Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğin özellikler Android Q ile birlikte gelecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_09

Evet o sürüm iyi diye onu paylaşmıştım dün gelen şu sürüm çok daha iyi hem de 9.0.1.181
    https://androidhost.ru/V27

Romlara sadece 9.0.1.181 olarak bakmayın bizim cihazda aynı sürümde PBA-NNQ ve NYT kodları var 181'in PBA sürümü bu yukarıda paylaştığım çok çok iyi
    Merhaba dostum,

Bunda arka plan uygulamalarının kapanması sorunu var mı? Eğer bu sorun giderildiyse denenebilir.

• telefonda herhangi bir kronik sorun varmı önerirmisiniz
    batarya performansı nasıl günü çıkarıyormu
  • Birini arayacağım zaman arama tuşuna basar basmaz ekran kapanıyor. Bu yüzden telefonu sıfırladım ama hala yapıyor. Aramadayken ekranı açıyorum bu sefer de kapanmıyor.
    Sensöre toz kaçtı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkoc S kullanıcısına yanıt
    o işin düzeleceğini sanmıyorum , bu olayı pil tasarrufu için bilerek yapmışlar , siz girip ayarlardan manuel olarak ayarlarsanız istediğiniz uygulamayı yeniden başlatma olayı olmuyor

• Bataryası iyi, bostayken harcama yapmıyor. Sabaha kadar %1 belki gider.
    Ama gel gelelim kamerasi reklamlardaki gibi segmentinde öne çıkan bir cihaz değil hadi onu geçtim yazilimla biraz duzelttiler.
    Haporler leş, vasat, çöp.
    Ses boğuk ve seviye yetersiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos ayında 9.1 sürümünü alacakmış cihaz bazı yeni özellikler gelecektir.
    Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 11 Temmuz 2019; 20:56:34 >
  • Arkadaşlar bu telefonu birkaç ay kullanıp da sorun yaşayan oldu mu?
    kamerası nasıl? odaklanıyor mu? gm9 pro da yazılı bir sey çekerken odak sorunu oluyormuş ve ahize de sorun var deniyor.
    Bana kısaca eksi ve artılarını anlatır mısınız?
    bildirim ısıgı da kücük sanırım aydınlık ortamda belli oluyor mu peki yanıp sonduğu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzppzz

Arkadaşlar bu telefonu birkaç ay kullanıp da sorun yaşayan oldu mu?
    kamerası nasıl? odaklanıyor mu? gm9 pro da yazılı bir sey çekerken odak sorunu oluyormuş ve ahize de sorun var deniyor.
    Bana kısaca eksi ve artılarını anlatır mısınız?
    bildirim ısıgı da kücük sanırım aydınlık ortamda belli oluyor mu peki yanıp sonduğu?
    Hiç sıkıntı yaşamadım, uygulamalar da eskisinden daha uzun süre arkada açık durabiliyor. Plastik kasa can sıkabilir, ben kılıf kullanmama taraftarıyım ancak dilerseniz çok çeşitli koruyucular piyasada mevcut...

Kamera çok iyi, ahize oldukça net. Buradaki kullanıcıların çoğu farklı yazılımlarla telefonu zorladığından çeşitli hatalarla karşılaşıyorlar, oldukça güncel bir telefon olduğundan biraz kullanıcı deneyimi gerektirdiği oluyor...

Bildirim ışığı mesaj gelince yanıp söndüğü için kapattım, hem pil hem de lambanın ömrü için iyi değil ama şarj olurken hep açık ve değişken. Aydınlık ortamda görmek için bakılırsa görülür...

