Bildirim
HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hayır gayet iyi ancak ois desteği olmaması nedeniyle cihazı sabit tutarsanız çok iyi iş çıkartıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GRETACASH
ARKADAŞLAR HUAWEİ MATE 10 LİTE SAHİBİ OLAN HERKES BU MESAJI ALINTILAYARAK CİHAZININ RENGİNİ YAZSIN.
İLK SAYFADAKİ İLK MESAJIN ALTINDA ADINIZI VE RENGİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ
siyah renk
Bir süredir yeni telefon bakıyorum. Açıkcası kararsızım. Aklımda birkaç model var. Biri de bu cihaz. Bu cihazın kamera performansı nasıl? Çekimlerine baktım bir de kullanıcıların görüşlerini almak istiyorum. Ayrıca selfie performansı nasıl arkadaşlar ? Kullananlar yorum atarsa sevinirim.
Ses çıkışı nasıl? Günlük full kullanım da şarj tüketimi nasıl ?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 18 Aralık 2017; 22:56:19 > -
Cevaplar diğer sayfalar da var inceleyin kamera yorumları ve çekimler de pil süreleri de yazıyor
Ben dun gezmeye gittim düğüne aksam vekilleri selfie bence iyi gü düzlemde güzel cekiyor hele batarya konusunda performans guzel cumartesi aksam taktım yani gece bugun 9 da sarı bitti artık sen hesapla
Ayarlar / ses / Huawei histen efektleri
Yukarıda ki bölüme girip kulaklık ayarlarınızı yapmanızı öneririm ses kulaklıklar dan daha iyi gelmeye başladı
Ben de bugün radyoya bakarken farkettim ayarlarda kulak içi kulaklık seçiliydi bize verilen kulaklık kulak içi değil onu düzelttim kulaklık seçeneğini seçtim.
3d sesi kapatıp equalizer ayarını da pop yapınca ses baya yükseldi bass kısmından bası da en sona getirdim kulak üstü kulaklığı seçince sony kulak üstü kulaklık da ses baya güzelleşti -
arkadaşlar twitter, instagram daki videolar oynatılırken ekran süresi dolduğunda kapanıyor. buna bir çözüm yolu var mı? bunu nasıl önleyebiliriz. -
Güncelleme sonrası benim telefonda pil performansı çok iyi oldu.. 2 gün dayanıyor artık full elimde oyun, facebook, instagram, YouTube, mailing vs..
Ekran sürenizi uzatın Huawei destek ile iletişime geçin sonra ki güncelleme de düzeltebilir
-
Kamerası çekim yaptıktan sonra yakinlisma yapınca çok bulanık bir hal alıyor sizde de oyle mı acaba
Güncelleme sonrası batarya ömrü ciddi derecede arttı, bu gün güncelleme sonrası ilk kullanımım, 1 saat 50 dakikalık ekran açık kullanım, en yüksek parlaklık, güç tasarrufu kapalı 30dk lık Star Wars Force Arena oyun kullanımı, sosyal medya uygulmaları vs kullanımı derken saat 06.00 da şarjdan aldığım cihazın hala %57 batarya doluluğu bulunuyor,dün benzer kullanımda %20 seviyelerine inmişti batarya bu gidişle muhtemelen 2 günü çıkartacak.
eşim fanatik bir iphone7 plus kullanıcısı ve teknoloji ile arası çok iyidir, benim telefona burun kıvırıp duruyordu.
bir çok kadın gibi öz çekim kamerasını farklı programlar ile çok fazla kullanıyor, hafta sonu hiç bir ekstra program olmadan Mate10 lite kamerasını denedi, çekim sonuçlarını görünce ciddi bir kıskançlık ile kendi telefonunu bırakıp benim telefonum ile öz çekim yapmaya başladı.
az önce güncelleme geldiğini söyleyip batarya seviyemi gösterdim, fanatik bir apple kullanıcısının kıskançlık bakışlarını görmek inanın çok keyifli
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GRETACASH
Güncelleme sonrası benim telefonda pil performansı çok iyi oldu.. 2 gün dayanıyor artık full elimde oyun, facebook, instagram, YouTube, mailing vs..
Yeni bir güncelleme mi geldi acaba geçen hafta güncellemiştim ama şu anda bir güncelleme yok hangi güncelleme bu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu telefon S6 Edge kullanan birisini memnun eder mi? Kamera, şarj ve hız bakımından
quote:
Orijinalden alıntı: kararsızkullanıcıı
Merhaba, bu telefon S6 Edge kullanan birisini memnun eder mi? Kamera, şarj ve hız bakımından
Bende sen gibi cok ön yargılı ısım elime alınca simdi iyi ki almışım diyorum magazalarda tesirini bak oyle al
Telefonu yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ve çok memnunum ama çözemediğim bir sorun var. Rehberimde kayıtlı olan biri beni aradığında Adını gösterip devamını göstermiyor ekranda Mesala. rehberde 6 tane ahmet var sadece ahmet yazıyor hangi ahmet olduğunu anlayamıyorum. devamını göremiyorum yani. bunun bir çözümü varmı tek seferde tüm ismi göstermesinin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X