Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam ben şimdi bu telefonu(mate 20 lite) satıp asus zenfone 5z alsam tavsiye edermisiniz yorumunuz nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesdil kullanıcısına yanıt

    Zenfone kullananlar kulübü var ise oraya sorman daha mantıklı hocam. Bence birbirine eşdeğer.. Benim ilk ve son Huawei alışım. Bundan sonra diğer çinli arkadaşı alacağım ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ 

  • Bakalım nokta leke olmayan cihazı fixsmarta gönderdim ne bahaneler bulupda ücret yapıştıracaklar merak içerisindeyim ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★  3 saat ekran süresi alıyordu inşallah bataryayı değiştirirler bu zamana kadar hayalet ekran vs sorunuyla karşılaşmadım ama batarya konusu üzücü pazartesi belli olur artık ne fiyat çıkartırlar garantili olduğu halde klasik fixsmart..

  • Yeni güncelleme geldi içeriğini bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adv11

    Yeni güncelleme geldi içeriğini bilen var mı

    Güvenlik güncellemesi sanırım geçenlerde banada gelmişti.

  • Paetzold kullanıcısına yanıt

    ayar oldum daha sonra dedikçe sürekli geliyor illa yapmak zorundayız sanırım

  • Başlarda çok tedirgin oldum gönderirken şikayet var sayfasındaki şikayetleri görünce de zamanında aynı şekilde göndermiştik farklı huawei cihazı yapmışlardı sağolsunlar bataryamı değiştirmişler 2 sene daha mate 20 lite ile giderim diye düşünüyorum yaşarsak tabiki.Kvkya cihazı teslim etmediğim için mutluyum en azından kafam rahat android 8 sürümüne düşürmelerini söyledim umarım düşürmüşlerdir android 10 benim için tamamen hayal kırıklığından ibaretti düzensiz sarj tutmaması bir yana... Bekledim de işin açıkcası biryerden fiyat çıkartacaklar diye umduğum gibi olmadı.Bu arada benim cihazım avrupa imiş ama Türkiye garantiliymiş.İnşallah android 8e düşürmüşlerdir tadından yenmez android 8 de 8 9 saat ekran süresi alıyordum android 10'da ise 2 3 en fazla zorlasan 4 saat.Bilmiyorum sadece akıllı şarj modu var diyede android 10 kullanılırmı yani gereklimi yada değil mi. Siz değerli forum üyelerine beyan etmek istedim şikayet var sayfasında fixsmart ile alakalı olarak şikayetler yıkılsa da cihazınız düşmediği kırılmadığı sürece ilgileniyorlar. Benim cihazımda düşme kırılma vs birşey yoktu ilgilendiler sağolsunlar :)

    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★




  • NFC (Temassız ödeme) özelliği birkaç aydır bozuk, kullanamıyorum. Başına gelen, çözüm önerisi söyleyebilecek var mı

  • ideaidea İ kullanıcısına yanıt

    NFC, yazılımın yanında donanımsal bir parça olduğundan servise göndermenizde fayda var. Hoş pek kullanan birisi değilim. Bozulsa da umrumda olmazdı. En çok sinir olduğum şey kronik hayalet ekran sorunu. Ne kadar değişirse değişsin yine yapıyor. Paneller sıkıntılı.

  • ocak 2019 da aldığım telefonum da 2. kez ghost screen gördüm bu akşam. Diğeri yaklaşık 1 sene önceydi, garantiden ekran değişimi yapıldı. Şuan öyle bir şansım da yok. Sanırım bir daha bu markaya bulaşmayacağım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 789turgay -- 9 Nisan 2021; 0:0:39 >
  • arkadaşlar takvim'e tıklıyorum ama girer gibi oluyor ve atıyor beni,giremiyorum.çözümü bilen var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: StormScene

    Başlarda çok tedirgin oldum gönderirken şikayet var sayfasındaki şikayetleri görünce de zamanında aynı şekilde göndermiştik farklı huawei cihazı yapmışlardı sağolsunlar bataryamı değiştirmişler 2 sene daha mate 20 lite ile giderim diye düşünüyorum yaşarsak tabiki.Kvkya cihazı teslim etmediğim için mutluyum en azından kafam rahat android 8 sürümüne düşürmelerini söyledim umarım düşürmüşlerdir android 10 benim için tamamen hayal kırıklığından ibaretti düzensiz sarj tutmaması bir yana... Bekledim de işin açıkcası biryerden fiyat çıkartacaklar diye umduğum gibi olmadı.Bu arada benim cihazım avrupa imiş ama Türkiye garantiliymiş.İnşallah android 8e düşürmüşlerdir tadından yenmez android 8 de 8 9 saat ekran süresi alıyordum android 10'da ise 2 3 en fazla zorlasan 4 saat.Bilmiyorum sadece akıllı şarj modu var diyede android 10 kullanılırmı yani gereklimi yada değil mi. Siz değerli forum üyelerine beyan etmek istedim şikayet var sayfasında fixsmart ile alakalı olarak şikayetler yıkılsa da cihazınız düşmediği kırılmadığı sürece ilgileniyorlar. Benim cihazımda düşme kırılma vs birşey yoktu ilgilendiler sağolsunlar :)

    Aynen şarj eskisi gibi gitmiyor. 10 sürümü şarjı süpürüyor.





