Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S ™ ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™ ------- ★★

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ★★ HUAWEI MATE S ★★




    --------HABERLERİ-----------




    Huawei Mate S, Gorilla Glass 4'lü 5.5 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Knuckle kontrol özelliğinin yeni versiyonu ile gelecek cihazın ekranında Force Touch sensörü ve arka kısmında parmak izi okuyucu bulunacak.
    2.2 GHz dual quad-core'lu Kirin 935 işlemciye sahip olacak Mate S'de ayrıca 3 GB RAM ve 32/64/128 GB depolama alanı seçenekleri bulunacak.
    Bunların yanında Mate S, BSI sensörü, geliştirilmiş ışık toplama, f/2.0 lens ve çift LED flaş özelliklerine sahip 13 Megapiksellik arka kamera ile geliyor. Ayrıca kameranın 1.2 dereceye kadar gerçekleşecek titremeleri düzelteceği açıklandı.
    Mate S'in ön kamerası ise LED ışıklı ve 8 Megapiksel olacak.
    Cihazın ölçülerine gelecek olursak Mate S'in 149.8 x 75.3 x 7.2 mm boyutunda olacağı açıklandı. Bunun yanında Mate S, 2,700 mAh batarya ile gelecek.



    ------2-------



    Huawei Mate S tasarımını Mate 7’den miras alıyor. Ancak Mate S Force Touch ekran teknolojisi ve gelişmiş parmak izi okuma sensörüyle dikkat çekiyor. Mate 7’de oldukça hızlı çalışan bir parmak izi tarayıcısı vardı. Huawei’den yapılan açılamaya göre Mate S’in arka bölümüne yerleştirilen yeni nesil sensörün hassasiyeti iki kat artırıldı. Mate S’in parmak izi sensörü parmak ıslak olduğunda da çalışıyor. Sözkonusu parmak izi sensörünün ayrıca aramaları yanıtlama, kamera deklanşör butonu olarak kullanma ve galeri ya da menüde gezinme gibi birçok işlevi de bulunuyor.




    -----------3--------




    Mate S’in dikkat çeken bir diğer özelliği ise Force Touch ekran teknolojisi. Mobil dünyasında ilk olarak Apple Watch akıllı saatte kullan Force Touch, iPhone 6S ailesinde 3D Touch ismiyle yer alıyor. Basit, hafif ve sert dokunuşları ayırt edebilen bir duyarlılığa sahip olan özellik, farklı şiddetteki dokunuşlarda çeşitli fonksiyonları devreye sokabiliyor.





    -------TAHMİNİ FİYAT----



    Android 5.1.1 yüklü olarak gelecek cihazın 32 GB'lık Standart versiyonu 649 Euro'dan, 64 GB'lık Premium versiyonu ise 699 Euro'dan satılacak. Huawei Mate S, bu ay sonunda birçok ülkede satışa çıkacak.





    ------TEKNİK OZELLİKLER------






    --ÖLÇÜLERİ :149.8 x 75.3 x 7.2 mm

    --AĞIRLIK:156 Gram

    --PARMAK İZİ SENSORU VAR..

    --5.5" FULL HD EKRAN

    --GONİLLA GLASS 4

    --FORST TOUCH ÖZELLİKLİĞİ VAR..

    --16 M EKRAN

    --AMOLED EKRAN

    --73.9 EKRAN / KASA ORANİ

    -- 401 PPİ

    --HİSİLİCON KİRİN 935 İSLEMCİ
    4 X 2.2 GHZ 8 X 1.5 GHZ 16 NANOMETRE

    --MALİ T628 MP4 GPU

    --32/ 64/ 128 GB DEPOLAMA
    --3 GB RAM


    --13 MP OİS 4K KAMERA
    --8 MP ÖN KAMERA

    --2700 MAH PİL

    --EMOTİON Uİ 3.1

    ALÜMİNYUM KASA


    MİCRO SD VAR -- FM RADYO DA VAR..








