|
Huawei Mate 80 serisi: Tanıtım öncesi kamera gücünü gösteriyor
-
-
Vay be eski kral google ile arası bozulmasa sayfalar dolusu yorum olurdu şimdiyse yazan olmamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Üzgünüm ama forumda eskisi kadar hareketli değil hocam :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanların ekonomi sebebiyle teknolojiye olan ilgisi zorunlu olarak azaldı. Hobiler, tutkular azaldı. Araştırma neredeyse sona erdi. İnsanlar kendi derdine düştü. Youtube veya Instagram shortlarında geçiyor günler. Forumun en aktif alanı da sıcak fırsatlar. DH de zaten Amazon, Bim, Şok vs mağaza indirim konuları doldu.
-
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rakı -
Katılıyorum 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rakı -
5 sene önce herkes google probleminden sonra batar yokolur dedi huawei için. evet düştü satışları,ama yokolmadı,hala direniyor ve çok güzel aletler yapıyor, saat satışında 1 numara oldu zaten. telefondada bu direnişin meyvalarını toplayacağını düşünüyorum , kendi ülkesinde pazar payı gitgide yükseliyor çünkü, bu dünyayada yayılacak elbet.çok beğendiğim bir marka
-
Hocam burada atlanılan bir detay var, Çin devleti full teşvik destek veriyor mecburi olarak, huawei sadece telefon üreten bir şirket değil, Çin devletinin stratejik bir kurumu, çip üretiminden, modem üretimine,yapay zeka çiplerine kadar tüm kompetantların millileştirilmesi için arkasında duruyor.Batamaz özetle, Çin devleti varolduğu sürece ayakta kalır.
_____________________________ -
bir sürü birimi var evet ama zarar ederse telefon bölümünü kapatbilirler. huawei yine hayatta olur. nokia gibi
-
Nokia ve Ericsson güzel örnekler çünkü Huawei de temelde ağ ekipmanı iletişim kurma uzmanı bir şirket.
Peki Huawei bu firmaların aksine ne yspıyor. Dikey büyüme.
Nokia en son alcatel.lucent ile ağ telekomünasyon kısmını sabitledi, Ericsson benzer. Huawei bu konuda tek başına kaldı. Hem çip üretiyor, hem onu kullanacak cihazları, hem de bu cihazları birbirine bağlayan ağ sistemleri ve ekipmanları. O derece bir ilişki. Sadece yazılım ekosidtemi hrnüz Çin dışında istenen seviyede değil. O da gerçekleşti mi Huawei Apple'ın tek rakibi olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çok çirkin geldi bana
En Beğenilen Yanıtlar
|
Vay be eski kral google ile arası bozulmasa sayfalar dolusu yorum olurdu şimdiyse yazan olmamış.
|
|
İnsanların ekonomi sebebiyle teknolojiye olan ilgisi zorunlu olarak azaldı. Hobiler, tutkular azaldı. Araştırma neredeyse sona erdi. İnsanlar kendi derdine düştü. Youtube veya Instagram shortlarında geçiyor günler. Forumun en aktif alanı da sıcak fırsatlar. DH de zaten Amazon, Bim, Şok vs mağaza indirim konuları doldu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt