Şimdi Ara

Huawei Mate 10 Pro mu Huawei P20 Pro mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar .. uzun araştırmalarım sonunda diğer markaları eledim . şu an için en iyi seçenek bu iki model kalıyor . mate 10 pro ve p20 pro . mate 10 da fiziksel button yok en sevdiğim özelliği bu oldu . full ekranı var . p20 pronun da kamerası çok iyi . telefonu yenileyeceğim fakat bu sefer ki telefon beni en az 3-4 yıl götürmeli . şu an sony kullanıyorum . aslında telefon fena değil fakat çok kasma donma yapıyor internette doğru düzgün gezinemiyorum . Huawei modellerinde böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu ? oyunlar da internette film izlemede özellikle kamera da nasıl ? p20 pronun en sevdiğim özelliği ön kamerasının da 24 MP olması . yorumlarınızı bekliyorum :)

• Kullandığınız sony cihaz günümüz modellerinden değil o halde güncel bir modelin internet gezgininde kasması pek mümkün değil çünkü konuya gelirsek aradaki farklar belli ve fiyat farkı da ortada eğer ki gece başta olmak üzere bir tık daha iyi fotoğraf çekmek isterseniz fiyat farkına rağmen p20 pro öneririm fakat fiyat farkı gözünüzde büyür ise mate 10 pro ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir ayrıca ön kamerası 24mp kısmına çok takılmayın amiral gemiler arasında en kötü ön kamera p20 pro da var diyebilirim çözünürlüğü yüksek olabilir velakin oldukça yapay renkler sunan bir kamerası var çoğu kişi şikayetçi bütçeniz müsaitse s9 ailesini öneririm batarya olarak bir adım geridedirler ama kamera da video başta olmak üzere ve performans konusunda huawei modellerden öndedirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Kullandığınız sony cihaz günümüz modellerinden değil o halde güncel bir modelin internet gezgininde kasması pek mümkün değil çünkü konuya gelirsek aradaki farklar belli ve fiyat farkı da ortada eğer ki gece başta olmak üzere bir tık daha iyi fotoğraf çekmek isterseniz fiyat farkına rağmen p20 pro öneririm fakat fiyat farkı gözünüzde büyür ise mate 10 pro ihtiyaçlarınıza yanıt verecektir ayrıca ön kamerası 24mp kısmına çok takılmayın amiral gemiler arasında en kötü ön kamera p20 pro da var diyebilirim çözünürlüğü yüksek olabilir velakin oldukça yapay renkler sunan bir kamerası var çoğu kişi şikayetçi bütçeniz müsaitse s9 ailesini öneririm batarya olarak bir adım geridedirler ama kamera da video başta olmak üzere ve performans konusunda huawei modellerden öndedirler.
    aslında ilk aldığım zamanlar da gayet iyiydi . kamerası şu an da bile iş görüyor . ama format atsam dahi takılmalar internette kasmalar devam ediyor bu yüzden iyi bir telefon laızm. aslında s9 serisini elemiştim . p20 pro yu çoğu kişi övüyor . Appledan sonra 2. oldu Huawei . Samsungu da geçti marka değeri olarak . p20 pro ile s9 plus arasında kaldım o zaman. 1-2 ay daha beklemeliyim sizce ? sadece daha da zam gelmeden almak istiyorum . ağustos eylül aylarında yeni telefonlar tanıtılacak .

• System Lord S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Cihaz alabildiniz mi? Bende s9+ ile p20 pro arasında kaldım. Benim için performansta çok önemli.
    Baya bir araştırma yaptım ama hala zihnim netleşmedi.
    Sizinde araştırma bilgilerinizi öğrenmek isterim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Merhabalar.
    Cihaz alabildiniz mi? Bende s9+ ile p20 pro arasında kaldım. Benim için performansta çok önemli.
    Baya bir araştırma yaptım ama hala zihnim netleşmedi.
    Sizinde araştırma bilgilerinizi öğrenmek isterim.
    Merhaba yok hala araştırmaktayım . az önce şöyle bir yorum gördüm

ekran koruyucular pahalisinida alsaniz belli sure sonra toz alip kotu goruntu olusturuyor.samsung bu kavis olayindan vazgecmeli bence

bu kavis olayıından bende çok çektim . sürekli elden düşmesine neden oluyor telefonun . ama sony gayet dayanıklı suda ve aldığı onlarca darbeye rağmen bozulmadı hiç. bir kez bile servise göndermedim. tek sıkıntı şu an performansı . gün geçtikçe telefonu kullanmak güçleşiyor .

