Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.113
Cevap
99
Favori
694.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, TURKCELL.TR 9.0.1.1(CT) güncellemesi geldi. Kesinlikle yüklemek istemiyorum. Ama güncelleme kısmından gitmiyor. Yazılım güncelleme uygulamasına ait verileri temizledim. Kayboluyor ancak bir süre sonra geri geliyor. Yoksaymak için ne yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı durum bendede mevcut çözümünü bulamadım serviste bu konu hakkinda bilgisi yok parlaklik otomatikte degilken bir uygulamaya girildiğinde parlaklik dusuyor kendi kendine ben otomatige alarak cozdum o sorunu otomatikte kullanirsan parlakligi dusurmuyor neye ayarladiysan o zaten sabit durup otomatikte kullanirsan parlakligi degistirmez neye ayarladiysan onda kalır

Merhaba bende de klavye gölgesi oluştu, bir türlü gitmedi.. Hard reset ve format attım. telefonu bir süre kapalı tutup şarj ettim.. Sonra düzeldi..Ayrıca brun fix uygulaması kullanmanızı tavsiye ederim belki faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 10 Aralık 2019; 0:58:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratvarkan M kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçenekleri diye bir menü yokki telefonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 10 Aralık 2019; 6:46:59 >

• Malesef ghost screen sorunu yaşadım ve format atıp telefonu kapalı şarj edince geçmişti, ama 1 gün sonra tekrar etti.. Bugün kargo ile servise yolladım.. Ekran veya telefon değişince bu sorunun tekrar etmeyeceğinin garantisi var mı? bu telefonlarda kronik hale gelmiş.. Şikayet var'da bu konudan binlerce kullanıcı şikayetçi.. Ne yapmak lazım bilmiyorum. İade talep etmek işe yarar mı? Kaldı ki iPhone'dan sonra huawei'e geçince çok memnun kalmıştım ama bu sorun çok can sıkıcı.

Orijinalden alıntı: tamas

3.ghost screen hatası ve para iadesi ile mate 20 işte maceram sona erdi
    Selam. İade için hangi adımları uygulamak lazım, ben bugün servise gönderdim ama adım gibi eminim ki sorun tekrar edecek.. Faturanızda yazan miktarı ödüyorlar dimi?

Orijinalden alıntı: SuperBlack

Arkadaşlar uygulamalara yüz tarayıcı ile şifre nasıl koyabiliriz
    Kimse bilmiyor mu yoksa böyle bir özellik yok mu telefonda

Orijinalden alıntı: mertgnk

Selam. İade için hangi adımları uygulamak lazım, ben bugün servise gönderdim ama adım gibi eminim ki sorun tekrar edecek.. Faturanızda yazan miktarı ödüyorlar dimi?

Alıntıları Göster
    bu yorumlarla ödümü koparıyorsunuz 7-8 ay oldu alalı birde ithalatçı garantili yandı gülüm keten helva telefon çöp olur varlla hiç bir türlü tamirde etmezler gibime geliyor ithalatçı garantili telde sony kullanırken başıma geldi sıvı teması deyip reddetmişti tamiri şaka gibiydi

• Huawei kendi garantisi altında olmayan cihazı 540 TL'ye tamir ediyor. Sanırım komple ekranı değişiyor.
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum, yakın zamanda telefonu servise götürmeyi planlıyorum. Aynı sorunu garanti süresi içinde 3 defa yaşamadan bildiğim kadarıyla iade talep hakkınız olmuyor. Bu sorun herkeste olmuyor, her telefonda da olmuyor ama sanırım bir serinin tamamı bu şekilde sorunlu. Kendi adıma cihazdan ben de çok memnunum. Garantiden tamir ettirip duruma bakacağım. Tekrar ederse aynı gün götürür tekrar servise veririm. 3. defa yine aynısı olursa da iade talep ederim.

Orijinalden alıntı: spinmaster

Huawei kendi garantisi altında olmayan cihazı 540 TL'ye tamir ediyor. Sanırım komple ekranı değişiyor.
    UMARIM ÖYLE BİR ŞEY YAŞAMAM 540 NEDİR YA KIRARIM HERHALDE SİNİRDEN

Kılıf öneriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.