Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
330.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar once bi iptal etmistim sonra alinacak telefon bulamayip yine p smart siparis ettkm hepsiburadadan bugun geldi herhangi bi sorun sıkıntı yok gayet guzel telefon , kamerasının kötülüğünden bahsedilmis fakat ben gayet begendim özellikle portre modu çok başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    Telefon güzel zaten bakma sen millete :) hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Asla MTK islemcili yelefon almayin. Destek cok az verilir veya hic verilmez. Batarya tuketimi fazladir, az ekran suresi sunar. Open source gelistirmeler bulma imkaniniz da cok azalir. Helio P20 islemcisi yerine herhangi bir Snapdragon 625 islemcili cihaz alsaniz daha makbul.

Biraz daha iyi olsun derseniz Snapdragon 636'lı Redmi Note 5'e bakabilirsiniz. GG de 100tl chip para var.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-5-ai-64gb-4gb-ram-kvk-garantili-dual-kamera-cep-telefonu-361741736

Buda ayrı bir cihaz, Meizu M6s.

https://www.hepsiburada.com/meizu-m6s-32-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000C6JU2
    bilgilendirmeniz için tşk ederim yalnız destek düz kullanıcı için cok önemlimidir bilmiyorum görünüşte telefonun rami ve kamerası cok güzel

işlemci kısmında izlediğim incelemelerde orta seviye olduğu söyleniyor

fikrinizi bekliyorum

• ynsrcp Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1500tl bandında çok araştırdım xa1 plus , ultra modellerinede baktım fakat guvenemedim çok sikayet eden gördüm özellikle ekran köselerinde dokunmatik sorunu ve aşırı ısınma çok fazlaymıs o yüzden p smart tercih ettim

• Gm5plusun pilinden ilallah ettim bakayim uygunfiyat aliyin dedim 2sene kullandigim 5plus yerine ama burdada pil kotu diyen olmus. Hemdeherkesde abaha bayagi gidiyormu . Vazgecdim android 8gelen 5plusla gittigi yere kadar gidip p10lite alayim iyisi.

• GM5+ kullanin, ondan buna gecilecek bir durum yok. Bir powerbank alin telefon yerine.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Sabaha kadar yuzde 2 3 gidiyor ama gun ici rezil dusuler vsr ekran suresi zorlasan 4.5 ortalam 4 3.5saat veriyor gunde 2kez etmessen gunun yarisi telefon kapali kalacak. Haliyle powerbank zorunlu oldu zaten. Xiaomi disi huawei kaldi secenek cok ariza vs cikmiyor diyorlar yorumlar her cihazinda olumlu .

• Hocam günde 5 saat veriyosa bence iyi yani genel telefonların durumuna bakarsak.

• Biraz daha araştırın elbet istediğinizi bulursunuz. Çok tanıdığımda var gm5+ 2 saat ekran süresini zarzor alıyorlar sizinki yine çok iyi. Boşuna para harcamamak gerek bu devirde, cihaz ölene kadar kullanın bence..
  • Pil garsnti kapsaminda degismisdi gitgide dusuyor hissedilir derec ilk dgisdiginde 6saat idi suan 4 4.5 ortalama tabii. Garantide bitti masraf olacak pillerde dandik olunca para veresim yok su pillere. Pil disi sorun simdi su cihaz aklimdaydi ama bekliyim gittigi yere kadar olmadi p20liteveya o zaman ne cikarsa 1500tl civari.

Sadece face dhforum clash royale insta spotify girdigim icin cok para vermek istemiyorum

• Doğru karar.
  • Pil tasarruf moduyla kullanıyorum şarjdan çoook memnunum rahat 1 günü çıkartıyor,pil tasarruf modunda gece bıraktığımda çok abartı bir düşüşte olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destny -- 21 Temmuz 2018; 19:16:12 >
  • Beyler bayanlar parmak izi okumasına sıkıntı yaşıyorum. Ne kadar silip yeniden tanısam da parmak izini okumuyor. Sebebini veya çözümünü bilen var mı?

• Ben dün gece test ettim. 33de bırakmıştım şarjı. ama uçak moduna aldım. zaten gecenin bir vakti kimse beni aramaz. neyse sabah bir kalktım (7 saat falan uyumuşum) yine 33de idi. Ben diyorum sorun şebekenin git gel yaptığı için pili fazla yorması. Bu konuda bir güncelleme ile düzelir.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Nem islaklik ve pis oldugunda el veya nasirli ise parmaklar sorun yasatiyor. Parmak izi kismini guzelce silin sizin disinizda baska biri denesin.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam kolonya ile sildim. Başkası da denedi. Yine aynı durum. Telefonu sıfırlayıp deneyeceğim olmadı servis yolu göründü.

• P smart plus diye bir telefon çıkmış. Ülkemize gelecek mi, bilen var mı? Yeni kirin 710 işlemcisini kullanıyor. Daha ilgi çekici duruyor açıkçası.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    6.3" ekranı var hocam RAM 4 yapmışlar büyük ekran kullanabiliyosanız bekleyin

• Merhaba daha önce soruldumu bilmiyorum ama geçen hafta p smart telefon aldık bikaç telefonda yaşadığım bir şey bunda da var kamera tarafına hafifçe vurunca ses geliyor telefonda olan bir şey mi? Benim Lg g5 de de aynı ses vardı bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Merhaba daha önce soruldumu bilmiyorum ama geçen hafta p smart telefon aldık bikaç telefonda yaşadığım bir şey bunda da var kamera tarafına hafifçe vurunca ses geliyor telefonda olan bir şey mi? Benim Lg g5 de de aynı ses vardı bilgilendirirseniz sevinirim.
    bendede aynı kameraya hafif vurduğunda ses geliyor media markettede kontrol ettim ordada aynı
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.