Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran ile ilgili çok sorun yaşayan oldu bir tek onu kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleme sırasında şarj bitme sorunu yüzünden telefonu servise göndermeyi düşünüyorum.2 haftalık telefon değişim yaparlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet KALAYCI

Bekleme sırasında şarj bitme sorunu yüzünden telefonu servise göndermeyi düşünüyorum.2 haftalık telefon değişim yaparlar mı?
    En yakın yetkili servise bir sorun.

https://consumer.huawei.com/tr/support/service-center/
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaşlar Hepsiburadadan 1470tlye almayı dusunuyorum tavsiye eder misiniz ? Bazı sorunlardan bahsedilmiş ne gibi sorunlar var?
    yazılımsal sorunlar düzelmeden kesinlikle almayın. gerekirse başka model bakın

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    berkay0035 kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz telefon mu var? DH deki diğer forumları dolaşmadınız sanırım..

@berkay0035 Redmi 5 Plus ve Redmi Note 5'e bir göz gezdirin. Şuan için F/P cihazları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2018; 17:36:23 >
    Gerçekten kusursuz telefon mu var? Bursa yazılan sorunlarin çoğu yazilimsal ve kullanimda asla engel ve takilcak sorun degil ki şarj problemi gps gibi problemleri ben yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sorunsuz telefon mu var? DH deki diğer forumları dolaşmadınız sanırım..

@berkay0035 Redmi 5 Plus ve Redmi Note 5'e bir göz gezdirin. Şuan için F/P cihazları.
    hocam düşünün yani g3 te bile bundan çok daha az sorun vardı, g3 ten sonra bunda çoğu eksikliği bugu fark edebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Gerçekten kusursuz telefon mu var? Bursa yazılan sorunlarin çoğu yazilimsal ve kullanimda asla engel ve takilcak sorun degil ki şarj problemi gps gibi problemleri ben yaşamadım.
    kusursuz olmasına gerek yok, lg den daha acemi firma gibi yazılım yapmışlar, lg nin bazı sürümlerinde arayüz ne kadar sorunlu olsada eksiklik veya bug gibi birşey yoktu. bunda ben kaç tane sorun yaşadım, halada yaşıyorum

G3 mu 😂 1 yil kullandim g3 ve kronik sorunu en fazla olan telefon diyebilirim. Konulara bakin. Ekran sararmasi anakart sorunu kamera sorunu. Bunun gibi sorunları internetten gormedim çevremde ve kendi kullandigim telefonda oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

G3 mu 😂 1 yil kullandim g3 ve kronik sorunu en fazla olan telefon diyebilirim. Konulara bakin. Ekran sararmasi anakart sorunu kamera sorunu. Bunun gibi sorunları internetten gormedim çevremde ve kendi kullandigim telefonda oldu.
    işte bende o kronik sorunları g3 te 3 yıl 2 ay yaşamadım. sonra zaten hepten gitti.

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Bende kullandım G3, neyin ne olduğunu biliyorum. Hayır buraya gelip uzak durun kesinlikle almayın diyip, sorunsuz denilen cihaz G3 diyince komiğime gidiyor benimde :)
    En iyisi cihazı satıp kurtulun, niye bu kadar sorunlu bir cihazla devam ediyorsunuz.. Her gün ayrı bir sorun..
  • quote:

En iyisi cihazı satıp kurtulun, niye bu kadar sorunlu bir cihazla devam ediyorsunuz.. Her gün ayrı bir sorun..
    telefon seçimi kişinin tercihi, şimdi ben o adama iyi taraflarını yazıp eksiklerini söylemezsem, bu adam demez mi ya o kadar övdüler bu sorunlar ne diye ?

ben bu telefonu en az 3 yıl kullanmak için aldım, sorun yaşadığım için cihazı neden satıyım, huawei güncelleme getirip sorunları çözsün başka bişey istemem

ayrıca bu tür android cihazları satması kolay değil, ben bunu satana kadar zaten güncelleme gelir

