< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei matebook 16 + mateview 27' monitör 19.000vatan
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
demek ki dizüstü 13000 - 14000 tl ye satılabilirmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Haziran 2022; 16:6:43 > -
reis dün aldığın fiyattan acaydinda faydalansaydik ne alaka şimdi bu şuan hem 2 bin fazla hem monitör fln eklenmiyor stokta yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayağımda çocuğu sallarken denk geldim, kendime zor aldım :) Sabah eklenmiyordu ama konuyu açtığımda ekleniyordu monitör. Takip etmek lazım.
5-6 gündür her gece %10 oluyor. Bu gece de olur bence.
neredeyse vatan ustune para verecekmiş :D cok iyi indirimmiş kaçtı su an 22 monıtor de yok.
-
D15 modeli i7 işlemciyle aynı özelliklerle 12.800 tl. yine yanına monitör alınabilir.
www.pttavm.com
Huawei Matebook D15 i7-1165G7 16GB 512GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/huawei-matebook-d-15-i7-1165g7-16-gb-512-gb-15.6-w11h-fhd-dizustu-bilgisayar-p-190018773 -
I7 işlemci dediğiniz Ryzen 5 ayarında bile değil. 4 çekirdekli light bir işlemci.
Ayrıca biri 16:9 15.6 inç 1080p ekrana sahipken , diğeri 3:2 16 inç 2.5K ekrana sahip ve parlaklıkları da farklı.
Pil boyutu tam 2 katı.
Özellikler sadece ram ve ssd'den ibaret değil yani.
-
haklısınız hocam açıkçası laptopları araştırmıyorum i7'yi görünce iyidir diye düşündüm. chipdeki incelemesine baktım hiç fena durmuyordu fiyatını göz önüne alınca
-
Kötü bir işlemci değil, gayet iş görür ama ismini hak etmiyor. O laptop oyun falan oynamayan çoğu kişiye yeter fakat ekran kalitesi, pil ömrü gibi kullanışlılığı artıran özellikler eklenince laptop seçenekleri çok azalıyor. O yüzden Matebook 16 fiyatı çok da aşırı değil.
-
bunu nasıl kaçırdım çıldırcam :/
denk gelir mi tekrar?
Ben baktığımda 17.000e sadece laptop alınabiliyordu. Sonra fiyatı 19.000 yapıp monitörü de eklediler. En son 22 yapmışlar monitörsüz. Konuyu açan arkadaş çok iyi denk getirmiş. Bir daha o fiyata geleceğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enosar50 -- 22 Haziran 2022; 21:2:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu cok ıyıymıs ıkısıde lazım tüh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X