    ------SİZDEN GELENLER ™-----


    ----@XYAĞMUR A TEŞEKKÜRLER ...




    ENTERESAN ÖZELLİKLERİ....




    Nesnelerin ağırlığını ölçmek için, dijital bir tartı olarak da kullanılabiliyor
    Arkasında parmak izi okuyucusu aynı zamanda, bildirim çubuğunun kontrolü, çift tıkla bildirim temizleme, fotoğraf önizleme ve arama cevaplama- reddetme işlemleri için de kullanılabiliyor.
    Huawei Mate S’i nereye koyduğunuzu unuttuğunuzda, “Neredesin” diye seslenmeniz yeterli olacak. Sesinizi algılayan Mate S titreşerek, flaş ışığı yanıp sönerek, müzikler çalarak ve çeşitli sesler çıkararak size yerini gösterecek.

    Tanıtımda, ön siparişe çıkan ve satışa başlanacak ülkeler. Türkiye şimdilik yok...







    ------İNCELEMELER-------




    Özellikleri:

    https://www.youtube.com/watch?v=DKdzF38y7vU



    Fuarda ilk Türkçe inceleme:

    https://www.youtube.com/watch?v=G39LQa4jlK8






    ★★ --------KULLANLAR-------★★


    @TEKNOLOJİUZMANI10
    (AMERİKA DAYİM DİYE )
























    ★★ ----------------------HUAWEI MATE S SIRA DIŞI ÖZELLİKLERİ---------★★




    Huawei, en son amiral gemisini, IFA 2015 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda sektörle buluşturdu. Ergonomik, tasarımı ve inovasyon odaklı teknolojisiyle kullanıcılara üst düzey Android deneyimi yaşatmak için tasarlanan Mate S ile Huawei, standartları zorlayan bir ürün.



    ★★-------------Huawei Mate S'in sıra dışı özellikleri------------------★★



    Huawei Tüketici Elektroniği İş Grubu Başkanı Richard Yu, Mate S ile ilgili olarak şunları söyledi: “Huawei Mate S’i tasarlarken ve geliştirirken amacımız, üstün donanımlı bir üründen ziyade, kişiselleştirilebilir bir ürün ortaya koymaktı. Huawei Mate S, insan doğasının dokunma duyusuyla, dünyayı anlayabilmesinden ilham alarak geliştirildi. Huawei Mate S, insan – makine ilişkisini, yeni bir dokunmatik yüzey teknolojisi özelinde, çok amaçlı dokunmatik kontrol anlayışını da temelinden değiştirerek, yeniden tanımlıyor” dedi.


    ★★----------------------Mate7 mimarisi--------------------★★




    Huawei’nin Mate7 mimarisi üzerine inşa edilen Mate S, 5,5 inç boyutlarında, 2.5D bombeli ekrana sahip.



    ★★-----------İnce telefon---------★★



    7,2 mm kalınlığa ve 2,65 mm kenar uzunluğuna sahip olan Huawei’nin yeni amiral gemisi, kavisli arka kapağıyla ele tam olarak oturuyor. Bu kavisli tasarım sayesinde dengeli bir ağırlık merkezi sunan Mate S’in, üstün ergonomisi sayesinde kullanıcının elinden kayıp düşme riski de minimuma iniyor.


    ★★---------------AMOLED ekran---------------★★


    AMOLED ekranının da etkisiyle Mate S, mükemmel bir kavisli gövde ve zengin renkler ile üstün görsel deneyime imza atıyor.



    ★★------------------Pil teknolojisi-------------★★



    Kavisli bir arka kapağa sahip olan Mate S, katmanlı pil teknolojisiyle ve çapraz baskı devresiyle birlikte, farklı bir tasarım yapısına sahip. Antenle sorunsuz bağlantı için nano-metrik çekim tekniğini kullanan cihaz, en berrak sesli görüşme kalitesine imza atıyor.


