Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.773
Cevap
146
Favori
941.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ön kamerayla selfie çekerken netlestırılıyor bekleyin diye bir uyarı çıkmaya başladı önceden yoktu sizde varmış acaba böyle bişey ......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

Orijinalden alıntı: mutinbey

Ben çok uzun süredir Firmware Finder kullanıyorum. Bazen yüklenebilir durumdaki güncelleme geçici olarak yüklenemez olarak görülebiliyor. Listelenen bütün üst versiyon sürümleri belirli aralıklarla kontrol etmek gerekiyor. Uygun olduğunda telefonun kendi güncellemesi kadar basit. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar:

1- Güncellemeyi kontrol ettiğimiz zaman bizim IMEI miz için yüklenebilir (approved) olması.

2- seçtiğimiz versiyon için in-app proxy tıklayarak telefonunuza proxy oluşturmamız

3- kullandığımız wifi ağında (localhost-8080) değişikliklerini yapmamız

4- telefonun kendi ayarlarından güncellemeleri yükle diyerek yüklemeyi başlatmanız.

Not: Bu işlemleri yaptığınız halde güncelleme yok diyorsa proxy ayarlarını tekrar girin ve firmware Finder in-app proxy tıklayın yeniden kontrol edin.

İşlem başladıktan sonra Wifi ağını değiştirmeniz veya Mobile geçsenizde yükleme devam edecektir. Önemli olan başlatmak.

Peki Firmware ile güncellemenin OTA ile gelmemesinin asıl amacı nedir ki ?

Ben beklemeyi düşünüyorum açıkcası ya da yeni gelen güncellemede gerçekten bazı sorunlar giderildi mi ?

Bu arada anlatım için teşekkür ederim hocam klavyene sağlık.

@BlackShazam Klasik android sorunu sony kullanırkende aynı sorun vardı

Elbette en sonunda OTA'dan gelecek..

Benim için 3 tane sorun vardı 3'de bu güncelleme ile giderildi

1- konuşma kayıt programlarının hiç birisi çalışmıyordu. Şimdi ACR sorunsuz çalışıyor

2- telefonun yerleşik e-posta programının dışında denediğim bütün güçlü e-mail programları( my mail, aquamail, type app...vb) çoğu zaman gelen mailin içeriğini göstermiyordu.

3- Facebook yardımcı programların tümü ( simple pro, fella, friendly..) zaman zaman Facebook içeriğini çekemiyordu.

Bu üç sorundan dolayı Huawei ye mail atmayı düşünüyordum ama üç problemde eksiksiz giderilmiş. Bu sebeple Huawei nin güncellemeleri sorunların çözümünde başarılı diye düşünüyorum.

Huawei nin tüm telefonlarında olan bir tek sorun kaldı onu bekliyorum düzeltmesi için o da: telefon çeviricisinde Türkçe karakter sorunu. Rehberde kayıtlı ( i) ile başlayan isimleri çekmiyor ( İbrahim) gibi. Bu yüzden kendi çeviricisini değil de exdialer kullanıyorum. Bu çok önemli bir sorun değil tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Cloud ortamına neleri yedekleyebiliyorsunuz (telefon ayarları, uygulama yedekleri, verileri ve ayarları vs) ve boyutu ne kadar?

Bu boyut ücretli olarak artırabiliyor mu?

Samsung da aşağıdaki gibiymiş. Siz de paylaşabilir misiniz?

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

• arkadaşlar instagrama hikaye atacağım zaman fotoğrafın ya da videonun kalitesi düşüyor bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum yoksa başka yaşayan var mı ?

normal kamerada ise portre modunda arkası bulanık olmuyor sanatsal flu açık ama bir türlü beceremedim acaba telefonumun kamerasında bir sorun mu var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

quote:

Ben çok uzun süredir Firmware Finder kullanıyorum. Bazen yüklenebilir durumdaki güncelleme geçici olarak yüklenemez olarak görülebiliyor. Listelenen bütün üst versiyon sürümleri belirli aralıklarla kontrol etmek gerekiyor. Uygun olduğunda telefonun kendi güncellemesi kadar basit. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar:

1- Güncellemeyi kontrol ettiğimiz zaman bizim IMEI miz için yüklenebilir (approved) olması.

