Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burakoztr kullanıcısına yanıt
    Benim ikinci kez aynı sorun oluyor 15 ay felan oluyor ilk cihazı alalı. İlk ayında ilk değişim gerçekleşti. Şimdi yine aynı sorun. Bende iade isteyeceğim. Bu cihazda bu problemin çözümü yok sanırım. En azından gider başka cihaz alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krmakmn

    10.0.0.185 güncellemesi geldi bugün 1 mart güvenlik güncellemesi içeriyor
    Gece banada gelmiş telefon güncellemiş kendisi.
  • Güncelleme bildirimi görünce heyecanlandırdı ama düz güvenlik güncellemesi
  • 10 güncellemesi sonrası yaşadığım şarj sıkıntısı yüzünden birkaç kez 9 sürümlerinde geçiş yapmıştım. 3 haftadır en son 85 güvenlik güncellemesiyle birlikte 10 sürümündeyim, ama bir farkla ADB ile cmd üzerinden komutlarla huawei sistem uygulamalarının bir çoğunu sildim. Sadece galeri, video, sağlık ve hesap makinesini bıraktım. Telefon elinden düşmeyen ve bütün sosyal medya uygulamalarını kullanan tüm gün spotify dinleyen biriyim, buna rağmen batarya %20'ye geldiğinde net 7+ saat ekran süresi 20+ saat kullanım performansı alıyorum ve çok memnunum. Hem akıcılık hem de şarj konusunda faydası olduğu kesin, ihtiyacı olan arkadaşlar internette araştırıp yapabilir paylaşmak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgnk -- 16 Nisan 2020; 23:42:35 >
  • Telefonumun hoparlörü bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. İlk defa alarmı çaldığında farkettim Sadece titremiş, sesi çıkmamıştı. Kapatıp açınca sesi geri geldi. Ben de geçici bir sorun sanıp önemsemedim. Ama sürekli olmaya başladı. Bir gün ses çıkıyor bir gün çıkmıyor. Sonra şunu keşfettim telefonun hoparlörünün olduğu yere vurunca ses geliyor ama bu kalıcı olmuyor yine gidiyor. Telefonla normal konuşunca hiçbir sorun yok. Kulaklıkla da dinleyebiliyorum ama hoparlör bir çalışıyor bir çalışmıyor. Tokatlayınca ses geliyor. Sonra yine gidiyor.
    3 defa tamire götürdüm. Biri soketi kırık dedi değişti. Biri temassızlık var dedi. Yaptık deyip gönderdiler ama bir gün sonra yine aynı şey oldu. Bir tamirci de ana karttan dolayı olabilir dedi ama hiç bir şey demedi.
    Buna benzer bir durum yaşayan varsa lütfen fikir versin. Hoparlörü değişeyim belki ondandır diyorum ama yine boşa çıkmasından korkuyorum. Bir de birkaç tamirci 3-4 gün kalmalı diyor bu mümkün değil. İşim gereği telefonsuz duramam
    İzmir de ikamet ediyorum.Lütfen yardımcı olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Biraz önce Türk Telekom'dan VoLTE'yi aktif edebilirsiniz diye bir sms geldi. Vodafone falan kullananlarda senelerdir aktif forumdan takip ettiğim kadarıyla ve yıllar sonra bize de geldi sonunda diye düşündüm. Ama aktif etmek için sms gönderdiğimde cihazınız uyumlu değildir şeklinde dönüş oldu. Ayarlarda VoLTE aktif, Türk Telekom'un sitesinde Mate 20 Lite uyumlu cihazlar listesinde görünüyor. Zaten durup dururken böyle bir güzelliği nasıl yaptılar diye şaşırmıştım. Hayatta bir işi de doğru düzgün yaptıklarını görmedim. ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • telefonu normal güç tasarruf moduna almak için bi widget kısayol uygulama falan var mı, bildirim ekranından sadece süper güç tasarruf moduna alınıyor, illa her seferinde ayarlardan yapıyorum mecbur. bu işi kısayoldan yapan bi app, widget vs yok mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Turk telekom bir garip sistemi var. Sitesinde desteklediği yazıyor ama sonuç hüsran. Ben kullanırken son zamanda destek vermeye başlamıştı yurtdışı cihazlara.
    Bu arada TT da volteyi sadece faturalı kulanicilara veriliyor.

    Birkaç yöntem tavsiye edeyim ise yarayabilir belki.

