Şimdi Ara

Huawei Kullanıcıları ve Yardımlaşma Kulubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teodor34

quote:

Orijinalden alıntı: fxaxtxixh

--Huawei U8850 Vision - Silver Grey--

Telefon yarın elimde . Nasıl bir telefon bilgi verirmisiniz ?

Huawei genel anlamda güzel bir cihazlar üretiyor zaten yakın zamanda Samsung'un en büyük rakibi olacağıda belli..Vision iyi bir cihaz fakat ben seçimimi G301'den yana yaptım ilk düşündüğüm aslında Vision'du sonradan karar değiştirdim..Cihazın mükemmel bir web deneyimi yaşatacığını garanti edebilirim wifisi müthiş,şarj olayıda oldukça iyi akıllı bir telefondan beklenen tüm her şeyi kusursuzca yapıyor kameranın 5 mp ve tek çekirdek işlemci olmasından ziyade diğer 3 haneli fiyata sahip rakiplerinden aşağı kalmıyor..Şahsen Dual veya Quad core işlemci gibi farklarından dolayı 3 haneli rakamları vermeyi saçma buluyorum aşırı zorlayıcı oyunlar oynamadıktan sonra tüm smartphone'lerin yaptığı işi kusursuzca yapıyor..Vision'un sevmediğim 2 yanı var birisi ekranı 4 inç'ten ufak olması diğeri ise kör kasa olması bataryanın çıkartılamaz olması bir handikap..

Aslında ben Samsung L770 kullanıyordum ( baba yadigarı ) . Sonra babam HB'de dolaşıyordu bana bu telefonu gösterdi aslında bir android telefonum olsun istiyordum bir kaç daha ek şey alınca worlde indirim oldu telefon bana 225 TL'ye geldi . Ben ağır uygulama indirmem ama yanı temple run vs. Gibi uygulamalar açılmaz ise sorun var demektir . Birde şeyi merak ettim rehber gözükmüyor diye mesajlar gördüm . Arka plandaki uygulamalar uygulamasız kapatıla biliyor mu bunu merak ediyorum ? ...Teşekkürler..

• fxaxtxixh kullanıcısına yanıt
    Huawei'ler, Kvk distribütörlüğünde geldiği için sisteme gömülü uygulamalar mevcut ve bunlar maalesef root olmadan kaldırılamıyorlar..Cihazda oyun oynamayı sevmediğim için oyun performansını tam bilemem deneyen arkadaşların yorumlarından edindiğim izlenim performans olarak tatmin edici düzeyde olduğu cihaz için..
  • hocam verdiğin bilgiler ve ilgin iin çok teşekkür ederim ben aşağıda ki gibi bir imza oluşturdum tabi yaratıcı arkadaşlardan daha güzelleri gelir inş ben yaptığım senin imzana sadece logo eklmek oldu kabul görür veya daha güzeli oluşturulursa ben onu kullannaya başlayacağım

Huawei Kullanıcıları ve Yardımlaşma Kulubü

imzanın kodu
    [ccenter][immage]https://store.donanimhaber.com/32/f9/cd/32f9cd16f17e551d877aeeeaaf0681e3.jpg[/immage][/ccenter]
    [ccenter][linnk=http://forum.donanimhaber.com/m_82028280/f_//tm.htm#82028280]Huawei Kullanıcıları ve Yardımlaşma Kulubü[/linnk][/ccenter]

Not: kodlardaki ikileyen harflerisilin ben kod vermekle uğraşılmasın diye bu şekil yaptım.

• Çok teşekkür ederim hocam araştırmaya devam ediyroum zaten rom yüklemeyi düşünmüyorum çünkü istediğim tüm programları rahat destekliyo anroid olarak
    ve şarjı dedğiniz gibi gayet iyi tema ve widgetleri inceliyorum. şuarlar

Orijinalden alıntı: lazerx

Çok teşekkür ederim hocam araştırmaya devam ediyroum zaten rom yüklemeyi düşünmüyorum çünkü istediğim tüm programları rahat destekliyo anroid olarak
    ve şarjı dedğiniz gibi gayet iyi tema ve widgetleri inceliyorum. şuarlar

Rica ederim..

Cihazı olduğu gibi bırakmanıza sevindim en stabil rom kendi üzerindeki şarj performansına hayran kaldım cihazın..Widget olarak Battery Circle uygulamasını öneririm ..

