Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni telefon alma arefesindeyim. Kafam karıştı biraz

    Xiomi mi 8 lite varken huawei mate 20 alınır mı?

    Xiomi üstelik 400 tl kadar daha ucuz ve işlemcisi de daha güçlü

    ciddi ve samimi olarak soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 20 Mart 2019; 21:8:33 >
  • Command.com kullanıcısına yanıt
    Ciko miko cakma $aomi almak istemedim kendi adima ciddi ciddi cvpliorum.. Saomiyi savunan ve saomi forumundan gelen arkadas kendi forumlarinda bildirim, yazilim ve reklam sorunlarindan cihazdan sogudugunu yazmisti..Huawei marka olarak ve donanim+yazilim kalitesi olarak daha cok aklima yatti Huawei aldim o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurucu222 V kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için sanırım yanlış anladınız. Ben zaten o ekrana giriyordum fakat hangi seçeneğin cache temizleme olduğunu anlayamamıştım, netteki örnek videolarda farklı seçenkler olduğu için ancak tekrar deneyip buldum. En alttaki seçenekmiş eğer benim gibi anlayamayanlar olursa. =)

    Bu arada şarj problemiyle alakalı olarak, ekran parlaklığını otomatikten ortaya çektim. Gün boyu ortada durdu. Bunun dışında en çok mobil veri kullanan uygulamalardan birinin "zara" uygulaması olduğunu fark ettim, halbuki ben bu uygulamayı indirdikten sonra bir kere dahi açmadım. Bunu sildim. Performans eskiye döndü diyebilirim. Bir de son 3-4 gündür, ekran parlaklığım otomatik şekilde rutin bir günümden farklı olarak özellikle öğlen saatlerinde ve en az yarım gün dışarıdaydım, dışarıdan kastım açık hava. Sanırım parlaklığın hep sonda olması da pil süresini etkiledi. Ancak azalma olduğunda dahi telefon 2 günü rahatlıkla çıkarttı. Oyun oynayan, sosyal medyadan çıkmayan birisi olmadığımı da belirtmek isterim. (6 saat ekran süresi aldığımda bana 2 gün yetti yani.)

    Bu arada cache temizliğini biraz önce yaptım. Yani şarj tüketimine bir etkisi olacaksa bile bundan sonra olacak.

    Ekran parlaklığını otomatikte kullanmak, güneşli günlerde pili biraz erken tüketiyor, batarya konusunda kafası karışanlar bunu göz önünde bulundursun.

    Bunlara ek olarak son mesajlarda xiaomi'den bahsedilmiş. Ben mate 20 lite almadan önce iphone kullanmaktaydım hem telefonun miadını doldurması hem de ios kısıtlılığından biraz sıkıldığım ve elbette fiyatları göz önüne aldığım için androide yöneldim. Bir ay kadar falan forumdur, videodur inceleme yaptıktan sonra xiaomi ile huawei arasında kaldım.

    Bir şey alırken her zaman en kötüyü düşünme taraftarı olarak, fiyat performans açısından sadece huawei'yi değil tüm markaları, en azından kağıt üzerinde, geride bıraktığı aşikar olan xiaomi'yi almak için biraz erken olduğuna karar verdim. Fiyat performans açısından çok iyi bile olsa, 2-3 yıl kullanım amacı olan birisi için xiaomi alırken de gözden çıkarılması gereken rakam 2 bin tl civarında. Teknik servis belirsizliği de buna eklenince huawei'ye yöneldim. Umarım herkes aldığı her ürünü sorunsuz, teknik servis ihtiyacı duymadan kullanır. Ancak olur da ihtiyaç duyulursa xiaomi telefonumla ne yapacağımı bilemeden kalmak istemedim.

    Huawei'nin de xiaomi'nin de kronik problemleri var. Ancak huawei yorumlarında telefonun servis tarafından değiştirildiğini okurken, xiaomi konularında kullanıcıların çaresizliğini ya da zarara uğradıklarını okuyoruz.

    Uzun lafın kısası, teknik servis, garanti gibi şeyler sizler için önemliyse bence huawei tercih edin. Yok eğer ben bütçemle alabildiğim en iyi telefonu almak istiyorum, teknik servis sorun değil diyorsanız o zaman elbette xiaomi.

    Nacizane fikrim budur.




  • classmanxx kullanıcısına yanıt
    S7 edge e göre parlaklığı biraz daha düşük hocam doğrudur. Zaten ekranları da farklı kullandığında hissedersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akayonfire

    Güzellik modunu sıfırla

    Alıntıları Göster
    Hocam kapalı zaten ya arka kamerada yapmıyor bunu önde böyle parlaklığı aşırı arttırıp renk ekliyor dudağa vesaire. Kapalı olan şeyler AI HDR Güzellik modu ışıklandırmalar blur kısacası her şey.
  • Yazilim hatasindan dolayı kaynaklanıyor servis çözüm değil guncelleme bekleyin. Iade etmek icin sebep arıyorsunuz resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    tam ekran oluyor fakat üstten ve alttan biraz kırpıyor görüntüyü
  • basis35 kullanıcısına yanıt

    Sipariş ettim dün. Hayırlısı bakalım.
    Teşekkürler.
  • mk6616 kullanıcısına yanıt
    Yazılım da satılan ürünün ayrılmaz bir parçasıdır. Ha yazılımdan sorun olmuş ha donanımdan. Kullanan için ne fark eder. Sorun yaşanıyorsa bitmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevtug


    Sipariş ettim dün. Hayırlısı bakalım.
    Teşekkürler.
    hayırlısı olsun. Umarım sorunsuz sıkıntısız kullanırsın
  • Bacala kullanıcısına yanıt
    Denemedim fakat bir sonraki mesajınızı gördüm. Muhtemelen ben de sizin adımlarınızı uygulayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ghost screen sorunu yaşadınız mı hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Çok şükür yaşamadım hocam. Ekrandan memnunum.
  • Telefon baya satılıyor sanırım. Herkesin elinde görüyorum
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için

    Bazı yerlerde telefonun bazı modellerinin android pie ve emui 9.0 güncellemelerini almayacağı yazıyor. Ve sanırım yine güncelleme almayacak olan modellerde nfc ve volte desteği de bulunmuyormuş. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı ve siz telefonu nereden temin ettiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu Teknosa'dan aldım mavi rengini. Şuan geceleri Vatan'da 2350 Tl gibi iyi bir rakama Türkiye garantili olarak cihazı alabilirsiniz. Türkiye resmi garantili cihazlarda Nfc ve Volte desteği var. Android 9.0 güncellemesini de kesin olarak alacak cihaz çünkü beta sürümü yayınlandı.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için çok saolun. Hafta başında bir aksilik çıkmazsa bende almayı düşünüyorum cihazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hayırlı olsun şimdiden :)
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,
    Telefonu yeni aldık yakınıma da telefonla ilgili bir şey farkettik. İnstagramda falan story çektikten sonra dinliyoruz sesi biraz dağıtıyor gibi ama iphone da ses daha güzel geliyor bariz farkediyor yani. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca bazılarının fotoğrafları yanları kesik çıkıyor yazıların baş ve son harfi okunmuyor bazen. Bilen arkadaşlarım cevaplarlarsa sevinirim.
    İyi günler hepinize 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.