2- seçtiğimiz versiyon için in-app proxy tıklayarak telefonunuza proxy oluşturmamız

3- kullandığımız wifi ağında (localhost-8080) değişikliklerini yapmamız

4- telefonun kendi ayarlarından güncellemeleri yükle diyerek yüklemeyi başlatmanız.

Not: Bu işlemleri yaptığınız halde güncelleme yok diyorsa proxy ayarlarını tekrar girin ve firmware Finder in-app proxy tıklayın yeniden kontrol edin.

İşlem başladıktan sonra Wifi ağını değiştirmeniz veya Mobile geçsenizde yükleme devam edecektir. Önemli olan başlatmak.

Peki Firmware ile güncellemenin OTA ile gelmemesinin asıl amacı nedir ki ?

Ben beklemeyi düşünüyorum açıkcası ya da yeni gelen güncellemede gerçekten bazı sorunlar giderildi mi ?

Bu arada anlatım için teşekkür ederim hocam klavyene sağlık.

@BlackShazam Klasik android sorunu sony kullanırkende aynı sorun vardı

Elbette en sonunda OTA'dan gelecek..

Benim için 3 tane sorun vardı 3'de bu güncelleme ile giderildi

1- konuşma kayıt programlarının hiç birisi çalışmıyordu. Şimdi ACR sorunsuz çalışıyor

2- telefonun yerleşik e-posta programının dışında denediğim bütün güçlü e-mail programları( my mail, aquamail, type app...vb) çoğu zaman gelen mailin içeriğini göstermiyordu.

3- Facebook yardımcı programların tümü ( simple pro, fella, friendly..) zaman zaman Facebook içeriğini çekemiyordu.

Bu üç sorundan dolayı Huawei ye mail atmayı düşünüyordum ama üç problemde eksiksiz giderilmiş. Bu sebeple Huawei nin güncellemeleri sorunların çözümünde başarılı diye düşünüyorum.

Huawei nin tüm telefonlarında olan bir tek sorun kaldı onu bekliyorum düzeltmesi için o da: telefon çeviricisinde Türkçe karakter sorunu. Rehberde kayıtlı ( i) ile başlayan isimleri çekmiyor ( İbrahim) gibi. Bu yüzden kendi çeviricisini değil de exdialer kullanıyorum. Bu çok önemli bir sorun değil tabi

Benimde sorunlarım basit aslında kamerada bir karanlık olayı var iş yerinden bir abimde de aynı telefon var onda da aynı sorun mevcut demek ki yazılımsal bir şey bir de arkaplandakil uygulamalar uyku moduna gçemiyor

• Selam Arkadaşlar ben daha önce ifont ile yazı Tipi stili değiştirebiliyordum sonra cihazı sıfırladım ve artık olmuyor

XDA Developers
    How to: -> get more fonts on OREO withou root!
    https://forum.xda-developers.com/mate-9/how-to/how-to-fonts-oreo-withou-root-t3738473

Burda anlatılıyor ama ben yapamadım bu konuda yardımcı olabilecek sesli video ile yada resimli anlatabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

İnşallah bende almayı düşünüyorum
    Mate 9 çok istemiştim kısmet olmamıştı
    Bu sefer inşaallah mate 10 proyu alacağım Allahın izniyle

Arkadaşlar internetin dışında elimde bakıp görerek
    Elden en ucuz nereden alabilirim bilgilendirirseniz
    Minnettar kalırım çok teşekkürler

