Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zzppzz

Arka kapaktan ben de endise duydum cok parmak izi oluyormus ve garç gurç sesler cıkıyormus dogruysa. Ama kılıfsız kullanmayacagım icin sorun olmaz herhalde. Ve kulaklıkla müzik dinlerken ses cok kotu dendi ama oyle mi? ben cok müzik dinlerim ve bu benim icin onemli. son olaraqk lambanın ömrü derken öyle bir şey mi var hiç duymamıştım da 5yıldır bir telefon kullanıyorum ve bayağı belirgin ışığı ama artık ekran gövde oranından dlayı bu ısıklar küçük olmak zorunda sanırım :/

Alıntıları Göster
    Kulaklık kullanmadım ancak bölgesel ses kısıtlaması gibi şeyler yoksa bir şekilde değişik uygulamalar veya kulaklıklar ile sorun giderilebilir diye düşünüyorum...

Telefon adı gibi yılının telefonu, kullanılan müzik dosyasının formatı da es geçilmemeli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

Bu cihazda büyü ihtimal kronik sorun hocam bu
    Galiba öyle hocam. Şikayet sitelerinde 4-5 tane daha var. Japon yerine Çin yapıştırıcısı kullanmışlar belliki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende bu telefonu aldım fakat telefon da karşı tarafa ses çok kısık ve boğuk gidiyor yani karşı taraf benim ne söylediğimi anlamıyor aranızda bu problemi yaşayan oldumu acaba? Nasıl çözebilirim karşı taraf beni arasada durum aynı

• titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir durum yok şükür.konuşmalarımda bir sıkıntı yaşamadım ama sürekli diken üzerindeyim heran arıza çılaracak gibi.burda yazılanlar beni böyle düşündürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: delii_1907

Bende öyle bir durum yok şükür.konuşmalarımda bir sıkıntı yaşamadım ama sürekli diken üzerindeyim heran arıza çılaracak gibi.burda yazılanlar beni böyle düşündürüyor
    benide artık pişman etmeye başladı bu sorun karşı taraftan kimse anlamıyor ne konuştuğumu ses çok kısık çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Çok yakınımda bulunan bir Huawei mağazasında teknik servis hizmeti varmış. Hemen yaparlar dediler. Götüreyim de yapsınlar bari. Telefonun ekranı gövdeden ayrılırmıymış ya ilk defa gördüm.

Alıntıları Göster
    Yaptırdınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

Arkadaşlar merhaba bende bu telefonu aldım fakat telefon da karşı tarafa ses çok kısık ve boğuk gidiyor yani karşı taraf benim ne söylediğimi anlamıyor aranızda bu problemi yaşayan oldumu acaba? Nasıl çözebilirim karşı taraf beni arasada durum aynı
    Bende de böyle bir problem yok,
    İlk defa duydum,
    Benim fikrim servise versen iyi olur,
    Ufak bir problem gibi görünüyor,
    Belki mikrofonu arızalıdır değiştirirler.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Galiba öyle hocam. Şikayet sitelerinde 4-5 tane daha var. Japon yerine Çin yapıştırıcısı kullanmışlar belliki.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam,
    Çok saçma bir problemmiş,
    İnşallah bizim de başımıza gelmez.

• Arkadaş bu telefonun arka kapağı katil edecek derecede çabuk çiziliyor.bukadar kalitesiz yapacaklarına hiç yapmasalarmış.mecburen ve istemeyerek kılıf takmak zorunda kaldım.şimdi deli gibi korkuyorum en ufak düşmede ekranı ne olacak diye

• Arabama telefonu tanıttım ve Bluetooth bağlantısını yaptım. Ancak müzik her seferinde otomatik başlıyor araca bindiğimde. Bunu ayarını da bulamadım bilen gören varmı?
  • dün teknosada ön kamera testi yaptım, samsung ve xiaomi lere göre bariz bir kırmızı tonlama var, ayarlarden değişir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zymnax

Yaptırdınız mı?

Alıntıları Göster
    Evet hocam.

• quote:

Beyler alıntıladığım yazımda bir sorundan bahsetmiştim. Sorun hala devam ediyor. Evet sensöre toz kaçmış ama ilginç bir detayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle çok titiz kullanıcıyım. Bırakın vuruk, darbe, düşürme gibi şeyleri, ekranda kendinden takılı jelatininde çizik dahi bulamazsınız o derece temiz kullanırım.

