Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beklemede şarj yiyor hepimizin problemi. %100 olmama sebebi cihazda cache dosyalarının olması. Onlarıda size sormadan silmiyor. Misal bende 7gb spotify datası var video ve resim cacheleri var onları sildirmiyorum. Benimde hep 80 civarı çıkıyor. 97 gayet iyi rakam az cache datanız var demek ki.
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Sizin sistem sürüm kodu neydi acaba?
  • hayırlı olsun, güle güle kullanın. gece bırakıp sabah aldığınızda elinize % kaç tüketmiş onu yazabilir misiniz bizlere?
  • gps için uygulama izinlerinden erişimi açtınız mı, ek olarak konum servislerinden yüksek güç konumuna getirmek gerek. wifi doğrulamasınıda açabilirsiniz konum ayarlarından daha doğru sonuç verir. parmak izi olayı malesef eliniz nemli ise veya yağlı ise iz çok kalır koyu renklerde. altın rengi o tip insanlar için en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Temmuz 2018; 0:29:50 >
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    bu anti-shock kılıf sanırım darbe emici, kabalar cidden. eğer çok düşürmüyosanız cihazı inceler çok şık.

bir tane atayım bende sipariş ettim bundan :

buda var :
    aliexpress.com
    US $0.9 35% OFF|Housing For Huawei Honor 9 Lite Case Huawei PSmart Case Soft Silicon Candy Matte Cover Case For Huawei P Smart Z Plus 2019 Funda-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/Housing-For-Huawei-Honor-9-Lite-Case-Huawei-PSmart-Case-Soft-Silicone-Candy-Matte-Cover-Case/32857789536.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Temmuz 2018; 0:35:58 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    İlk attığınız gayet guzele benziyor. İlerleyen günlerde sipariş verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunları aldım canım sıkılınca değiştirir kullanırım

aliexpress.com
    US $1.73 32% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Huawei P Akıllı Kılıf için P Akıllı Kapak Ağır Zırh İnce Sert Sert kauçuk kapak Silikon telefon kılıfı Için Huawei Enjoy 7 S Kapak AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/For-Huawei-P-Smart-Case-P-Smart-Cover-Heavy-Duty-Armor-Slim-Hard-Tough-Rubber-Cover/32877270350.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7a424c4dYi1bq8

Tam kaplayan kırılmaz cam

aliexpress.com
    US $0.95 39% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Tam kapak 9H temperli cam Huawei P akıllı için P9 Lite mini 2017 onur V10 V9 9 6A 8 nova2S/2i Mate10 lite/Pro ekran koruyucu AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Full-Cover-9H-Tempered-Glass-For-Huawei-P-Smart-P9-Lite-mini-2017-Honor-V10-V9/32851226442.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.10b54c4dB44CF1

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

hayırlı olsun, güle güle kullanın. gece bırakıp sabah aldığınızda elinize % kaç tüketmiş onu yazabilir misiniz bizlere?
    Hocam ben bunu bu gece deneyeceğim %100 ile bırakacağım arka planda uygulama bırakmiyacağım bakalım yüzde kaç yiyecek görelim
  • wifi açık + 16 gb indirme ile %96 lık sarj %67 ye düştü (8 saatlik bir süre)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %80 mobil veri açıktı

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

Bekleme sırasında 9 saatte %8 şarj harcamış galiba servis yolu gözüktü.

• Celest kullanıcısına yanıt
    3.kılıf çok değişikmiş. İstediğimiz fotoğrafı basıyoar mı acaba, aslan filan vardı onları mı seçiyoruz sadece?
  • Mehmet KALAYCI M kullanıcısına yanıt
    Çok servislik bir durum değil aslında, çoğu kişide bu civarlarda.