Kavisli telefon hiç kullanmadım. Bu yorum dikkate alınabilir bence.
    İnsan telefona ciddi ücret verince ister istemez bütün eksi ve artılarını öğrenmek istiyor. Benim gibi insanlarda eksileri artıları duydukçada hareket edemiyor.
    Bende sizin gibi uzun vadede kullanmayı planlıyorum. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuskahvecioglu

Kavisli telefon hiç kullanmadım. Bu yorum dikkate alınabilir bence.
    İnsan telefona ciddi ücret verince ister istemez bütün eksi ve artılarını öğrenmek istiyor. Benim gibi insanlarda eksileri artıları duydukçada hareket edemiyor.
    Bende sizin gibi uzun vadede kullanmayı planlıyorum. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum 🤔
    aynen aslında ekran büyüküğü de önemli küçük olunca yazılar okunmuyor ve de güneş ışığında ne kadar görünür ekranı ? bu cihaz da 1-2 yıl sonra kasma donma yapacaksa daha çok araştırmam yapmam lazım. samsung bu hiç belli olmaz . Huawei nin işlemcisi şu an 4. sırada bu yüzden kararsızım birazda 1. sıra da apple A11 bionic 2. snapdragon bu da türkiye modellerinde yok . aslında sadece abd de var .

1- işlemci performansı
    2- ekranın güneş ışığında okunma kalitesi yansıma yapıp yapmaması.
    3- kamerası
    4- ses ve video oynatma kalitesi

asıl soru bir telefona 5000 tl verilir mi ? verilirse 3-4 yıl götürür mü asıl soru bu bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5s’den j7 pro’ya
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Katılıyorum size. Bizi kararsızlığa götüren en temel sorular bunlar.
    Saydığınız cihazların birbirine kıyasla çok artı ve eksisi var.
    Sizin zihniniz netleşip karar verdiğinizde, kararınızı öğrenmek isterim.

• bu aralar telefon alacağım.

4200 civarı bütçem var.

p20 pro'da, kamerası(özellikle optik zoom avantajı) beni kendine çekiyor.

note 8 için ise tasarım ve s-pen beni cezbediyor. ayrıca 5 yıldır note 3 kullanıyorum.
    Yeni modellerin duyurulması ile belki fiyatlar aşağı çekilebilir ama dolar bu seviyedeyken oda zor görünüyor.
  • şöyle bir şey daha var ki iphone 6 şu an da bile 2000 tl e satılıyor . 5000 tl e android almak mı yoksa 6000 tl civarına iphone 8 serisi mi . appleın tek kötü yanı kameraları iyi değil . eğer telefonu bilgisayar gibi kullanmak istiyorsanız andorid sadece telefon olarak istiyorsanız ios .
  • Mate 10 pro sahibiyim ama iki modeli de inceledim. Ön kamerada ikisi de samsunglardan iki gömlek geri. P20 pro arka kamerada mate 10 pro ya gore bokeh ve geniş açıklık modlarında daha iyi çekiyor ve ışık patlaması dağılmasını daha iyi kontrol ediyor. 1000 ₺ fiyat farkına değer mi bu ona karar vermen lazım.

