama bırakmıyorum. Hattım vodafone acaba hat kaynaklımı mobil şebeke pil kullanımında gorunuyor hep sizdede durum böyle mi ? Umarım güncelleme ile çözülür
  • Destny kullanıcısına yanıt
    4.5 saatte %3-%4 gidiyor, aynı.. @Bourne90
  • Huawei p smart mı samsung j7 pro mu? Teşekkürler

• huawei p smart mı yoksa xiaomi redmi 5 plus 64 gb mı?
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    İşlemci ekran kartı, ekran olarak P smart önde.

Batarya ve kamera olarak J7 Pro önde olabilir.

Batarya kağıt üzerinde J7 pro çok daha iyi kamera olarak tam bilmiyorum

P smart 1470 tlye alınabiliyor

Samsung daha pahalı muhtemelen

P Smart tavsiye ediyorum.

• Karahitay Prensi kullanıcısına yanıt
    Satın alım sonrası garanti servis çok önemsiyorsanız P Smart hocam.

Onun dışında Xiaomi ram,gpu, batarya kamera olarak çok daha iyi.

Ama tabi servis durumu nedir bilmiyorum, Huawei o konuda daha iyidir.

Ayrıca P Smart günlük uygulama hızı vs olarak Xiaomi'nin gerisinde kalmaz, oyun performansı olarak zayıf kalır.

• Destny kullanıcısına yanıt
    Telefondaki genel bir sorun olduğundan dolayı huawei destek ekibine e posta attım.Gelen yanıt pek tatmin edici olmadı ama en azından arge ekibine bildirdiklerini söyledi.Gelen cevapta bu:

Cihazınız bekleme modunda iken, ekran ışığı ve arkaplan verilerini kısıtlamasına rağmen, mobil veri, wifi, sinyal trafiği vs gibi diğer etkenler aktif olarak çalışmaktadır. Bekleme modunda 7-10 saat gibi bir süre içerisinde cihazın oratalama %10 pil tüketimi yapması normal bir durumdur. Konuyla ilgili olarak sağlamış olduğunuz değerli geri bildiriminizi incelenmesi ve değerlendirilmesi üzerine AR-GE departmanımıza iletmiş bulunmaktayım.
  • Arkadaşlar cümleten selamunaleyküm. Telefonu yeni aldım aranıza katılmış bulunmaktayım. Sorunum şu klavyenin öngörücü aptal tahminlerini bir türlü kapatamıyorum. Kapalı görüldüğü halde klavyeden be yazsam hafızasına alıyo ve manuel onları silmek zorunda kalıyorum. Playstoreden wtsp twiter yükledim. Klavyeyi açınca görünüyo çözemedim.Bunu kapatmanın yolu yok mu?

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• don_topale D kullanıcısına yanıt

Bu şekilde kapatabilirsin. Genel olarak kapatma var mı bilmiyorum ben gboard kullanıyorum ve çok memnunum

• sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Merhaba , sim kartı açma iğnesini kaybettim acaba nasıl açabilirim? Toplu iğne denedim olmuyor
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgim yok ilk kez sim kart açma iğneli cihaza sahibim. ancak herhangi bir telefoncuda rahatça açtırabilirsiniz ya da teknosa, vatan gibi bir yerde isterseniz yardımcı olurlar.
    Kuzenin küpesiyle hallettim ya :) , kişileride senkronize ettim , her şey hazır :)
    Ben de gboarda bakıyordum. Çok basic bir klavye tam aradığım. Sağol dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: don_topale

Ben de gboarda bakıyordum. Çok basic bir klavye tam aradığım. Sağol dostum.
    bende gboard kullanıyorum gayet ideal ve sade bir klavye
  • arkadaşlar bu telefon mu yoksa xperia xa1 plus mı arada kaldım tasarıma takılmıyorum önemli olan kullanım ve donanım sizce fikileri alabilirmiyim

kullananlar telefondan memnun mudur
  • don_topale D kullanıcısına yanıt
    Tahmin vs. kullanmiyorsaniz gboard yerine simple keyboard deneyebilirsiniz. Inanilmaz hafif ve boyutu 1mb altinda..

• ynsrcp Y kullanıcısına yanıt
    Asla MTK islemcili yelefon almayin. Destek cok az verilir veya hic verilmez. Batarya tuketimi fazladir, az ekran suresi sunar. Open source gelistirmeler bulma imkaniniz da cok azalir. Helio P20 islemcisi yerine herhangi bir Snapdragon 625 islemcili cihaz alsaniz daha makbul.

Biraz daha iyi olsun derseniz Snapdragon 636'lı Redmi Note 5'e bakabilirsiniz. GG de 100tl chip para var.

Buda ayrı bir cihaz, Meizu M6s.

www.hepsiburada.com
    Meizu M6s 32 GB (Meizu Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/meizu-m6s-32-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000C6JU2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Temmuz 2018; 0:13:24 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.