• sorunsuz telefon yok, iphone x 7500 lira oldu foruma gidin bakın sorunsuzmuymuş :) ben geçici olarak huawei p smart aldım, yıllardır ios kullanıyorum 6s telefonum bozulunca yeni iphone modelleri çıkana kadar p smart aldım ve hala kullanıyorum, eylülde yeni iphone modelleri çıkacak ama sanırım alamıyacaz, 9000 tl den çıkacak gibi görünüyor şaka gibi :)) androide epey alıştım, sanırım yoluma honor 10 la devam edecem, p smartıda oğluma veririm. p smart günlük kullanımlar için yani sıradan kullanım için kesinlikle kötü bir cihaz değil, şarjı çok güzel yoğun kullanımda bile 1 günü çok rahat çıkarıyor,ama ben yıllardır performanslı cihazlar kullandığım için fazla sevemedim...
    Yaşanan sorunlar kişisel olduğuna göre "kesinlikle almayın" gibi ibareler kullanmamak daha iyi olur. Benim bataryam boşta çok yiyor, başka hiçbir sorunum yok. Sizin sorunlarınız için bizim yapacağımız malesef hiçbir şey yok. Bende arkadaşın mesajını cevapladım ve verdiğim yanıtı görmüşsünüzdür. Kimseden bir şey sakladığımız yok. En yakın servise bir götürün olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2018; 18:10:50 >
  • quote:

Yaşanan sorunlar kişisel olduğuna göre "kesinlikle almayın" gibi ibareler kullanmamak daha iyi olur. Benim bataryam boşta çok yiyor, başka hiçbir sorunum yok. Sizin sorunlarınız için bizim yapacağımız malesef hiçbir şey yok. Bende arkadaşın mesajını cevapladım ve verdiğim yanıtı görmüşsünüzdür. Kimseden bir şey sakladığımız yok. En yakın servise bir götürün olmadı..
    nası kişisel, herkes boştayken sarj tüketiminin yüksekligini konuşuyor, gps sorunu dedik yaşayan birisi daha var, tabi servis konusunu ilk 6 ayda mutlaka değerlendireceğim, en azından 1 güncelleme alsa da duruma baksak (gpu turbo meselesi hariç)

Hocam ben bu forumda onu anlayamadım kaç kere telefonun eksiklerini söyledim ve terslendim.

GPS sorunu kesinlikle var benim telefonumda var kesinlikle.

Arka kamera yazılımsal mı veya neden bilmiyorum benim cihazımda eski kullandığım iPhone 5 serisinden çok daha kötü.

Ekrana geleceksek sıfır aldığım telefonun tam ortasında kocaman ölü pikseller mevcut her renkte belli oluyor.

Ayrıca birçok kişide ekran sorunu yaşadığı bellirtti.

Batarya sorunu zaten kabul edilemez ne diyeyim

Bunlar çözülür mü çözülür tabiki ancak burda yukarda telefon GPS 1 uydu görüyor yazdığımda "Dağ eteklerinde mi oturuyorsunuz?" diye cevap verilecekse şu forum niye var acaba

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Zoruna gittiyse bana cevap yazsana dostum, 1 uydu buluyor yaziyorsun ne ss var ne hangi kosulda buluyor onu yaziyorsun. Konum servisinden yuksek guc moduna gecirdin mi internet konum destegini actin mi hicbir bilgi yok. Tamamen karaduzen benimki 1 uydu buldu. Iyi niyetli degilki senin cevabin, olumlu bir cevap bekliyosun. Bazen forumun cok manasizlastigini dusunuyorum. Kucuk yasta cocuklara avutacak bur ortam gibi oldu iyice, her seyden mizmizlanan her seyden sikayetci, her seyin en dogrusunu bilen cocuk bahcesi gibi oldu dh. Adama kisisel sorunun diyorum tutuyor bana sarj sorunu diyor, daha ilk yazdigimi okumamis bile. Sarj sorunu genel sorunumuz yazdim en basta ama illaki uste cikacak, yildim usandim bu forumun ergenlerinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

nası kişisel, herkes boştayken sarj tüketiminin yüksekligini konuşuyor, gps sorunu dedik yaşayan birisi daha var, tabi servis konusunu ilk 6 ayda mutlaka değerlendireceğim, en azından 1 güncelleme alsa da duruma baksak (gpu turbo meselesi hariç)

Alıntıları Göster
    Ilk mesajimi okursan sarj sorunu genel sorunumuz yazdim, okuma anlama eksikligi mi mevcut kardesim. Git servise ver rahatsizliklarini gider.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Gps sorunu sende var kardeşim. Bursadayim 5 6 defa gps kullandim bir kere bile sekmedi konumdan. Kisisel sorunlarınızi telefonun üstüne atarak kurtuluyorsunuz. Gps sorunlu olsa burda en basta ben yazardım. O kadar kullanici var.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.