Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.113
Cevap
99
Favori
694.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefondan çok memnunum. Şikayet var'da binlerce yorumu okuduktan sonra, servisten gelen telefonda sorunun tekrar etmeyeceğinin garantisi yok malesef. Bir çok kişinin telefonu sıfırıyla değiştirilmiş veya ekranı değiştirip göndermişler ama birkaç gün veya ay sonra sorun tekrar etmiş. Sürekli tetikte mi duracağız ne zaman hortlayacak diye? Kırılmaz camdaki çiziklerden bile rahatsız olup değiştiren biriyim, ekranımda önceki uygulama ve klavye gölgeleri çıldırtıyor zaten :) Sanırım servisten dönüş durumuna göre başka bir modele geçeceğim. Ekranında bu tip sorunlar yaşanmayan huawei model önerilerinize açığım, muhtemelen lite olmayanlarda böyle bir sorun olmuyordur.
    Sizde bu sıkıntı tam olarak nasıl ortaya çıkıyor? Bende cihazı kullanmaya başladıktan sonra oluyor yani 15-20 dakika telefonu aktif olarak kullanırsam, kullandığım programı kapasam bile programın üst kısımları ekranın üstünde hafifte olsa görünüyor. Bende klavye sorunu yok mesela...
    Programların tamamını kapatmak için yani ekranı temizlemek için bastığımız kare tuşunu kullandığımda son kullandığım programın görüntüsünü bariz olarak görebiliyorum ve ekran 2-3 cm boyutlarında kare kare oluyor. Sonuç olarak bu sorun sanırım ekran ısınmaya (hafifte olsa) başladığında oluyor.

Şöyle garip bir durum yaşadım; bu sorunu yaşarken, yaşadığım tüm anların ekran görüntüsünü aldım cihazı servise götürünce göstermek için. 5-6 tane görüntü almıştım ve bariz olarak görünüyorlardı. Şimdi o ekran görüntülerine bakıyorum sorun yok, ekran görüntüleri kendi kendini nasıl düzeltmiş aklım almıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperBlack

Arkadaşlar uygulamalara yüz tarayıcı ile şifre nasıl koyabiliriz
    BEYLER KİMSE BİLMİYOR MU YA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Huawei garantili cihazım 11 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım galiba elektronik şansım yaver gitmiş.. pilden ekrandan sesten memnunum şu ana kadar. Sorun yaşayanlara geçmiş olsun diyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Bende daha once iki kez klavye golgesi kalma sorunu oldu. Format atip kapatinca ertesi gun kendi kendine duzeldi. Oyun dahi oynamiyorum. Ekran uzun sure acik kalmiyor. Whatsapp bile kullanmiyorum neredeyse. Yalnizca instagram ve twitter. Arastirdigim kadariyla lg panel kullanilan telefonlarda bu ghost screen sorunu olmus. Muhtemelen onu degistiriyorlar. Dun kargoya verdim bugun servise ulasti ekran degisimi yaptilar bakalim ne zaman elime ulasacak. Eger tekrar etmezse kullanmaya devam ederim, cunku gercekten memnundum. Sizin ekran goruntusu alip kaybolma sorunu bende de oldu, story paylasirken klavye golgesi icin ss aldim sorun devam ederken gorunuyordu sorun duzeldikten sonra tekrar ekran goruntusu aldigimda golgenin gorunmedigini fark ettim. Baska bir telefondan ekranimi cektim. En kisa surede servise yollayin bence.

Cihazım için ekran koruyucu nereden bulabilirim. İnternette veya telefoncularda satılanlardan ziyade kendi içinde çıkan koruyucu lazım. Telefonun kutusunu açtıktan sonra benim koruyucu takılı şekildeydi ve çok hoşuma gidiyor yedek olarak nereden temin edebilirim?.
    Intel Core i5 7600K ROG STRIX Z270E GAMING MSI GeForce GTX1060 AERO ITX 6G OC HyperX Predator 2x8GB DDR4 3000Mhz Adata XPG Spectrix S40G RGB 512GB 3500/1900MB/s Samsung 860 Evo 500GB Samsung 850 Evo 250GB Kingston SSDNow 120GB Seagate Barracuda 2 TB 3,5
  • Arkadaşlar yüz tarayıcı ile uygulamalara nasıl kilit koyabilirim yada yüz tarayıcı ile nasıl gidebilirim lütfen Bi cevap verin