    KABUL VOLTE 5555 e mesaj atın veya VOLTE KABUL 5555

    Farklı bir volte destekleyen bir telefona hattinizi takip volteyi aktif edip kendi telefonunuzda kullanmayı deneyin.

    Oda olmuyorsa Turkcell geçmenizi tavsiye ederim. Sorunsuz çalışıyor.

    15 ekim tarihinde volte destek vermeye başlamış.

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140390112



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyLaR046 -- 17 Nisan 2020; 17:7:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SyLaR046 kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır bu forumdayim, yıllardır bu VoLTE muhabbeti var, yıllardır da ne işe yaradığını anlamadım. Ben bu telefonu 2 senedir kullanıyorum VoLTE şimdiye kadar olmayan ne katacak bana? Samimi olarak öğrenmek için soruyorum hattımı değiştirip Turkcell'e geçmeye değecek bir şey var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Volte, 4g şebekesi üzerinden yüksek kalitede telefon görüşmesidir. Şebeke 3g ye düşmeden görüşme sağlanıyor. Iki tarafta da volte olduğunda görüşme daha kaliteli hale geliyor. Tabi farklı operatörler arasında istenilen kalitede olmadığını okumuştum forumda.

    Birde Wowifi var. Şebeke çekmedigi veya az çeken konumlarda telefon uçak moduna alınıp WiFi üzerinden kendi dakika paketini kullanarak görüşme sağlanabiliyor.
    Telefonun ve operatörün desteklemesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertgnk

    10 güncellemesi sonrası yaşadığım şarj sıkıntısı yüzünden birkaç kez 9 sürümlerinde geçiş yapmıştım. 3 haftadır en son 85 güvenlik güncellemesiyle birlikte 10 sürümündeyim, ama bir farkla ADB ile cmd üzerinden komutlarla huawei sistem uygulamalarının bir çoğunu sildim. Sadece galeri, video, sağlık ve hesap makinesini bıraktım. Telefon elinden düşmeyen ve bütün sosyal medya uygulamalarını kullanan tüm gün spotify dinleyen biriyim, buna rağmen batarya %20'ye geldiğinde net 7+ saat ekran süresi 20+ saat kullanım performansı alıyorum ve çok memnunum. Hem akıcılık hem de şarj konusunda faydası olduğu kesin, ihtiyacı olan arkadaşlar internette araştırıp yapabilir paylaşmak istedim.
    Hocam bu işlem telefonu garanti kapsamından çıkartır mı acaba? Tam uygulayacaktım ki garanti meselesi aklıma geldi. Daha 1 yıl garantisi var cihazın.




  • PubG oynarken ekran parlaklığı otomatikte olmadığı halde sürekli olarak kısılıp duruyor. Bunun çözümü yok mu çıldıracağım.
  • Bacala kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihaza root atmıyorsunuz sadece sistem uygulamalarını kaldırıyorsunuz, ki fabrika ayarlarına döndürerek telefonunuzu resetlediğiniz anda hepsi zaten geri yüklü bir şekilde gelir benim de 1 yıl garantili, sıkıntı olmaz.
  • Sonunda 10 yazılımı geldi. Paralel çift sim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bana Turkcell CT 10.0.0.3 CT gelmiş. İndirir iken telefon sürekli titriyor siz de de öyle bir durum var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, 2019 şubat'tan beri bu telefona sahibim ve bu konuyu düzenli takip ediyordum.

    Huawei P30 Pro'ya geçtiğim için Mate 20 Lite cihazımı satmayı düşünüyorum, bu konuyu takip edip bu cihaza geçmeyi düşünen varsa mesaj atabilir, cihaz gayet iyi durumda. Yükseltme yaptığım için artık ihtiyacım bulunmamakta.

    şuradan bakabilirsiniz.

    İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 23 Nisan 2020; 14:27:9 >
  • 10.0.0.193 nisan 2020 güvenlik yama güncellemesi geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu kurcalarken gördüm bende 10.0.0.193 güvenlik yaması gelmiş. Güncelledim.
  • Ben de güncelledim, sanki tarayicidaki takılmalar gitmiş gibi, (psikolojik olabilir:))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tur1st

    Ben de güncelledim, sanki tarayicidaki takılmalar gitmiş gibi, (psikolojik olabilir:))
    O takılmalar bendede hala devam ediyor. Baya can sıkıyor bazen.
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.