Dün bu telefonu almak için mağazaya girdim
    Sonra elimde kullandığım A8 16 telefonuma baktım
    Benim için hiç bir fazlalığı olmadığını fark ettim
    Kullandığım uygulamalar açısından
    Kendi kendime oğlum ali sen kafayımı yedin dedim
    Kendi felsefeni yerle yeksan ediceksin 4400 tl
    Bu devirde bu telefona vericende telefon sana
    Evde yemekmi yapacak artı özellik olarak
    Kendi kendime fikir teatisi yaptım sonrada kendime
    olum ölümlü Dünya al kullan dedim giderken kim ne
    götürmüşkü sonra da yok yaw bu telefonlar bu paraları
    Haketmiyor senin böyle bir lüxsün olamaz oğlum ali
    Deyip mağazadan telefonu almadan çıktım
    Benim huawei telefon kullanımım yine başka baharlara
    Kaldı anlayacağınız kendi namıma
    Ha pişmanmı oldum almadığıma asla pişman olmadım
    Aksıne nefsimi yendiğim için çok mutluydum kendi açımdan

Yeni alıp kullanan arkadaşlarınada hayırlı olsun güle güle kullanıp
    Güzel haberler alsınlar dileklerimi iletiyorum

• quote:

quote:

İnşallah bende almayı düşünüyorum
    Mate 9 çok istemiştim kısmet olmamıştı
    Bu sefer inşaallah mate 10 proyu alacağım Allahın izniyle

Arkadaşlar internetin dışında elimde bakıp görerek
    Elden en ucuz nereden alabilirim bilgilendirirseniz
    Minnettar kalırım çok teşekkürler

Dün bu telefonu almak için mağazaya girdim
    Sonra elimde kullandığım A8 16 telefonuma baktım
    Benim için hiç bir fazlalığı olmadığını fark ettim
    Kullandığım uygulamalar açısından
    Kendi kendime oğlum ali sen kafayımı yedin dedim
    Kendi felsefeni yerle yeksan ediceksin 4400 tl
    Bu devirde bu telefona vericende telefon sana
    Evde yemekmi yapacak artı özellik olarak
    Kendi kendime fikir teatisi yaptım sonrada kendime
    olum ölümlü Dünya al kullan dedim giderken kim ne
    götürmüşkü sonra da yok yaw bu telefonlar bu paraları
    Haketmiyor senin böyle bir lüxsün olamaz oğlum ali
    Deyip mağazadan telefonu almadan çıktım
    Benim huawei telefon kullanımım yine başka baharlara
    Kaldı anlayacağınız kendi namıma
    Ha pişmanmı oldum almadığıma asla pişman olmadım
    Aksıne nefsimi yendiğim için çok mutluydum kendi açımdan

Yeni alıp kullanan arkadaşlarınada hayırlı olsun güle güle kullanıp
    Güzel haberler alsınlar dileklerimi iletiyorum

Başkan 4400 almak iş degil elbette ama bu telefonu araştirirsan gene elden 3300 bulursun. Sen zaten bu telefon yemekmi yapıcak dedigin an gidip bakmamalıydın bile hayırlısı olsun senin için tel alo diyormu diyor salla gitsin.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben de aynısını yaşadım. Telefonum htc 10 tamir olup gelince htc ye devam edecektim. Toplamda iyi telefondu. Ancak servis süresi geçince 3200tl fatura bedelinin üzerine bir miktar koyarak telefonumu sıfırlarım diye düşünüyorum. Thh başvurumu yaptım. Maaşım da bu telefondan iki tane almaya yetiyor ama ben bu telefonların bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum sizin gibi. Sebebi ise yabancılarla aynı veya daha ağır ortamda çalışıp, onların bir birime aldığını 4 veya 6 ya varan birim paraya almamızdır. Bu nedenle fiyatının düşmesini bekliyorum. Bugün başlayacak Mobil dünya kongresi sonrası fiyatlar düşecektir. Biraz daha dişimi sıkarsam 27 martta huawei yeni telefonları tanıtacak. O zaman fiyatlar düşer. Ölü fiyata almayı kafaya koydum.