    ★★------------------Gövdesi-------------------★★



    Telefonun benzersiz metalik gövdesi, en son teknoloji kullanılarak tasarlanan ince metal gövde, nano-teknoloji ve safir kameranın bileşiminden oluşuyor.



    ★★-----------Dokunmatik özellikleri-------------★★

    Huawei Mate S ile dokunmatik ekran, kullanıcılar açısından daha gelişmiş bir hale geliyor ve bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Örneğin fotoğraf görüntüleme esnasında tek parmağınızı kullanarak ve geleneksel dokunmatik müdahale biçimlerinden farklı olarak, tek dokunuşla yakınlaştırma ve önizleme gibi işlemleri yapmanız mümkün.



    ★★-----------Dijital tartı---------------★★



    Huawei Mate S ayrıca, nesnelerin ağırlığını ölçmek için, dijital bir tartı olarak da kullanılabiliyor.

    Mate S, Fingerprint 2.0 özelliği ile bir önceki model olan Mate7’de yer alan, gelişmiş yonga düzeyi seviyesini ve tek dokunuşla kilit açma fonksiyonunu, bir adım ileri taşıyor. Fingerprint 2.0 algılama seviyesini %100 artırarak cihazın sezgisel tanıma yeteneklerini artırıyor. Bu fonksiyon aynı zamanda, bildirim çubuğunun kontrolü, çift tıkla bildirim temizleme, fotoğraf önizleme ve arama cevaplama- reddetme işlemleri için de kullanılabiliyor.




    ★★-----------"Knuck knuck"------------★★



    İlk kez Huawei P8 ile birlikte sunulan Fingerprint 2.0 ve Knuckle Control 2.0 özellikleri, kullanıcıların uygulamalar arasında geçiş yapmalarını ve ekran görüntüsü almalarını kolaylaştırıyor. Bu önemli özellik, ayrıca kullanıcıların telefonlarını daha interaktif bir biçimde kullanmalarını da sağlıyor.



    Örneğin telefon ekranına C şekli çizildiğinde, cihaz kamera fonksiyonunu aktif hale getiriyor. Aynı şekilde ekrana çift tıklandığında ise ekran görüntüsü video formatında kaydediliyor. Bu sıra dışı özellikler sayesinde, kullanıcının telefona her dokunuşu, farklı bir deneyim anlamına geliyor.




    ★★---------------------Kamera özellikleri--------★★



    Huawei Mate S’in sahip olduğu kamera teknolojisi, kullanıcıların günlük yaşamdaki tüm görsel ihtiyaçları için biçilmiş kaftan. Kontrast, doku ve özel renk tonları ile profesyonel bir kameradan yana birçok beklentiyi karşılayan Mate S, 13 MP’lik ana kamerasında yer alan; RGBW sensör, optik görüntü sabitleyici, çoklu renk ısısı, LED flaş, bağımsız görüntü sinyal işleyici gibi özelliklerle, en iyi fotoğrafları en hızlı şekilde elde etmenizi sağlayacak özellikler barındırıyor. Huawei Mate S’in bu alandaki bir diğer önemli özelliği ise mükemmel selfie’ler için tasarlanmış 8 MP’lik flaşlı ön kamerası. Tüm bu göz alıcı özellikler, en güzel görsel sonuçlar için Huawei Mate S’te bir arada sunuluyor.



    ★★------------------Kamera modu---------★★



    Profesyonel kamera modu ayrıca, manuel ASA ayarı, pozlama telafisi, pozlama zamanlayıcısı, beyaz ayarı ve flaş destekli odaklanma gibi özellikleri de içeriyor. Mate S ile gerçek zamanlı siyah ve beyaz filtre modu, çok aşamalı koyuluk seçenekleri ve gerçek zamanlı yoğunluk ayarı gibi özellikleri de kullanıcılara sunuluyor.




