Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 23:45 de şarjdan çekmiştim, 23:30 da batarya tamamen bitti. Tam 23 saat 45 dakikada, toplam 2:34 ekran süresiyle bataryam bitmiş oldu. Sürekli kullanırsam 5 saate yakın ekran süresi alıyordum. Bu şekilde kullanmasam bile bayağı şarj yediğini görmüş oldum.

@oktayy82 ben konuda bir ekran koruyucu önermiştim cam, onunda üzerinde mevcut noktalar ordan biliyorum. Zaten eğimli bir açıdan bakınca gözüküyor. Ana ekranda yok o noktalar, koruyucular iyi iletsin dokunuşları diye onlara ekliyolar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Temmuz 2018; 23:40:54 >
  • Arkadaşlar p smartı hdmı dönüştürücü ile tv ye bağlama özelliği varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhanben İ kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz şey MHL kablosu mu? Diğer evde var benim bir tane bundan, Z5 de kullanıyordum. Yarın denerim sizin için eğer dediğiniz şey buysa?

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★
  • Dun gece wifi ve mobili kapattim, telefonu yeniden baslattim. ForceDoze acip yatmistim, sonuc tuketim 3 sanirim bizim telefonun interneti kullanma istegi agir basiyor :)

• Huawei müşteri hizmetlerine sordum P Smart modelimiz MHL(HDMI) özelliğini desteklememektedir. Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz şeklinde bir cevap verdiler. Siz sorunca bende merak ettim sordum boşuna kabloya para vermeyin ama varsa elinde kablosu olan bir denesin derim bellimi olur.

• konum ile ilgili sorun yaşayan var mı, runstaticte gps açıyorum fakat bazı yollarda sapıtıp binaların üstünden geçmişim gibi çizgi gösteriyor, mesafe olarak doğruya yakın fakat maps üzerinde gösterilen yol yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Dun gece wifi ve mobili kapattim, telefonu yeniden baslattim. ForceDoze acip yatmistim, sonuc tuketim 3 sanirim bizim telefonun interneti kullanma istegi agir basiyor :)
    istediğini vereceksin o zaman şaka bir yana ben boşta en fazla %2 azaldığını gördüm böyle inanılmaz düşüşler vs.. görmedim 4 saat boşta bıraktım sadece %2 düşmüş
  • Celest kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de 2 gecede en fazla %8 ondada muzik açık birakiyorum 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Dün 23:45 de şarjdan çekmiştim, 23:30 da batarya tamamen bitti. Tam 23 saat 45 dakikada, toplam 2:34 ekran süresiyle bataryam bitmiş oldu. Sürekli kullanırsam 5 saate yakın ekran süresi alıyordum. Bu şekilde kullanmasam bile bayağı şarj yediğini görmüş oldum.

@oktayy82 ben konuda bir ekran koruyucu önermiştim cam, onunda üzerinde mevcut noktalar ordan biliyorum. Zaten eğimli bir açıdan bakınca gözüküyor. Ana ekranda yok o noktalar, koruyucular iyi iletsin dokunuşları diye onlara ekliyolar sanırım.
    Kirin bataryayı su gibi götürüyor ben bu telefondan önce j7 prime kullanıyordum kız kardeşim ise Huawei P9 lite 2017 kullanıyordu hergün şarja takıyordu ben hergün kullandığım halde 2-3 gün sonra takıyordum dedim hiç bu kadar sürekli şarja taktığımı hatırlmıyorum diye kirin fena yiyor bataryayı ama telefon iyi hoşuma gitti

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    hocam navigasyon olayını denedim arabadayken sürekli donup durdu ve gps aranıyor hatası verdi.

Sürekli takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

hocam navigasyon olayını denedim arabadayken sürekli donup durdu ve gps aranıyor hatası verdi.

Sürekli takıldı
    yazılım ile düzelir daha eksiklikleri var bende farkettim
  • Arkadaşlar telefonumu şişlideki servise götüreceğim.

Fabrikasyon ölü piksel sorunu var cihaz daha 1 aylık bile değil.

Tüketici olarak haklarım nelerdir değişim talep edebiliyor muyum?

Yoksa ekran değişimine razı mı kalacağım bilgili biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    İstersen cihazı hemen değiştirirler yada para iadesi alabilirsin 6 aya kadar bunlar geçerli

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa ben cihaz değişimi isterim tabiki, ancak servis nasıl bir teklifte bulunur bilmiyorum.

P smart 1750₺ olmuş cihazlara zam geldi zaten.

• Selam arkadaşlar, benim ekranın sol üst köşesindeki sararmayı farkettim.

Telefonu 3 nisanda Turkcellden almıştım. Aldığım TİMe mi götürmem gerekiyor?

İçinde tonla bilgi var ne yapacağım bilmiyorum. Keşke adam gibi iphone alsaydım...

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Para iadesi istersen sen kaç TL ye aldıysan onu alabilirsin isterse 10 bin TL olsun sadece faturandaki fiyat ödenir

• arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum ama öceki mesajlarda gps sorunundan bahsetmişsiniz. gps önemli benim için. aslında honor 9 lite alacaktım ancak o da hiçbir yerde bulunmuyor. :(
  • september28th kullanıcısına yanıt
    Gpsi 3 4 defa araç ile 2 defa da yaya olarak kullandım. Sorun yaşamadım ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mak06 M kullanıcısına yanıt
    Biliyorm hocam zaten onun için söyledim, bugün p smartı iade etsek eski fiyattan aldığımız için tekrar bile alamayız [sm=biggrinking.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 15 Temmuz 2018; 2:19:47 >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Turkcell tim falan hiç uğraşmadan Şişli'de servisi var hocam İstanbul'da yaşıyorsanız 1 saat içinde telefonunuzu onarıyorlar.

Cihazla ilgili çok fazla ekran problemi var 3 Nisan'da alınan bir telefonda olmaması gerektiği gibi bu sararma sorunu iPhone LG farketmeden her cihazda bulunabiliyor.

Apple kadar iyi bir servisi de var hocam Huawei Fix smart diye bakabilirsiniz.

6 ay olmadığı için sanırsam değişim talep edebiliyorsunuz ancak muhtemelen sonradan oluştuğunu kanıtlayabilecekleri için ekran değişimi yaparlar diye düşünüyorum.

Edit:
    İçindeki bilgileri servise yolladığınızda güvenlik sebebiyle mutlaka sileceklerdir.
    HiSuite programını PC'inize kurarak kişiler notlar mesajlar fotoğraflar her şeyi PC'ye aktarmanız mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 15 Temmuz 2018; 2:27:57 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.