BEYLER KİMSE BİLMİYOR MU YA

Alıntıları Göster
    Telefonda böyle bir özellik varmı?
  • Ya ben bu android 10 emui 10'nu yükledim de beğenmedim format attım telefona kullandığım uygulamalarda çalışmıyor.Mesela Call recorder Tweaker huawei uygulama gizleme falan çoğu uygulamada sıkıntı var hisuiteden sürüm düşürebiliyordum ancak.Android 10 'a yükseldikten sonra 9.1 e düşüş yapamıyorum yok mudur bunun bir alternatifi. Görsellendirmeler vs herşeyi iyi güzelde kullandığım uygulamaları kullanamamak kötü.Yedekte almadım keşke yedek alsaydım hisuiteden sürüm düşüyor diye düşer diye düşündüm ama düşürmüyor resmi sürüm 10 yazıyor eski sürüme geçiş yapamıyorum.

Orijinalden alıntı: Guest-4C03A72D3

Telefonda böyle bir özellik varmı?

Alıntıları Göster
    Var evet WhatsApp benim öyleydi ama şimdi bulamıyorum bilen varsa lütfen yazsın

Orijinalden alıntı: mertgnk

Bunun icin uygulamalara sifre koyma programlari var googplay veya googledan face id applock olarak aratip deneyin derim.
    Arattım böyle bir program yok mate 20 lite için biliyorsanız lütfen yazın yada uygulamaya içinden WhatsApp a falan yüz tanıma ile nasıl girebilirim

Arattım böyle bir program yok mate 20 lite için biliyorsanız lütfen yazın yada uygulamaya içinden WhatsApp a falan yüz tanıma ile nasıl girebilirim

Alıntıları Göster

gerçekten bu kadar zor olmamalı yaa günlerdir forumu kirletiyorsun.

• quote:

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim böyle bir özellik whatsapp'ta yok. Şu an parmak izi ile açma var whatsapp'ı. Oda uygulamanın özelliği telefonun değil.
  • Ghost screen sorunu yuzunden servise yolladigim telefonum bugun elime ulasti. Gercekten fix smart servisi inanilmaz hizli. İzmir'den kargoya verdim ertesi gun istanbula ulasti o gun tamir edildi ve 2. Gun kargolanip elime ulasti. Ekran ve panel degismis, cercevemde cizikler vardi o degismis usb soket muhtemelen degismis, geldiginde bant vardi, batarya degismis. Yenilenmis gibi yani, simdilik sorun da cozulmus. Tekrar etmeyecegini umuyorum. Sorunu yasayan ve Turkiye garantili cihazlari olanlar servise vermekten cekinmesin..

• Sizinle bir şeyi paylaşiyim.Hicare uygulamasından güncelleme aratmam üzerine emui 10 android 10'a geçiş yaptım.Sürümü düşürme olayı yok hisuite uygulamasından önceden 9 yada 8e düşürebiliyorduk.Tabii 9.1'in yedeğini de almadım buna güvenerek hisuite uygulamasından bu özelliği kaldırmışlar belirli problem yaşadıkları için kullanıcılar.9.1 den 10'a geçtiğinizde çağrı kaydetme vs kullanıyorsanız 10'da çalışıyor ancak telefonu formatladığınız zaman tekrar yükleyemiyorsunuz. Tweaker huawei uygulamasının son sürümü root istiyor malum eski sürümünü kurduğunuzda telefonda çalışmıyor.Haliyle uygulama vs gizleme özelliğini de kullanamıyorsunuz.Diğer yönden bir eksisini görmedim şuanlık izlenimlerim bunlar bazı uygulamalarda uyumsuzluk hatası mevcut.Şarj konusunda bir eksilme de görmedim 9.1'e göre arayüz olarak kötü olmamış.Neticeye gelelim android 10'a yükseltirken 9.1 yedeğini alınız beğenmezseniz geri dönüşünüz için.Hisuite uygulamasından sürüm düşürme yapamıyorsunuz bilginize.

• Temmuz sıcağında navigasyon 6-7 saat ekranda açık kalmasına rağmen ben de hiç iz kalmadı.
    Şanslı kısımdan mıyım, yoksa bu izleri farketmiyor muyum çözemedim.

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansah

https://tr.lmgtfy.com/?q=y%C3%BCz+kilidi+ile+uygulama+a%C3%A7ma&pp=1

gerçekten bu kadar zor olmamalı yaa günlerdir forumu kirletiyorsun.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım cins misin sen mate 20 lite da önceden vardı bu özellikle şimdi girilmiyor yüz tarama ile WhatsApp a giriliyordu şimdi girilmiyor

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.