    ★★-----------------Ses Kalitesi-----------★★


    Huawei Mate S, bugüne kadar kullanılan ses kayıt teknolojisini, Huawei’nin geliştirdiği akıllı yön algılama özelliğine sahip 3 farklı mikrofonuyla, bir üst seviyeye taşıyor. Huawei Mate S’in sinyal biçimlendirme algoritması, telefonun duruş pozisyonuna göre, 3 mikrofonun da sesin geldiği yöne odaklanmasını sağlıyor. Bu da dış gürültünün en aza indirgenerek, son derece kaliteli kayıtların alınmasını sağlıyor.





    ★★-----------------KİŞİSEL İNCELEMEM -----------★★


    ---Cihaz Çerçeveleri çok ince ve bu yüzden çok şık bir
    telefon

    ---Hızı da gayet iyi Hisilicon 935 çok iyi

    CİHAZ ELİME GELECEK İNŞALLAH ŞUAN AMERİKADAYIM...
    SİPARİŞ VERDİM......









    FİYAT:32 GB LIĞI : 1900 64 GB 2100 OLACAK GİBİ ...

    600 DOLARA BULDUM TR YE 64 GB LIĞI 2000-2100 GİBİ GİRER 32 GB LIĞI
    1900 FALAN GİRECEK.....

    SİPARİŞ VERDİM.....






    ----- FOTOĞRAFLARİ -----







     ★★ ------  HUAWEI MATE S ™  ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™   ------- ★★ ★★ ------  HUAWEI MATE S ™  ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™   ------- ★★ ★★ ------  HUAWEI MATE S ™  ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™   ------- ★★

     ★★ ------  HUAWEI MATE S ™  ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™   ------- ★★




     ★★ ------  HUAWEI MATE S ™  ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™   ------- ★★




    ★★★★★ -- KULLANICI DETAYLARI-- ★★★★★


    Evvveet arkadaşlar beklenen adam geldi. Mate s telefoncu bir arkadaşıma gelmişti bende de note 5 vardı birini verdim ve riskleri üstlenip aldım bu cihazı. Imei ithalat yoluyla kaydedilen cihaz diyor.


    Teknik bilgiler zaten heryerde var bunlara girmeyeceğim. Biz pratikte bakalım ne oluyor. Bu arada iphone 6s note 5 note 4 s6 edge vs. Uzun süreyle kullandım ve hala elimin altında sayılır evde ikinci bir note 5 var.kesinlikle kullanıcı deneyimleri yazdıklarım.


    Almadan önce netteki bütün videoları izledim. Note serisindeki s pen uygulamalarını parmağınızın dışı ile yapabiliyorsunuz ki bu yönteme resmen aşık oldum. Sosyal dünyaya bir sürü paylaşım yaparım whatsapp gruplarıma vs. Bir haber gördüğümde yada bir resim genel olarak sayfayı paylaşmaktansa bir kısmını kesip göndermek benim yöntemim. Note ların bütün serisini üst düzey kullanan bir arkadaşınız olarak s pen in bütün görevlerini başarıyla yerine getiriyor.parmağımla ekranın istediğim yerini seçiyorum o kesiyor paylaş diyorum işte bu kadar iki kez tık yapıyorum komple ekran görüntüsü alıyor. İki kez iki parmağımla tık yapıyorum ekranın videosunu kaydediyor.

    Arayüz müthiş akıcı stabil iphone nun arayüzünü almış adamlar resmen android sistemi evcilleştirmişler:)) ben daha önce huawei nin herhangi bir cihazını kullanmadım. Bilemiyorum onlarda da bu kullandığım özellikler ve akıcılık aynımıdır ama bu cihaz kasmıyor. Ayrıca yeri gelmişken ios 9 kim diyorsa donma yapmıyor yavaşlamıyor bence fanatiklik yapıyor. Ben note 5 dede bir yavaşlamaya rast gelmedim mate s de de. Parmak izi okuyucu gerçekten efsane olmuş. Dokunduğun an ekran açılıyor. Ve sadece parmak izi değil resim geçişlerinde bildirim çubuğu nu kontrol etmede de işini iyi yapıyor. Fakat internette sayfaları keşke mause kullanır gibi aşağı yukarı kaydıra bilseydik bu touchpad ile ama maalesef yok yada ben bulamadım.