Mate 20 serisi de iki aya cıkarsın muhtemelen burda da kur mu yeni sürüm mü o sana kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala kararsızım .. iphone serisi stabile olarak çok iyi donma kasma yok . fakat apple çok cimri android de çıkanları yeni bir özellikmiş gibi kendi telefonlarına eklkiyor .herkeste apple yaptı sanıyor ilk . ama sattığın zaman para eden tek telefon serisi apple. iphone x in kamerası gayet iyi . BURADAN iphone 8 8 plus ve 10 serisinin kıyaslamasına bakabilirsiniz .
  • dün turkcelle sordum iphone 8 plus mı p20 pro mu diye. adam p20 pro dedi . eğer kullanacaksan p20 pro al 2. el ilerde satacaksan iphone al dedi . asıl fark bu . şu an dünya da ki en iyi telefon p20 pro . turkcell de 3 p20 pro için ilk 3 taksit kampanyası devam ediyor hala bu şekilde almayı düşnüyorum .
  • p20 pro nun kamerası tasarımı bence çok iyi. ön kamerası bi tık geride ama güncellemelerle çözülür o iş. emui arayüzünün optimizasyonu kullananlar bilir harikadır ve uzun soluklu sizi yarı yolda bırakmaz bu giriş seviyesi cihazlarında bile böyleyken sizin alacağınız amiral gemisi cihazda durum daha iyi olur. ben yerinizde olsam p20 pro alırdım. s9 serisini düşünmeye bile gerek yok. samsung cihazları güven vermiyor. arayüz sıkıntılı. o yüzden tercihiniz bence huawei olmalı. android istiyorsanız tabi para sorun değil gösteriş önemli, ilerde satarken zorlanmak fazla zarar etmek istemiyorum diyorsanız iphone 8 ve üstü cihazlarıda düşünebilirsiniz ama p20 pro, mate 10 pro ve s9 serisinin baya bi gerisinde kamera ve donanıma sahipler tercih sizin
  • benim şu an kullandığım sony xperia xz nin kamerası bile p20 liteden çok daha iyi . sadece p20 pro da kameraya önem vermişler. yıllardır android kullanıyorum yine android alcam gibi . 1 yıl boyunca apple kullanmıştım fakat alışamadım yeniden android e döndüm . zaten iphone 7plus ve 8plusın kamerası aynı .7plus ve üstü almaya gerek yok . p20 pro alacağım gibi . note 9 un kamerası da s9 serisiyle aynı olacakmış . mate 20 pro da tanıtılabilir . ama işin içinde çinliler var . o yüzden biraz güvenemiyorum . huawei nin türkiye teknik servisi nasıl ?
  • Huawei alacaksan mate serisi al. bence mate20 yi bekle ya da mate 10 pro al. 1000 TL fazla ödemeni gerektirecek bir fark yok mate 10 pro p20 pro arasında bence. Mate20 de ise farklar olacak ve değer mi değmez mi bilemem ama en az 5bin TL olur. Ben 3600 bir telefona verilecek maksimum fiyat olarak gördüğüm için mate 10 pro aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huwaei p20 pro yu aldım . şimdilik iyi fena değil . şarj konusunda 1 günü rahat çıkartıyor . şu sıralar kamerasını test ediyorum . genel bir çekim yaptıktan sonra fotoğrafları paylaşırım. telefon beklediğimden iyi. fakat kamerası biraz sıkıntılı gibi sabit tutmadan fotoğraf çekince netlik gidiyor sanki . eski sony de hemen netleştiriyordu . bakalım bir süre daha test edeceğim .
    Telefonunuz hayirli olsun. İnsallah agiz tadiyla kullanip iyi haberler alirsiniZ.

Sizden bi ricam var. Suan iphone 5s kullaniyorum. Apple larda erisilebilirlikte negatif renk ozelligi var. Yani ekranin renklerini ters ceviriyor. Siyahi beyaz beyazi siyah yapiyor. Bu ozellik huaweidede eminim ki vardir ama bana lazim olan etisilebilirlik kisayolu. Suanki telefonumda home tusuna 3 defa basinca renkler siyah beyaz oluyor.

Sizin kullandiginiz p20 pro'nun erisilebilirlik kisayolu nasil calisiyor. İnceleyip tarif ederseniz sevinirim. Ona gore ya huawei alcam yada isteneyerek baska bi apple modeli alacagim.

Tesekkur ederim simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.