Şimdi Ara

Huawei Mate 10 PRO'mu Samsung Note 8mi Alsam ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mücahit_

-Batarya konusunda Mate 10 pro tartışmaya kapalı.
    -Ana işlemci güçleri aynı ama Huawei'de ayrıca Npu işlemci var bu durum uzun vadeli kullanımda daha stabil bir deneyim sunacaktır, muhtemel gelecek güncellemelerle birlikte daha da işlevsellik kazanacaktır.
    -Ekran konusunda net Note 8 daha iyi bu da tartışmaya kapalı.
    -Fotoğraf konusunda Mate 10 Pro. Note 8 ''açayım otomatik modda çekeyim gözüme güzel gözüksün''cüler için daha iyi görünebilir ama Mate 10 Pro'nun ayrıntıları gösterme gücü çok daha iyi, kamera arayüzü de daha iyi ayrıca Raw formatını piyasada Huawei kadar saf ve düzgün çekebilen başka marka yok. Bu yüzden dilediğiniz gibi fotoğraflarınız üzerinde oynama yapabilir, düzenleyebilirsiniz. Yani Huawei mobil fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için daha iyi bir alternatif olacaktır.
    -Öte yandan video çekecekseniz eğer Mate 10 pro o fiyata alacağınız amiral gemileri arasında açık ara en kötüsü. Cihazda sözde ois var ama sanki koymamışlar gibi. Bu konuda Note 8 Mate 10'u ciddi anlamda ezer.

Samsung Gear S3 saatim var hocam, Note8'e tam uyum sağladığı gibi Mate10 Proyada sağlar mı ?

• Sorun yaşamazsınız hocam içiniz rahat olsun.
  • quote:

Sorun yaşamazsınız hocam içiniz rahat olsun.

Şimdi o zaman hocam, video benim için önemli değil fotoğrafa daha önem veren biriyim. Ekran olarakda note8 iyi tamam ama sonuçta mate10'da kötü değil ki helede iphone 6'dan geçen birisi için ikiside nimet.

BATARYA'nın fazla oluşu mate10'u süper kılıyor. Birde işlemcisi daha uzun ömürlü dediniz sanırım o da hoşuma gitti. Saatlede uyum tam olur sıkıntı olmaz diyorsunuz hepsine tamam süper şuan fikrim değişti ama son bir sorum var mate10 pronun arayüzü sizce nasıl ? ben bu ekran bölmeyi felan biraz ne bileyim kullanıyorsanız sizden dinlemek istiyorum
  • Şimdi benim P9 Lite cihazımda şu an Android 7-EMUİ 5.1 var, Mate 10'da ise Android 8-EMUİ 8.0 var. Ama çoğu özellik aynı sayılır. Mesela en sağdaki son uygulamalar tuşuna basılı tuttuğumda ekran ikiye bölünüyor ve bu sayede Facebook'ta takılırken Youtube'ta video açabiliyorum. Mate 10'da bu sistem ekrana parmak kemiği ile hafif sert vurup enine çizince de oluyor. Ana ekranda parmağımla yakınlaştırma yaptığımda gizli uygulamalar bölümü, uzaklaştırma yaptığımda yada ekrana basılı tuttuğumda ise arayüz ve menü düzenleme menüsü çıkıyor. Bildirim çubuğunun üst kısmındaki kalem işaretine dokunduğunuzda istediğiniz kısayolu bildirim çubuğuna atayabilirsiniz, sanırım bu artık çoğu markada var.

Telefonu aldığınızda bildirim sorunu yaşamamanız için, ''ayarlar-pil-ekran kilitlenince uygulamaları kapat'' adımlarını takip etmeniz ve dilediğiniz uygulamadan bildirim alma iznini vermeniz gerekir. Telefon ilk başlarda sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğrenene kadar bazen kendiliğinden uygulamaları arka planda kapatabilir ama bu süreç kısa sürecektir.