    İphone arayüzüne neler benziyor biraz bahsedeyim. Spotlight araması ile aynı çalışan bir arama modülü var ve çok iyi çalışıyor. Ekranın herhangi bir yerinden parmağınızı kaydırın aşağı ve istediğinizi arayın kişilerde buna dahil çok işime yarıyor.Diğer androidlerdeki gibi uygulama çekmecesi yok direk iphone gibi ana ekran ve sayfalar. İphone ek olarak widgetları istediğiniz yere ekleyebilirsiniz. Kamera arayüz iphone ile aynı sadece modlar daha fazla. Kilit ekranında iphone gibi aşağıdan yukarı kaydırma yaparsanız kısa yollar çıkıyor. Ayrıca kilit ekranıda iphone gibi gelen mesaj şekli sıralaması benziyor ve parmağınızla kaydırınca samsungda kilit ekranından kalkarken bildirim bu aynı iphone gibi kaydırınca bildirim direk açılıyor.

    Ekran çok net. Ben note 5 den de çok memnundum ekran konusunda onu aratmadı hatta beyaz dengesi bana daha iyi gibi geldi. Renkler doğala yakın ve renk sıcaklık ayarı var siz nasıl görmek isterseniz uydurursunuz ekranı.

    128GB lik sandisk hafıza kartı taktım 70gb tı dolu ve süper bir hızda çalıştı resmen bütünleşti hafıza kartıyla telefon.

    Kamera note 5 in bir tık gerisinde gündüz değil ama az ışıklı ortamlarda detay yakalamak istiyor belli ama bu seferde kumlama artıyor. Ama pro modda bir kaç ayar denedim ayrıca süper gece modunu denedim daha iyi iş çıkartıyor bu modlar. İnanın çok titiz baktım note 5 ile kamerası ışıklı ortamlarda hemen hemen aynı performansı veriyor. Fakat 13 mp seçilerek çekilen resimleri 4:3formatında 10mp seçilerek çekilen resimleri normal ekran formatında baskı yapıyor bilginiz ola yani. Ön kamerada çok iyi iş çıkarıyor aydınlatma ışığı var ön flaş gibi.

    Eksikliğini hissettiğim şey ekrana bakınca açık kalsın özelliği yok bulamadım sadece saniye ayarı var ama videolarda problem yok hep açık ekran, nette dolaşırken dokunmaz iseniz kararıyor.

    Wifi çekim alanı çok güçlü note 5 deki gibi ikidebir koptu bağlandı gibi şeyler olmuyor.

    Bataryası esasında 13 saatlik çalışma süresince 5 saat civarı ekran açık süresi veriyor fakat batarya yüzdesi işlem yapmadığım zamanlarda her baktığımda hızlı düşüyor buda hiç güven vermiyor. Böyle giderse bir kaç saate biter diyorsun. Note 5 bence bekleme ve uyku anlarında daha az şarj yiyor hatta yemiyor gibi. s6 edge ve iphone 6s den biraz daha iyi. Benim için powerbank şart çünkü aşırı bi kullanımım var.boşken %25e kadar şarj onbeş dakika içinde geliyor fakat %100e varması telefon kapalıyken bile birbuçuk saati geçiyor.

    Oyunlar zaten nette de test videoları var akıcı bende bi aksilik görmedim. Isınma yok denecek kadar az.

    Ekran ikiye bölünüyor ama sadece kendi belirlediği uygulamaları çalıştırabiliyorsun.

    Whatsapp a bildirim baloncuk uyarısı gelmiyor sadece durum çubuğunda görünüyor. 3. parti yazılımlarla bu problem çözülüyormuş fakat detaylı bakamadım.

