Bildirim
Huawei Mate 10 PRO'mu Samsung Note 8mi Alsam ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mate Pro derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende öyle diyordum ama dün Note8’e baktım tasarımı çok hoşuma gitti. Sizce neden mate 10 tercih edilmeli hocam ?
yapay zeka
süper hızlı şarj
estetik görüntüsü
Tek elle kullanım kolaylığı
4000 mah gücünde olan bataryası
leica iş birliği ile birlikte gelen güçlü kamerası
parmak izi okuyucusunun doğru konumlandırılması
18 ay boyunca telefonda yavaşlamama garantisinin verilmesi
Benim korkum şu hocam ilk aldığımda iphone 6’da hızlıydı. Acaba Huawei’de kurnazlık yapıp böyle bir yola girer mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Walter White
Benim korkum şu hocam ilk aldığımda iphone 6’da hızlıydı. Acaba Huawei’de kurnazlık yapıp böyle bir yola girer mi ?
O senin kararın hocam cihaz çok üst düzey Bir cihaz hiç sanmam karar senin.
İkisi de beklentinizi fazlası ile karşılar. Biriyle yapıp diğeriyle yapılmayacak şey sayısı çok azdır. Gözünüze hangisi daha hoş geliyorsa onu alın. Ben bu açıdan bakınca note 8 'ı seçerdim.
hocam yapay zekadan kastı anlamadım ama telefonların ikisi de çok çok iyi ve birinin yapabildiğini diğeri yapamıyor diye bir şey yok.
estetik görüntü de kişiden kişiye değişir.
tek elle kullanım biri 6 diğeri 6.3 inç üstelik note 8 %82 ekran gövde mqte 10 %80 yani telefon büyüklükleri arasında çok fark yok hatta hissedilmez bile. yani birini tek elle kullanırsan diğerini de kullanırsın.
batarya evet mate 10 daha iyi
kamera da da bir par.a daha iyi olabilir ancak iki kamera da sıradan kullanıcı için tatminkardır.
benim de arkadaşa tavsiyem hangisine için siniyosa onu al. -
bizde karar senin dedik zaten anlamadığın nokta nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 23 Şubat 2018; 13:22:34 >
üstte yazdıklarının çoğunun öznel olması ve kişiyi yanlış yönlendirmeye itmesi. sanki gören bu yazdıklarının hepsinde mate10 pro harikaymış da note 8 de hiçbiri yokmuş gibi. parmak izinin doğru konumlandırması nedir mesela? kime göre doğru? sana göre. demek ki kişisel yazmışsın. tek elle kullanım, yapay zeka bunlarda da iki cihaz arasında fark yok. neden mate 10 proya yükleyelim ki bu özelliklerin hespini. -
Senle polemiğe girmeyeceğim karar alacak olan kişinin..
note 8 eğer ellerin çok büyük değilse tek elle kullanamıyorsun.
Bu aralar bende telefon alacağım için çok gidip geliyorum. Ortalama boyda ellerim var ve note8 problem çıkarırken mate pro çıkarmıyor.
note3 den beri note kullanan biri olarak kalemini neredeyse hiç kullanmadım. Kalemi aktif kullanırım diyorsan note8in rakibi yok. Ama kalem kullanmayacaksan mate 10 pro çok daha iyi bir telefon. Note 8in ekranı her nekadar daha iyi olarak gözüksede günlük kullanımda bizim anlamayacağımız bir fark var ve aksine şarjını tüketecek ( ki bunu bilen samsungda telefonda çözünürlük seçmeni hatta ilk kurulu gelişinde düşük ayarla gelmesini sağlıyor)
Apple ve Samsung bu işin en iyisi demeyi bırakmak lazım artık. Elin çekik gözlüleri yara yara geliyorlar. -
dün ikisini de kabaca inceledim iki cihazda üst düzey tasarım ve kalem avantajıyla ben olsam note 8 tercih ederdim -
Note 8 kamera olarak bence daha avantajlı özellikle video çekiminde.
quote:
Orijinalden alıntı: badmobil
Note 8 kamera olarak bence daha avantajlı özellikle video çekiminde.
Fotoğrafda ? -
note 8 -
denk geldiğim için paylaşayım dedim:
https://twitter.com/KEnginar/status/967335294348484608 -
quote:
Orijinalden alıntı: lg02561
denk geldiğim için paylaşayım dedim:
https://twitter.com/KEnginar/status/967335294348484608
Mate 10 Pronun kamerası çok daha iyi diyor çoğu insan ? -
öyleyse mate 10 pro alın. -
-Batarya konusunda Mate 10 pro tartışmaya kapalı.
-Ana işlemci güçleri aynı ama Huawei'de ayrıca Npu işlemci var bu durum uzun vadeli kullanımda daha stabil bir deneyim sunacaktır, muhtemel gelecek güncellemelerle birlikte daha da işlevsellik kazanacaktır.
-Ekran konusunda net Note 8 daha iyi bu da tartışmaya kapalı.
-Fotoğraf konusunda Mate 10 Pro. Note 8 ''açayım otomatik modda çekeyim gözüme güzel gözüksün''cüler için daha iyi görünebilir ama Mate 10 Pro'nun ayrıntıları gösterme gücü çok daha iyi, kamera arayüzü de daha iyi ayrıca Raw formatını piyasada Huawei kadar saf ve düzgün çekebilen başka marka yok. Bu yüzden dilediğiniz gibi fotoğraflarınız üzerinde oynama yapabilir, düzenleyebilirsiniz. Yani Huawei mobil fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için daha iyi bir alternatif olacaktır.
-Öte yandan video çekecekseniz eğer Mate 10 pro o fiyata alacağınız amiral gemileri arasında açık ara en kötüsü. Cihazda sözde ois var ama sanki koymamışlar gibi. Bu konuda Note 8 Mate 10'u ciddi anlamda ezer.
Benzer içerikler
- 15 bin tl telefon
- samsung a55 alınır mı
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- redmi note 14 alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- play protect nedir
- telegram video izleme
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X