Orijinalden alıntı: three3up

hocam verdiğin bilgiler ve ilgin iin çok teşekkür ederim ben aşağıda ki gibi bir imza oluşturdum tabi yaratıcı arkadaşlardan daha güzelleri gelir inş ben yaptığım senin imzana sadece logo eklmek oldu kabul görür veya daha güzeli oluşturulursa ben onu kullannaya başlayacağım

Huawei Kullanıcıları ve Yardımlaşma Kulubü

imzanın kodu
    [ccenter][immage]https://store.donanimhaber.com/32/f9/cd/32f9cd16f17e551d877aeeeaaf0681e3.jpg[/immage][/ccenter]
    [ccenter][linnk=http://forum.donanimhaber.com/m_82028280/f_//tm.htm#82028280]Huawei Kullanıcıları ve Yardımlaşma Kulubü[/linnk][/ccenter]

Not: kodlardaki ikileyen harflerisilin ben kod vermekle uğraşılmasın diye bu şekil yaptım.

Rica ederim..Paylaştığınız logoyu imzama dahil ettim..Teşekkürler..

• Ekle Benide Hocam;
    Huawei Ascend P1-Siyah

Telefon gerçekten çok şıkAndroidde Yeniyim Rom vs. yüklemeye açıkçası tırstım şuan biraz alışınca bende bu işleri yaparım bu Turkcel'in sinir bozucu uygulamalaları ve açılıştaki iğrenç logosundan kurtulurum inş.
  • Telefonumun üstteki yeşil bildirim ışığı artık yanmıyor neden olabilir sizce :(
    yeni bir huawei g301aldım bu telefon ile ilgili bir sorum olacak bu cihazda ışık sensörü varmı telefonu kulağımıza dayadığımız zaman ekran kararıp telefonu indirdiğimiz zaman ışıkları tekrar yanıp menüye dönüyor mu? sanırım yok ekran aydınlatma süresini kısaltıyorsun ekran kararıyor ama bu seferde ekran ışıklarının yanması için üst tarafta bulunan tuş ile açmamız gerekiyor bu esnada tuş kilidide girmiş olabiliyor ve manuel olarakta tuş kilidini açıyoruz.deneyen arkadaşlarımız var ise yardımcı olabilirler mi yada ayarlarını tarif edebilirler mi? benim istediğim arama yaptığım zaman kulağıma telefonu koyduğum zaman ekran ışıkları sönecek ve kulağımdan çektiğim anda lambaları yanacak ve ekran üzerinden aramayı sonlandırmak.
    Bende s3 vardı calındı sonrasında bir daha android telefona o fiyatı veremedim için gidip bu urunu aldım fakat s3 le aynı şekilde kullanıyorum benim oyunlarla felan aram yok benim açımdan tek eksiği ön kamerası olmaması oda nadir kullandığım bir özellikti bana s3 ümü aratmadı gerçekten. Yalnız g301 çok hızlı şarj oluyor ve arka planda aktif bir uygulamanız yoksa sarj gayet iyi gidiyor çok şaşırttı beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 8 Ekim 2013; 1:54:36 >
  • yaz İdeos x5 siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar call recorder çalıştırabilen varmı g301 de. çift taraflı tam sesi alabilen call recorder arıyorum yok malesef. Sanırım kernel patch gibi birşeyle olabilesi var. Bu konuda bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 9 Ekim 2013; 1:09:10 >
    ...Ne Mutlu TÜRK&amp;amp;amp;#39;üm Diyene Diyebilene...
  • huawei y200 kullanıcısıyım rotladim telefonumu rom yüklemek istiyorum yardimci olursanız sevinirim iyi forumlar arkadaşlar.....

• Huawei Ascend G 301 Siyah modelini sipariş geçmiş bulunmaktayım. Her ne kadar kardeşime almış olsam da 3 ay kadar telefonu ben kullanacam. Telefonda ki kvk uygulamalarını kaldırabilen var mı?

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • G 301 siyah
  • şimdik arkadaşlar her kullanıyordur diye umarım bu DH da paylaşılan huawei radyosu bende ekran kapanınca otomatik kendini kapatıyor bu sorun için arka planda çalışan hizmetler vb şeyler aradım ama bulamadım varmı bu sıkıntıyı yaşayıpta sorununu giderebilen
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.