Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GPS konusunda bende sıkıntı yaşamadım. Belki bölgesel belki bulundukları yere göre değişmiştir. Kızılay tunalı taraflarındaki altgeçit tünellerde kopuyor sadece oda normal sanırım..
  • GPS sorunu yasayanlar bu uygulama ile bir test etsinler. Kac uydu buluyor kacindan aktif sinyal aliyor. Alttaki grafiklerden degisim yapip adresinizi dogru buluyor mu, uydu sinyallerini vs gorebilirsiniz. En son AGPS datasini fix edin. Yine uygulama uzerinden.

Link :
    Files.Fm
    File upload and sharing. Large file transfers. Free online cloud storage.
    https://files.fm/u/c75m7q2w

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Servise götürün değişim talep edin bende şimdilik bir sorun çıkmadı ölü pixsel vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 15 Temmuz 2018; 8:6:55 >
  • Bugün deneme amaçlı telefonu test ettim beklemede sorunun kaynağını bulabilmek için. 7 saatten fazlada yaklaşık yüzde 5 şarj yedi. Bu hiç yemeyen Windows phone'a göre hayli yüksek. Sorunun temel kaynağı şebeke diyebilirim. Wifi kapalı da şarj yiyormuş. Bu akşam da uçak modunda deneyeceğim o zaman kesin emin olabilirim. Sanırım telefona özgü değil android 8 sorunu bu. Pil konusunda 8.1 güncellemesi gelmesi gerek.

• Arkadaşlar telefonu alalı 1 gün oldu ancak telefonu mobil veride twitterda ve tarayıcıda kullanırken elimi terletecekvkadar ısınıyor. Bu normal mi? Herhangi bir apır uygulama yüklemedim. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Telefonu teknosadan ve1 yıllık kaskoyla birlikte aldım iade hakkım var mı?

• garavenli11 kullanıcısına yanıt
    mobil veride ısınması normal zaten. biraz kullanma hemen soğuyor. Metal alaşım olduğundan ısıyı yayması hızlı. bu yüzden sıcaklığı hissedebiliyorsunuz ama aynı şekilde ısı yayımı iyi olduğundan soğuması da çok hızlı oluyor.
  • Evet az önce kapadım hemen soğumuş.Peki ben memnun olmadığımı belirtirsem üstüne bir miktar daha verip başka bir cihaz alabilir miyim? Sadece twitter kullanırken bu kadar ısınıp arka taraf sırılsıklam olucaksa verdipim paraya yazık yani.

• Ek olarak elim terlediği için sanırım parmak izi okuyucusu da düzgün çalışmıyor.

• Uçak modunda 8 saatde %1 düştü şarz

• kullanıcıların anlamadığı kısımlar : bizim uçak modu, yada wifi 3g kapatıp uyuma gibi bi zorunluluğumuz yok ki, biz neden alternatif arıyoruz ? firma adam gibi güncelleme versin yazılımı düzgünleştirip pil kullanımını düşürsün, bunlar bizim düşünmememiz gereken şeyler, gerçi 2 saniyelik odaklama sorununa bekleyin odaklasın diyen firma

sorunları çözme şeklim temsili :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/k6migt

• sorunların temelinde android 8 için hataları düzeltecek güncelleme verilmemesinden kaynaklı diye düşünüyorum. 8.1 ile sorunların çoğu düzelir gibi ama maalesef bekleyeceğiz daha. gerçi mayıs güncellemesinden sonra hiçbir şey alamadık o ayrı. haziran gitti temmuz da yarılandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriyurga -- 15 Temmuz 2018; 12:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriyurga

sorunların temelinde android 8 için hataları düzeltecek güncelleme verilmemesinden kaynaklı diye düşünüyorum. 8.1 ile sorunların çoğu düzelir gibi ama maalesef bekleyeceğiz daha. gerçi mayıs güncellemesinden sonra hiçbir şey alamadık o ayrı. haziran gitti temmuz da yarılandı.
    eylülde turbo güncellemesi var. Yazılım güncellemesi aracılığıyla etkinleştirilebilen GPU Turbo özelliği sayesinde gelecek. Yüzde 60 işlem verimliliği ve yüzde 30'a kadar enerji verimliliği sağlanıyor.
    https://www.log.com.tr/guncel-haliyle-huawei-ve-honor-telefonlarin-gpu-turbo-teknolojisini-alacagi-tarihler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 15 Temmuz 2018; 12:24:3 >

• Celest kullanıcısına yanıt
    bilgim var zaten bu konuda da gpu turbonun detaylarını öğrenebilmek için ağustosu beklememiz gerek alacak birkaç cihazla anlaşılır tam olarak ne olduğu.
  • web whatsapı kopan var mı, bu aralar çok sıkça kopuyor niyeyse

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bende 1 tane bulabildi hocam

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Dağ eteklerinde mi oturuyorsunuz 1 çok az. Birde telefonu sarmadan veya olabildiğince serbest tutup açık havada yapmak lazım bu testi. Türkiye için normali 6-7 tanesinden duzenli sinyal almasi 10-15 tanesine bağlanabilmesi gerek, yaklaşık 12-18 tane de bulması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2018; 13:20:0 >
  • Bunlar evimin balkonundan..

• Arkadaşlar Hepsiburadadan 1470tlye almayı dusunuyorum tavsiye eder misiniz ? Bazı sorunlardan bahsedilmiş ne gibi sorunlar var?
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    Batarya bostayken intetnet ve wifi aciksa cok sarj yiyor, gunu bitiriyor ama 4-5 saat ekran suresiyle. Bu genel sorunumuz. Kimi zaman hic tuketmiyor. Sebebi yazilimsal buyuk ihtimal.

Kiminin ekraninda sorun olmus, bu herkeste yok tabi sans isi.

Kimi isiniyor demis ama ben cihazi aldim alali isindiramadim, oda cihaz odakli sorun olabilir.

Genel tek bir sorunumuz var anlayacaginiz, gerisini cihazi alirsaniz kutudan cikarir kullanmadan kontrol eder sonrasinda jelatinleri soket hat takarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2018; 15:10:22 >
  • Ben batarya konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Şantiyede çalıştığım için arazide telefon sıkıntılı çekiyor. O yüzden beklemede çok yediğini düşünüyorum ama sabah 6 da çıkıyorum evden akşam 7 de giriyorum. Gün içinde kullanımıma bağlı olarak %60la 40 arasında giriyorum eve gece 12ye kadar yetiyor 3-5 saat arası ekran süresi geliyor. Bugün izinliyim neredeyse düşmedi hiç elimdem %50de 4 saat ekran sürem var.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.