  • Güya batarya değiştirdiler gözlemlerime dayanarak yine aynı 3.5 4 saat ekran süresi alıyorum. Android 8'e düşürmeye çalıştım da maalesef olmadı 9.1 hisuite düşürüyor internetten 8 sürümleri denedim dload dosyası ile olumsuz bootloader kırık olmadığı için kurmuyor belki de 10 sürümünde amansız bir şekilde şarj sömürmeye devam ediyor 720p ekran senkronizeler kapalı vs optimizeler her şeyi yaptığım halde duyduğuma göre harmony os alabilirmiş mate 20 lite tabii googlesiz bir telefonda kullanmak nasıl bir his olur ayrı konu kesin bir bilgi değil internette paylaşılan verilere göre aktarıyorum sizlere minimum kirin 710 işlemcileri alacakmış harmony os işletim sistemini şarj konusunu ele alarak güzel bir değişim olursa batarya konusunda şahsen Google den dahi vazgeçerim yani.

  • Arkadaşlar 30 Mart'ta mate 20 lite garantiden değişip yenisi geldi hayalet ekran sorunundan dolayı değişim olmuştu. Garantisi bitti cihazın bugün farkettikki tekrar hayalet ekran sorunu çıktı. Şuan garanti bitik acaba Huawei ile gorussem birşey yaparlarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAVAŞ İNTERNET SORUNU


    arkadaşlar merhaba,


    Eşimde Huawei mate 20 lite var. yaklaşık 2 sene önce falan almıştım diye hatırlıyorum. Bende de xiaomi red mi note 8 pro var. İkimiz aynı wireless ile evde bağlanıp video izliyoruz. Benim telefonum hiç donma, kasma yapmazken onun telefonu sürekli olarak videolarda donuyor. İnstagramda donuyor. İnternet bağlantısı olan herşeyde donuyor (Yani yüklemiyor). Araştırdığım kadarıyla telefon 2.4 ghz'ye bağlanmaya meğilimli. Evde akıllı süpürge var ve o da sadece 2.4 ghz ile çalışıyor. bu sebeple 2.4'ü kapatmıyorum. 2.4'den telefonu banladım 5 ghz'ye bağlanma izni verdim bu seferde 5 den çıkıp 2.4'e bağlanmaya çalışıyor ve sürekli hata veriyor. Benim telefonum 5 ghz bağlanırken huawei neden 2.4 tercih ediyor anlamış değilim. Huawei'ye mail attım bazı yönergeler söylediler uyguladım olmadı. Cİhazı komple sıfırladım olmadı.


    Yabancı kaynaklarda benzer şikayetleri olanları gördüm. Burada benzer şikayeti olan var mı?


    Çözümü bilen var mı?


    yoksa telefonu değiştireceğim çünkü hanımın telefon dondu mu benim telefondan izliyor :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalemrah48 -- 4 Mayıs 2021; 16:43:20 >




  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

    Hocam yasal olarak değişen ürünün de 6 ay garantisi oluyor diye biliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalemrah48

    Hocam yasal olarak değişen ürünün de 6 ay garantisi oluyor diye biliyorum.

    Huawei ile görüştum üst birime aktardılar bakalım ne diyecekler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 278 Sürüm numarasıyla güvenlik güncellemesi gelmiş 160MB idi galiba 1 mart 2021 güvenlik yaması

  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

    Kronik sorun valla hocam, bu sefer ekran değiştirip verirler. Bir süre sonra yine hayalet ekran sorunu başlar. İade istemek en iyisi aslında. Ama onu da aldığın tarihe göre iade ederlerse bir anlamı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: creed90

    Kronik sorun valla hocam, bu sefer ekran değiştirip verirler. Bir süre sonra yine hayalet ekran sorunu başlar. İade istemek en iyisi aslında. Ama onu da aldığın tarihe göre iade ederlerse bir anlamı yok.

    2300 TL fatura bedeli var iade olursa onu verirler hiç yoktan iyidir üzerine az daha koyup süper amoled ekranlı bir TLF alıp geçicem . Tabiki Huawei iade alırsa bakalım 48 saat içinde dönüş olacak dediler arayan soran yok . Edit bu arada cihaz degidimden sıfır geldiğinde ben cihazın ekran parlaklık ayarını otomatikden çıkarıp manuel orta seviye yapmıştım. Yani deniliyordu yüksek parlakliktan oluyor bu hayalet ekran alakası yok . Bir ekranda fazla görüşme yapınca diğer ekrana geçince çıkıyor belli bir süre orada kalıyor eski ekran görüntüsü silik bir sekilde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 8 Mayıs 2021; 8:30:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.