    Çok ince metal karizma bişe. Telefonun dışı çok güzel fakat çok kaygan. Elinizde durmayabilir. Zaten montumun cebinden arabanın koltuğunun yanına kaydı düştü metal vardı o bölgede baktım baya telefonun altı çarpan yer ezildi hassas yani metal deyipde kanmayın. Kaymayan kılıf şart. Ekranda ve telefonun arka yüzünde kılcal çizik oluşmadı anladığım kadarıylada oluşmayacak derecede kuvvetli yapıdalar. Ama kılıf ve kırılmaz cam şart bence note 5 de de kullanıyordum zaten kırılmaz ile kılıf.

    Ekran boyutu note 5 kadar elinizi rahatsız etmiyor ince ve kavisli bu konuda çok iyi. Zaten ekran küçültme hareketi çok basit ve pratik geri menü sanal tuşlarının olduğu yerden sağa yada sola hızlıca kaydırın parmağınızı hoop ekran tek elde kullanım moduna geçiyor.

    Telefon yöneticisi var her konuda sizi uyarıyor ve müdahale ettiriyor. Note 5 deki smart mngr dan çok daha kapsamlı işini iyi yapıyor.

    Ses çıkışı video ve müziklerde note 5 den daha düşük seviyede bu zayıf bi özellik ama netlik hakim seslerde.

    Genel olarak çok memnun kaldım note 5 ile başa baş yapmıştım takası riske girmiştim belki çok para vermiş oldum ama çok memnun kaldım. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.


    Ayrıca aşağıda başka bir internet sayfasından alıntı yapacağım biraz daha teknik bilgiler var umarım faydalı olabilmişimdir.

    İşlemci: Octa çekirdekli 2.2GHz Son derece hızlı ve en önemlisi fazla ısınmayan bir işlemciye sahiptir.

    Ekran Boyutu: 5.5 Büyük bir ekrana sahiptir. Aslında kullanım açısından olduça yeterlidir.

    Ekran Çözünürlüğü: 1,920×1,080 Full hd ekrana sahiptir yüksek çözünürlüklü huawei kendi ürettiği ekrandır bu ekranda diğer rakiplerine göre daha az enerji tüketmektedir.

    Arka kamera: 13 megapiksel ana kamera konusunda daha iyi olabilirdi 13 MP diğer rakiplerine göre düşüktür.

    Depolama: 32GB (24.6GB) Dahili hafıza 32 gb kullanılabilir hafıza 24 gb bu konuda oldukça başarılıdır.

    kablosuz veri: 3G, 4G yakın zamanda çıkıcak olan 4g teknolojisine uyumludur.

    Boyut: 150x75x7.2mm

    Ağırlık: 156 gr ağırlık olarak rakiplerinden biraz daha ağırdır.

    İşletim sistemi: Android 5.1.1

    Huawei Mate S arka kamera ve parmak izi sensörüde var

    Kullanımı kolay bir uygulama IM, e-posta ve Sosyal Ağlar!

    tamamen metal tasarimli ( Bu çok önemli bir unsur çünkü diğer firmalar genelde yarı metal yarı plastik veya tamamen plastik üretirken Huawei bu konuda bir imza atarak tamamen metalden üretmiştir.

    dokunmatiği cok iyi

    çift elmas kesim kenarlı

    kavisli arka yapısı ile ele tam oturma sağlıyor

    ayrica nano- kaplama teknolojisi kullanilan kasasi yağmura darbeye vs karsı daha sağlamlık kazandırmıştır.