Arkadaşlar topluca birleşip bir metin hazırlasak ve aşağıdaki sayfalara tweet ve duvar mesajı şeklinde paylaşsak nasıl olur? 1-2 kişi etki yaratmaz ama 10-15 kişi olsak belki ilgilenirlerde şu güncelleme olayını hızlandırırlar. Eminim bir güncelleme ile halledilecek bir şey. Bu cihazı ilk bizim için üretmediler yani uzunca bir süre çinde satılmış 7S kopyası var, elbet testler iyileştirmeler vs yapılmıştır.

https://twitter.com/huaweiturkiye
    https://www.facebook.com/HuaweimobileTR/
    https://twitter.com/HMS_GlobalPage

• 7S, 7X, P smart için genel batarya tüketim sorunlarını okumaya çalıştım netten. Google Play servislerinin boştas batarya tüketimi yarattığını söylemiş insanlar. Senkronizasyon için sürekli veri kontrolü yapıyormuş. Uçak moduna alınca harcama değerinin düşmeşi belki bundan sebeptir. Sürekli senronizasyon yapmak yerine geceleri 1-2 kez yapsa yeter aslında.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    şu android Google hegemonyasından bir kurtulsa ne güzel olur. Mahkemeler bu hegemonyadan dolayı ağır cezalar vermeye başladılar. İyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

3.kılıf çok değişikmiş. İstediğimiz fotoğrafı basıyoar mı acaba, aslan filan vardı onları mı seçiyoruz sadece?
    hocam olanları seçiyorsunuz sadece. Ben aslan olanını aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 16 Temmuz 2018; 12:55:44 >
  • Mehmet KALAYCI M kullanıcısına yanıt
    hocam çok normal bir durum bu böyle devasa düşüşler yok'ki mesela %100 den %60 a düşse anlarım servis yolu gözükürde bence hiç bir sorun yok
    ben bu gece deneyeceğim bakalım %100 de bırakacam wifi - mobil veri kapalı yüzde kaç yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 16 Temmuz 2018; 13:2:15 >
  • evet simdi deneyimledigim birkac seyi yaziyim.

1. Gece 00:25 %92 ile biraktigim sarj saat 8.30 da %88 idi. Wi-fi acikti ve tum uygulamalari kare tusundan kapatmistim.
    2. Saat 9.30-12.50 arasi full oyun oynadim dusuk/orta grafikli, batarya %86 dan %48 e geldi.
    3. %55 ile %48 arasi bayagi yavas bir sekilde ilerledi ama %52 ye kadar hizli indi.
    4. Pubg mobile i kurup oynadim dusuk ayarlarda fena degil ama arada sirada takilabiliyor.
    5. Telefonun haporlorunun ses duzeyi muzik dinleyecek kadar yeterli ama onunu kapatmamak gerekiyor. Fakat bass yok ve tek oldugu icin surround ses veremiyor.
    6. Micro usb kablosu cok sert girdi yerine. Cikarken de zor cikti umarim bir problem olmaz soketinde.
    7. telefonu yatay tutarken eger on kameranin oldugu tarafi golgelerseniz telefonun parlakligi azaliyor ama o da sanirim otomatikte oldugu icin.
    8. Kameranin zoomu ve zoomluykenki yazilarin falan okunurlugu tatmin edici duzeyde , yani benim gibi evraklarla falan ugrasip onlarin fotosunu cekip bastiriyorsaniz falan iyi.
    9. HD+ da sarj daha yavas azaliyor ve telefon daha az isiniyor.

Simdilik bunlari deneyimledim. Telefondan memnunum diyebilirim. Guncelleme geldi onu da yukledim. Eger bir problem falan yasarsam buraya yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD353FDC9 -- 16 Temmuz 2018; 13:3:0 >

• Umarim eylulden once bunun icin guncelleme yayinlarlar rahat edereiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 16 Temmuz 2018; 13:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet KALAYCI

Bekleme sırasında 9 saatte %8 şarj harcamış galiba servis yolu gözüktü.
    sarj tüketiminin servis kapsamına gireceğini sanmıyorum, muhtemelen factory reset, wipe ws şeyler yapıp güncel değilde güncelleyip o şekilde alın çözüldü diyip verirler, gene o sorunu yaşamaya devam edersiniz, boştaki tüketimi düşürmenin tek yolu ya kişisel çabanız (program indir, arka plan uygulamalarını kapat vs) yada düzgün bir yazılım güncellemesi gelmesi

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.