Çift sim kartlı Samsung veya LG piyasada olmadığından alternatifi yok diyebilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik güncellemesi gelmiş 9.0.1.118
  • zzppzz kullanıcısına yanıt
    Bende cihazı bayadır kullanıyorum genel anlamda memnunum , arka kapak sıkıntılı ,kılıfsız kullanılırsa harita gibi olur , soft bir kılıfla kullanıyorum , kılıfsız kullanmayı pek sevmiyorum zaten sürekli parmak izi vs oluyor

Ahize sesi yeterli düzeyde , karşımdaki kişiyi gayet net anlayabiliyorum sıkıntı yaşamadım, Haoparlör sesi gayet yeterli bence burda çoğu arkadaş memnun olmamış bende cızırtı patırtı yapmadı bugüne kadar

kulaklık çıkışı çok az sanki sınırlamışlar gibi bangır bangır müzik dinleyemiyorsun bu yönü eksi

Kamerasıda ortalamanın üzerinde odak sorunu yok , AI özelliğini açarsan metin gibi şeylerde ne çekeceğini anlıyor ona göre ayar yapıyor

Bildirim ışığı çok cılız ama iş görür

Örnek

https://store.donanimhaber.com/4f/ad/00/4fad00affc8307dce5565736c48890eb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 12 Temmuz 2019; 15:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Hiç sıkıntı yaşamadım, uygulamalar da eskisinden daha uzun süre arkada açık durabiliyor. Plastik kasa can sıkabilir, ben kılıf kullanmama taraftarıyım ancak dilerseniz çok çeşitli koruyucular piyasada mevcut...

Kamera çok iyi, ahize oldukça net. Buradaki kullanıcıların çoğu farklı yazılımlarla telefonu zorladığından çeşitli hatalarla karşılaşıyorlar, oldukça güncel bir telefon olduğundan biraz kullanıcı deneyimi gerektirdiği oluyor...

Bildirim ışığı mesaj gelince yanıp söndüğü için kapattım, hem pil hem de lambanın ömrü için iyi değil ama şarj olurken hep açık ve değişken. Aydınlık ortamda görmek için bakılırsa görülür...

Çift sim kartlı Samsung veya LG piyasada olmadığından alternatifi yok diyebilirim...

Alıntıları Göster
    Arka kapaktan ben de endise duydum cok parmak izi oluyormus ve garç gurç sesler cıkıyormus dogruysa. Ama kılıfsız kullanmayacagım icin sorun olmaz herhalde. Ve kulaklıkla müzik dinlerken ses cok kotu dendi ama oyle mi? ben cok müzik dinlerim ve bu benim icin onemli. son olaraqk lambanın ömrü derken öyle bir şey mi var hiç duymamıştım da 5yıldır bir telefon kullanıyorum ve bayağı belirgin ışığı ama artık ekran gövde oranından dlayı bu ısıklar küçük olmak zorunda sanırım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Bende cihazı bayadır kullanıyorum genel anlamda memnunum , arka kapak sıkıntılı ,kılıfsız kullanılırsa harita gibi olur , soft bir kılıfla kullanıyorum , kılıfsız kullanmayı pek sevmiyorum zaten sürekli parmak izi vs oluyor

Ahize sesi yeterli düzeyde , karşımdaki kişiyi gayet net anlayabiliyorum sıkıntı yaşamadım, Haoparlör sesi gayet yeterli bence burda çoğu arkadaş memnun olmamış bende cızırtı patırtı yapmadı bugüne kadar

kulaklık çıkışı çok az sanki sınırlamışlar gibi bangır bangır müzik dinleyemiyorsun bu yönü eksi

Kamerasıda ortalamanın üzerinde odak sorunu yok , AI özelliğini açarsan metin gibi şeylerde ne çekeceğini anlıyor ona göre ayar yapıyor

Bildirim ışığı çok cılız ama iş görür

Örnek

https://store.donanimhaber.com/4f/ad/00/4fad00affc8307dce5565736c48890eb.jpg
    uygulamalar arası gecis hala sorunlu sanırım değil mi? ve gm9 pro'ya göre bunu mu önerirsiniz o zaman? teşekkürler yorum için bu arada sağolun

