Hocam ben neredeyse hiç kullanmıyorum touchpadi fakat sıcak fırsatlardaki MateBook 14 konusunda da yazılan şikayetler var. Piyasaya yeni girmiş bir laptoptu ve malzeme kalitesini zaman gösterecekti. Sanki şimdilik çok iyi gitmiyor. Bakalım başka sıkıntılar çıkaracak mı. Şimdilik İzmirdeyim. Burada bir avmde servisi vardı. Elden teslim edebilirim. Fakat öncesinde bu sorun için de yedek alınmalı mı? Sıfırlama vs yapma ihtimalleri var mıdır? |
Huawei Matebook 13 AMD (13. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hangontightHocam ben neredeyse hiç kullanmıyorum touchpadi fakat sıcak fırsatlardaki MateBook 14 konusunda da yazılan şikayetler var. Piyasaya yeni girmiş bir laptoptu ve malzeme kalitesini zaman gösterecekti. Sanki şimdilik çok iyi gitmiyor. Bakalım başka sıkıntılar çıkaracak mı.
Şimdilik İzmirdeyim. Burada bir avmde servisi vardı. Elden teslim edebilirim. Fakat öncesinde bu sorun için de yedek alınmalı mı? Sıfırlama vs yapma ihtimalleri var mıdır?
2019 modelinde Matebook 13 bu sorunu yapıyormuş sonra çözdüler falan yazıyordu forumlarda ama görünen o ki çözememişler.
touchpad harici belirgin bir sorun yok en azından.
online eğitim için kullanmıyor olsam servise göndereceğim de aleti kullanmadığım gün yok günde en az 12 saat beraberim
-
Cihaza Anc'li Huawei CM-Q3 kulaklık aldım type c portu ses çıkışını destekliyor böyle bir şey yapmak isteyen bir arkadaş olursa diye yazayım dedim
-
Fandan cızırtı şeklinde ses geliyor, fan olduğundan da emin değilim. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nameless0Fandan cızırtı şeklinde ses geliyor, fan olduğundan da emin değilim. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Bende birkaç sefer değişik sesler duydum fandan mı yoksa elektrik sesi mi anlamadım şuanlık tekrar etmediği için bir şey diyemeyeceğim
-
bende de sürekli olmuyor ama ara sıra. netten baktım, elektrik akımından dolayı ara sıra olması normal yazıyor.
link: Bilgisayarın fanından cızırtı sesi geliyor | HUAWEI Destek Türkiye
-
-
Daha önce yazmıştım, aşağı yön tuşunda ağırlaşma var diye hatta bazen çıtırdı geliyordu. İzmirdeki Mavibahçe servislerine götürdüm. Ayrıca orada ekran açılır/kapanırken ses geliyordu onu da farkettiler teslim ederken. 8 günde parça (dokunmatik ön panel ve braket) siparişi verip değişim yaptılar (hatta arada parça geldi hata verdi tekrar sipariş geçildi vs dediler)
Şimdi tuş takımı sorunu giderilmiş fakat ekran kapanırken tam simetrik oturmuyor. İzah etmeye çalışırsam ekran kapalı iken sol ön köşe bir miktar içe, sağ ise dışa kaymış. Öyle aşırı değil ama rahatsız etti. Neticede az para da vermedik sözde premium cihaz aldık.
Yeni aldığım ve aldığımda böyle olan bir ürünün bu kadar servis işlemi görmesi hoşuma da gitmiyor. Yenisini talep edebilir miyim/ etmeli miyim? Ne yapmalıyım size danışayım dedim.
-
Yenisini talep etme durumunuz var mıdır, açıkçası bilmiyorum. Fakat dediğiniz gibi az buçuk para da vermedik değil yani, o yüzden orası gözünüze sürekli batacaktır, en azından benim öyle olsaydı şayet bana batardı. Bu yüzden tekrar talepte bulunabilirsiniz düzeltilmesi için. Ama yenisini talep etme hakkınız var ise, hiç servisle uğraşmadan bu talepte bulunmanız daha doğru olur. Çok bilmediğim için yasal haklarımızı, o yüzden bir şey diyemiyorum yenisini talep etme hususunda. -
Yenisini talep etme hakkım servisin kararı üzerinden oluyor. Tabii onlarda yeni cihaz verme kararı verir mi olası görünmüyor maalesef. Konu ile ilgili hakem heyeti süreci olabillir. Tecrübesi olanın yönlendirmesine açığım.
-
hocam bu nereden güncelleniyor. ben pc manager'dan tarattım ama herhangi bir şey çıkmadı ve %100 dedi
-
Pc Manager dan standart tarama yaparken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anladım, lakin yaptım olmuyor. Onu dile getirmeye çalıştım
Bilemiyorum. PC Manager ile tarama başlattığımda ekrana gelmişti bende.
Dün de pc manager, kendi kendine güncellendi.
-
bana bugün geldi, pc manager uygulaması üzerinden yaptım. Ve olayın güzel yanı uygulama tamamen Türkçe olmuş
-
Arkadaslar merhaba, yardiminiza ihtiyacim var. Matebook almayi planliyorum. 13 ya da 14. 14 icin bir suru kronik problemden bahsedildi. Sizler memnun musunuz? Su an 13 alinir mi? 14 ile arasinda buyuk bir fark var mi?
O kadar kullanıcıdan hiç mi tepki yok?
Merhaba, ben biraz sorun yaşamıştım. Bu sayfada da paylaşmıştım fakat yeni ürünle değişim yaparak sorunumu çözdüler. Yeni gelen üründe herhangi bir arıza yok. Memnunum. Başka bir arkadaşım da benzer şekilde sorunsuz kullanıyor. Bu sayfadan da takip ettiğim kadarıyla 14 gibi kronik sorun pek yok.
-
Herkese merhabalar. PC manager'dan pili korumak için ofis modunu seçtim ve yüzde yetmişe geldiği zaman şarjı kesiyor, bu şekilde şarja takılı olarak kullanmam ve oyun oynamam da pile yada bilgisayara bir sıkıntısı olur mu? Biraz fazla oyun oynuyorum son zamanlarda.
Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameless0 -- 23 Şubat 2021; 4:41:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X