|
Bildirim

|
Yarbay gene çok bilmişlik yapıyor. Rakipleri 2-3nm bla bla. Adamların önünü kestiler ve kendi imkanları 10 sonra 8 şimdi de 6nm ye düşürdüler işlemcilerini. Bir kaç sene sonra senin çok bildiğin rakiplerini egale ediceklerdir. Kamera da zaten üstüne rakip yok da. İşlemci ile fark atıyor senin o rakip dediğin g.tü b.klu firmalar.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
For business cooperation, please contact us: business@chinaobserver.co https://www.youtube.com/@ChinaObserver0/search?query=huawei |
| _____________________________ |
|
önünü kestiler ise bize ne biz tüketiciyiz işimize geleni alırız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 27 Kasım 2025; 20:4:36 > |
|
|
Verdiği linkin china observer kanalından olduğunu görünce tıklama gereği bile duymadım. Chinaobserver kanalı falun gong denilen tarikat tarafından yönetilen youtube kanallarından biri. Merkezi Amerika'da bulunan, Çin'de terör örgütü olarak tanımlanmış bir tarikat bu falun gong, bir nevi Çin'in fetösü yani. Bu kanalda yayınlanan zırvaları ciddiye alan insanın zekasına şüpheyle bakarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|