• zzppzz kullanıcısına yanıt
    uygulamalar arası geçişi arka plan yönetimini manuel ayarlarsanız bir problem kalmıyor olması gerektiği gibi çalışıyor , gm hakkında yorum yapamam ama bireysel olarak o markadan cihaz almam

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Birini arayacağım zaman arama tuşuna basar basmaz ekran kapanıyor. Bu yüzden telefonu sıfırladım ama hala yapıyor. Aramadayken ekranı açıyorum bu sefer de kapanmıyor.
    Sensöre toz kaçtı galiba.
    Beyler alıntıladığım yazımda bir sorundan bahsetmiştim. Sorun hala devam ediyor. Evet sensöre toz kaçmış ama ilginç bir detayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle çok titiz kullanıcıyım. Bırakın vuruk, darbe, düşürme gibi şeyleri, ekranda kendinden takılı jelatininde çizik dahi bulamazsınız o derece temiz kullanırım.

Az önce bir arkadaşa mesaj yazarken ekrana her dokunduğumda gıcırtı sesi geldiğini fark ettim. Acaba kılıf yerinden çıktı da ondan mı bu ses diye kılıfı çıkardım bir de ne göreyim...

MEĞER EKRAN GÖVDEDEN AYRILMIŞ.

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu nasıl olabilir arkadaşlar lütfen birileri beni aydınlatsın. Sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 13 Temmuz 2019; 0:30:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Beyler alıntıladığım yazımda bir sorundan bahsetmiştim. Sorun hala devam ediyor. Evet sensöre toz kaçmış ama ilginç bir detayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle çok titiz kullanıcıyım. Bırakın vuruk, darbe, düşürme gibi şeyleri, ekranda kendinden takılı jelatininde çizik dahi bulamazsınız o derece temiz kullanırım.

Az önce bir arkadaşa mesaj yazarken ekrana her dokunduğumda gıcırtı sesi geldiğini fark ettim. Acaba kılıf yerinden çıktı da ondan mı bu ses diye kılıfı çıkardım bir de ne göreyim...

MEĞER EKRAN GÖVDEDEN AYRILMIŞ.

İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu nasıl olabilir arkadaşlar lütfen birileri beni aydınlatsın. Sizce ne yapmalıyım ?

Alıntıları Göster
    Şikayetvar.com da bolca var ekranın gövdeden ayrılması kronik sorun yada belli serilerde var.servis kullanıcı hatası demiş sanırım okuduklarımın içlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

Şikayetvar.com da bolca var ekranın gövdeden ayrılması kronik sorun yada belli serilerde var.servis kullanıcı hatası demiş sanırım okuduklarımın içlerinde.

Alıntıları Göster
    Sabah servise verecektim. Vermeden önce iyi ki buraya yazmışım. Cihazımı asla arka cebe koymam. Telefon koyduğum ön cebime başka şey de koymam. Bu sebepten telefonda yamulma söz konusu bile değil. Şikayet sitesinde bu sorunu araştırmak aklıma bile gelmemişti, teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.

Ben başka bir telefon alır, bu cihaz için de THH başvurusu yapar geçerim. Şikayet sitesindeki ilgili yazıların çıktısını da alır dosyaya koyarım. Hiç uğraşamam servisle falan. Telefonun ekranı gövdeden ayrılır mı hiç bu nasıl bir şeydir.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Aynısı arkadaşımın başına geldi. Servis ekran değiştirdi. Ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burinyo35

Aynısı arkadaşımın başına geldi. Servis ekran değiştirdi. Ücretsiz.
    Çok yakınımda bulunan bir Huawei mağazasında teknik servis hizmeti varmış. Hemen yaparlar dediler. Götüreyim de yapsınlar bari. Telefonun ekranı gövdeden ayrılırmıymış ya ilk defa gördüm.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda büyü ihtimal kronik sorun hocam bu

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.