Benim cihazda ekran kapalıyken ses kısma tuşuna üst üste iki kez bastığımda direkt fotoğraf çekiyor, anı yakalamak için büyük kolaylık, herhalde Mate 10'da da vardır. Ses kısma tuşuna basılı tuttuğunuzda aramak istediğiniz kişinin ismini söyleyerek arama yapabilirsiniz, ekran görüntüsü almak için ise güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basmanız yeterli zaten bu da çoğu markada olan bir özellik sanırım.

• quote:

Şimdi benim P9 Lite cihazımda şu an Android 7-EMUİ 5.1 var, Mate 10'da ise Android 8-EMUİ 8.0 var. Ama çoğu özellik aynı sayılır. Mesela en sağdaki son uygulamalar tuşuna basılı tuttuğumda ekran ikiye bölünüyor ve bu sayede Facebook'ta takılırken Youtube'ta video açabiliyorum. Mate 10'da bu sistem ekrana parmak kemiği ile hafif sert vurup enine çizince de oluyor. Ana ekranda parmağımla yakınlaştırma yaptığımda gizli uygulamalar bölümü, uzaklaştırma yaptığımda yada ekrana basılı tuttuğumda ise arayüz ve menü düzenleme menüsü çıkıyor. Bildirim çubuğunun üst kısmındaki kalem işaretine dokunduğunuzda istediğiniz kısayolu bildirim çubuğuna atayabilirsiniz, sanırım bu artık çoğu markada var.

Telefonu aldığınızda bildirim sorunu yaşamamanız için, ''ayarlar-pil-ekran kilitlenince uygulamaları kapat'' adımlarını takip etmeniz ve dilediğiniz uygulamadan bildirim alma iznini vermeniz gerekir. Telefon ilk başlarda sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğrenene kadar bazen kendiliğinden uygulamaları arka planda kapatabilir ama bu süreç kısa sürecektir.

Benim cihazda ekran kapalıyken ses kısma tuşuna üst üste iki kez bastığımda direkt fotoğraf çekiyor, anı yakalamak için büyük kolaylık, herhalde Mate 10'da da vardır. Ses kısma tuşuna basılı tuttuğunuzda aramak istediğiniz kişinin ismini söyleyerek arama yapabilirsiniz, ekran görüntüsü almak için ise güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basmanız yeterli zaten bu da çoğu markada olan bir özellik sanırım.

peki şu varmı mesela note8de sağda edge çubuğu var çekiyosun onu orda işte ikili ekran kombinasyonları var işte nasıl diyim whatsapp-youtube instagram-chrome word-hesap makinesi gibi bu özellik huawei mate 10dada varmı ? bu kadar dip detay şeyler malesef ki en detaylı incelemede bile atlanıyor

• O özellik edge ekrana özel.

Mate 10 Pro da yok. Şu an s8 kullanıyorum ama o edge ekrandan kaç kere uygulama açıyorum tartışılır.

Ayrıca bir daha para vericek olsam Samsung almam.

Hele şu an yeni telefonlar çıkacakken.

Oreo çıkalı neredeyse 6 ay oldu adamlar daha oreo vermedi.

Tebrikler Samsung !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Yani Mate 10 Pro seç diyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun yaşamazsınız hocam içiniz rahat olsun.

MATE10 PRO ön kamerada video çeksem onunda ois'i kötümü hocam ?
  • Bir daha Samsung almam diyorum

Ayrıca ithalatçı düşünüyorsanız Mate 10 bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Bir daha Samsung almam diyorum

Ayrıca ithalatçı düşünüyorsanız Mate 10 bakabilirsiniz.

İthalatçı düşünüyorum hocam, neden ki Samsung'un ithalatçıları sıkıntılı mı ?
  • daha güncel bir cihaz odluğu içün mate 10 pro,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam samsungun ithalatçısı snapdragon modelli oluyor daha iyi aslında.

• Ön kamera güzel sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikletini tartışmaya gerek yok bence,
    benim tek bakacağım olay sar değeri olurdu
    hangisi düşükse onla devam ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.