Az önce bir arkadaşa mesaj yazarken ekrana her dokunduğumda gıcırtı sesi geldiğini fark ettim. Acaba kılıf yerinden çıktı da ondan mı bu ses diye kılıfı çıkardım bir de ne göreyim...

MEĞER EKRAN GÖVDEDEN AYRILMIŞ.

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu nasıl olabilir arkadaşlar lütfen birileri beni aydınlatsın. Sizce ne yapmalıyım ?

Alıntıları Göster
    Beyler ekranın gövdeden ayrılması sorunu için pazartesi saat 10 da servise verdiğim cihazımı 1 saat sonra ekran değişimi yapılmış vaziyette teslim aldım.

Teslim almaya gittiğimde önümdeki kişi de aynı sorundan cihazını getirmiş. Yalnız teslim alan kız yamulmadan falan bahsediyordu.
    Aman cihazınızda yamulma falan olmasın dikkat edin.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Yamulma varsa kullanici hatasi deyip ücretsiz yapmiyorlar zaten.
    Benzer bir durum gm de basima gelmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçmalık işte, haram zıkkım olsun böylelerine,
    Bu telefonda ekrandan ayrılma problemi yokmuymuşta bahane arıyorlar,
    Normal de böyle bir kronik hata olmasa dersin ki ekran yamulmuş demek ki kullanıcı hatası,
    Ama ortada kronik bir sorun var belli işte daha ne işi yokuşa sürüyorsunuz,
    Dediğiniz gibi bunu GM de yapıyor,
    İnsan 1000 2000 tl ile batmaz göçmez ama tek diyeceğim haram zıkkım olsun, hakkı yenilenlerin hakkı burunlarından gelsin.

Şem-i Ruhsar hocam, geçmiş olsun.
    İnşallah böyle bir problem bizim de başımıza gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 19 Temmuz 2019; 13:59:59 >
  • Merhaba arkadaşlar , 10 gündür TTnet güvenli internet wifi ile internete bağlanmaya çalıştığımda connectivitycheck.platform.hicloud.com adresi ttnet tarafından engelli olduğundan android oturum açma uyarısı veriyor, mobil internet ile yada güvenli interneti kapalı bir wifi ile bağlandığımda sorun yaşamıyorum. hiç karşılaşan varmı, başka güvenli wifi lerde de yaşadım bu problemi.

Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

• kivancaras K kullanıcısına yanıt
    Hocam internet olmadığı zaman veriyor o bildirimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramses

Saçmalık işte, haram zıkkım olsun böylelerine,
    Bu telefonda ekrandan ayrılma problemi yokmuymuşta bahane arıyorlar,
    Normal de böyle bir kronik hata olmasa dersin ki ekran yamulmuş demek ki kullanıcı hatası,
    Ama ortada kronik bir sorun var belli işte daha ne işi yokuşa sürüyorsunuz,
    Dediğiniz gibi bunu GM de yapıyor,
    İnsan 1000 2000 tl ile batmaz göçmez ama tek diyeceğim haram zıkkım olsun, hakkı yenilenlerin hakkı burunlarından gelsin.

Şem-i Ruhsar hocam, geçmiş olsun.
    İnşallah böyle bir problem bizim de başımıza gelmez.
    Aslında biraz akıllı davranmak lazım. Servise verirken cazgır davranmak, asabi konuşmak lazım. Konu hakkında bilinçli olduğumuzu belli etmemiz lazım. Ben verirken şikayet sitelerinde çoğu kişinin aynı şeyi yaşadığını, telefonumda yamulma falan olmadığını dile getirdim. Biraz da asabi konuştum. Servise verirken yumuşak uslûp kullanılırsa kullanıcı hatasına çevirmeye çalışırlar.
    Allahtan bulunduğum şehirde servis varmış. Kargo ile yollamak sıkıntılı.
    Sağolasın hocam.

• Negan kullanıcısına yanıt
    Yani o uyarıyı veriyor uyarıya tıkladığımda resimdeki sayfa açılıyor, internet geliyor, ama her wifi açtığımda aynı şey oluyor , uyarıya tıklamazsam mobilden internet kullanmaya çalışıyor, güvenli internet (aile profilini) kapatırsam, standart yaparsam sorun yok, başka güvenli intrnettede denedim, sonuç aynı, ayarlarımı sıfırlasam yada telefonumu sıfırlasam karar veremedim.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    yamulma ne alaka onu anlamadım ben

telefon metal değil ki plastik.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.