Çinden kılıf vs. Siparişi de verdim. Aynı ürünler Türkiye de 10 katına satılıyor. Önceden Çinden birşey alınca en fazla iki ile çarpıyor ve çok uyguna alıyordum, şimdi 4 ile çarpınca o bile pahalı geliyor. Hele Türkiye'de aynı ürün birim olarak 4 değil 10 katına satılıyor. Bir de bizimkiler bizi öpüyor

Doğru yapmışsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Üstad aynen bende dediğiniz gibi yaptım boşverdim zaten

Ayrıca nicinde çok hoşuma gitti herkez bilmez belki o nicin hikayesini
    Rahmetli vahi öz toprağı bol olsun ne gülerdik horoz gibi kafayı öne arkaya
    Esnetmesi yokmuydu

• lansker kullanıcısına yanıt
    Sağolun Yunus bey arkadaşım
    Niyetim asla konuda polemik yaratmak değil zaten Alan arkadaşlarada
    Güle güle keyifle kullanma dileklerimi sundum

Çok istediğim bir telefon alma gücümde var Allaha şükürler olsun
    Yalnız gerçekten telefona bu parayı verip eve gelsem pişman olacağımı
    Biliyordum o yüzden nefsimi körelttim
    Belki bende 2-3 ay sonra fiatları iyice düştümü garantili alabilirim
    Termizinden sahibinden falan pek 2 nci el almak adetim olmasada

• Merhaba
    Bende Dün itibariyle Mate 10 Pro Kullanıcıları arasına katıldım.
    Mate 10 Pro Kullananlar listesine eklerseniz sevinirim.
  • Aliexpressden aldigim kiliflar. Hepsi birbirinden güzel. En sağdaki kutudan çıkan. Ama onunla bile güzel. En cok sevdiğim şuan telefonun uzerindeki. Kutudan cıkandan daha kaliteli ve daha sert. Koruma olarak söylememe gerek yok belli olur zaten hangisini tefcih edeceğim.

Zırhli kilifi kullandim bir sure, sonra değistirdim en bastakine gectim ve birdaha cikaricagimi dusunmuyorum telefon çok şık.

Soldan 2. de bildirim cubugunu cekmek icin ugrasmak gerekiyor, cunku ust paneli kapatiyor biraz, tutma hissiyati da iyi değil.

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 25 Şubat 2018; 14:4:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam 1.kılıfl olan ön arka resmini gönderirmisiniz rica etsem ondan almayı düşünüyorumda....
  • Fotoda takılı olan kılıf, araştırırken benim de çok hoşuma gitmişti ama telefon üzerinde duruşu da çok güzelmiş gerçekten, güle güle kullanın.
    Şu bekleme süresi öldürüyor beni ama sanırım ben de bu kılıftan sipariş edeceğim.
    Aslında gönlümde Ringke Fusion var ama Amazon.de göndermiyor buraya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 25 Şubat 2018; 17:48:36 >
  • mutinbey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ara aea yeniden denerim o halde.

• Herkese merhaba. ZTE Axon 7 kullanıyorum. Axon 7 nin yanına Mate 10 Pro almayı düşünüyorum. Axon 7 hem kulaklık hem de hoparlör ses yükseklik ve kalitesi olarak bomba bir cihaz. Mate 10 Pro da çift hoparlörler fakat Media Markt mağazasında cihaza mp3 atarak test yaptığımda üstteki hoparlörün daha az ses çıkarttığını fark ettim. Axon 7 ye göre hoparlör ses yüksekliği aynı mp3 e göre daha düşük. Tek hoparlör gibi davranıyor.

Acaba Mate 10 pronun hoparlör ses yüksekliği düşük mü yoksa yazılımla bu sorun düzeldi mi?

Bilgi için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar gelen bildrimlerin hiç biri kilit ekranında görünmüyor, ayarlardan kilit ekranında tüm bildirim içeriklerini göster dememe rağmen olmuyor, çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi.

• kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kılıftan isticeksen bi tanede bana iste, hesabına ücretini atarım

• AtomKarincaZ5c A kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 de gördüm bende 26 tl ordan alıcaktım yakından görmek için resim istemiştim...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.