    Edit: Arkadaşlar bataryanın beklerken uykudayken vs. kendi kendine hızlı tükenmesinin nedenini araştırırken birde huawei teknik servis ile görüşeyim dedim ve aradım. Sağolsun telefona çıkan arkadaş bu problemi ve çözümünü benden daha iyi bildiği için tatmin edici bir cevap aldım. Bu yüzden benim gibi telefonu kurcalamanıza gerek yok. Yok şunu kapatayım yok arkaplanda şumu çok batarya tüketiyor. Bunlara hiç gerek yok. Mevzumuz şu vodafone avea turkcell bazı baz istasyonlarının farklı çalışma prensibi nedeniyle tamamen bataryanın gücünü telefon sinyaline verdiriyorlar. Telefonumuzda çift anten olduğu için haliyle yerinde duaramıyor bizim kide yolluyor bütün gücü şebekeye. Teknik ekip bu konuyu uzun araştırmalar sonucu çözmüş ve mühendisleri ile bu duruma dur diyebilecek bir güncelleştirme çıkarmış. 05.01.2015 tarihi itibariyle bir haftalık test sürecinde imiş bu yazılım. Nasipse önümüzdeki hafta içi 50mb civarı bir güncelleme ile batarya sorunlarımız çözülecek İNŞEALLAH. Bak şimdi çok mutlu oldum :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 6 Ocak 2016; 6:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MERAK EDENLER KONUYA GELEBİLİR.........
  • Takipteyim
  • Pendi P kullanıcısına yanıt
    O.K BEĞENDİNİZ Mİ CİHAZI?? 2200 e gelir tr ye en fazla bence AMA GÜZEL CİHAZ...
  • Şöyle söyleyeyim,LG p920 optimus 3d telefon kullanıyorum.Teknolojiden çok fazla anlamam ama artık telefonum hız olarak ve kamera olarak bana yetmemeye başladı,şu aralar yeni telefon almak için bakınıyorum Huawei tasarım olarak benim çok hoşuma gidiyor ve donanımına göre fiatıda bence çok ucuk değil,sanırım bir sonraki telefonum Huawei olacak
  • Cihazin tasarimi guzel
    Donanimi guzel ama o donanima o batarya az bence
    En az 3500 filan olmaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCE YETER 2700 HUAWEİ OPTİMİZE EDİYOR.... 2 GUN GİDER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENCR DE PENDİ HUAWEİ P8 DE COK İYİ 1600-1700 ONU DA DUSUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalirsa 2 gün zor cikarir.
    Ama bekleyip kullanici yorumlarina bakicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz tasarım olarak güzel olmuş ben beğendim pil düşük gibi duruyor,inşallah optimize edilmiştir
  • Evet optimize oluyor HUAWEI 1800 mah pille 1 gün çıkarıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONUYA BEKLERİM......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VALLA CİHAZİ ALACAĞİM GİBİ

    NOTE 5 NOTE 4 S6 İP6 G4 Z3+ KULLANMAMA RAGMEN..alcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası süper beyler parmak izi daha dokunmadan algılıyor o kadar iyi cihaz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

    BENCR DE PENDİ HUAWEİ P8 DE COK İYİ 1600-1700 ONU DA DUSUN

    Aynen Huawei P8 de düşünüyorum ama Türkiye'ye ne zaman gelecek bu cihazlar kaç aydır bekliyoruz.
  • Pendi P kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonu...p8 de güzel cihaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz çok güzel sizce ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz gerçekten çok iyi. Bu ay bidiğim kadarıyla aralarında Türkiye'nin olmadığı bazı ülkelerde ön siparişden sonra satışa çıkıyor. İki farklı veriyona sahip olacak mate s ve mate s force touch...

    Enterasan bir kaç özelliği:
    Nesnelerin ağırlığını ölçmek için, dijital bir tartı olarak da kullanılabiliyor
    Arkasında parmak izi okuyucusu aynı zamanda, bildirim çubuğunun kontrolü, çift tıkla bildirim temizleme, fotoğraf önizleme ve arama cevaplama- reddetme işlemleri için de kullanılabiliyor.
    Huawei Mate S’i nereye koyduğunuzu unuttuğunuzda, “Neredesin” diye seslenmeniz yeterli olacak. Sesinizi algılayan Mate S titreşerek, flaş ışığı yanıp sönerek, müzikler çalarak ve çeşitli sesler çıkararak size yerini gösterecek.


    Özellikleri:





    Fuarda ilk Türkçe inceleme:

  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    TESEKKİRLER İLK MESAJA YAZABİLİTMİYİM BUNLARİ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CİHAZ COK GUZEL YA..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.