Şimdi Ara

Huawei İdeos X5|XeRoT|ROM|35.Kernel|09.07.2012|YENİ!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
3
Favori
23.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

takip.

arkadaşlar root işini bana anlatacak biri var mı?

mümkünse en kolay yöntem olursa iyi olur.

b528 ROM yüklü birde atmel fix kurulu.

anlatmaya ne gerek var? biraz baksan zaten forumda bir sürü mevcut lütfen şu tembellikten kurtulun artık alın linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

yok hocam ne tembelligi aslında benim hatam oradaki 2 yolu da denedim ben olmuyor :(

telefon u root luyunca reset döngüsüne giriyor telefon o yüzden başka bir yol arıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_gundem

quote:

takip.

arkadaşlar root işini bana anlatacak biri var mı?

mümkünse en kolay yöntem olursa iyi olur.

b528 ROM yüklü birde atmel fix kurulu.

anlatmaya ne gerek var? biraz baksan zaten forumda bir sürü mevcut lütfen şu tembellikten kurtulun artık alın linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

yok hocam ne tembelligi aslında benim hatam oradaki 2 yolu da denedim ben olmuyor :(

telefon u root luyunca reset döngüsüne giriyor telefon o yüzden başka bir yol arıyorum..

he keşke öyle yazsaydın arkadasım yanlıs anlama oldu... orda 2 tane root yöntemi var sen b 528 için olanı yaptın değilmi? runme.bat filan var içinde istersen pm at ordan konusalım burası kirlenmesin ayrı bir konu çünkü

• @xxatakanxx romu ne zaman yayınlayacaksın hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

@xxatakanxx romu ne zaman yayınlayacaksın hocam ?

1-2 saat once yayınlayacaktım ama gpu sürücüleri sorun çıkaryor oyunlarda flan kasıyor o yüzden akşam orjinal sürücülere döneceğim birde öyle deniyeyim ondan sonra upload ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

1-2 saat once yayınlayacaktım ama gpu sürücüleri sorun çıkaryor oyunlarda flan kasıyor o yüzden akşam orjinal sürücülere döneceğim birde öyle deniyeyim ondan sonra upload ederim.

Hocam romu iyice test edin , aceleye gelmesin. Bu arada iyi bir sd kart taksanız rom antutudan 3000 üzeri puan alacakmış. Kalan ram miktarı süper. Oyun konusunda LegoLaSH ın miui prime v2 ve v3 de kullandığı sürücüler mükemmel bence onları roma dahil edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

Hocam romu iyice test edin , aceleye gelmesin. Bu arada iyi bir sd kart taksanız rom antutudan 3000 üzeri puan alacakmış. Kalan ram miktarı süper. Oyun konusunda LegoLaSH ın miui prime v2 ve v3 de kullandığı sürücüler mükemmel bence onları roma dahil edin.

Antutu testinde sd kart testi yaptırmıyorum 8 gb class 4 kingston hafıza kartı kullanıyorum ama hafıza kartı testten düşük puan alıyor. Gpu driverlerini biraz daha deniyeceğim ama en iyi sanırım orjinal drivererinde performanslı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxatakanxx -- 2 Mayıs 2012; 12:12:28 >

• @atakan hocam beklemedeyiz
  • Hocam ben iki şey diycem 1.si : bende b528 yüklü + root + cwm yuklu backup var ona donup bunu yuklesem olur mu ?

bide rom ıcın acele etme sakata gelmeyelım geç olsun güç olmasın
  • Bekliyorum bakalım, en çok beklediğim romlar arasında. Tek merak ettiğim B528+ romu B518 üzerine kurabilir miyiz? Çünkü ilk mesajdaki kurulumda 'Herhangi bir B5xx' diye bahsedilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bekliyorum bakalım, en çok beklediğim romlar arasında. Tek merak ettiğim B528+ romu B518 üzerine kurabilir miyiz? Çünkü ilk mesajdaki kurulumda 'Herhangi bir B5xx' diye bahsedilmiş.

kurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bekliyorum bakalım, en çok beklediğim romlar arasında. Tek merak ettiğim B528+ romu B518 üzerine kurabilir miyiz? Çünkü ilk mesajdaki kurulumda 'Herhangi bir B5xx' diye bahsedilmiş.

kurabilirsiniz

Forumber hocam siz birşeyler eklediniz mi roma ? Birde size göre oldu mu bu rom yoksa hala eksiklikleri var mı?

• quote:

Forumber hocam siz birşeyler eklediniz mi roma ? Birde size göre oldu mu bu rom yoksa hala eksiklikleri var mı?

Hayır ben sadece fikir verdim.Bence olmadı gibi ama atakan bitirip yayınladıktan sonra inceler söylerim
  • quote:

quote:

Hayır ben sadece fikir verdim.Bence olmadı gibi ama atakan bitirip yayınladıktan sonra inceler söylerim

forumber eksikleri tamamladim sana gonderdigimde rom eksikti simdi iyi oldu rom.
  • media fire deponda açmışın klasörü yakında upload ediceksin inşallah bakalım nasıl olmuş : )
  • ilk kez bir stock rom yükleyecem tabi geri dönüşler güzel olursa o yüzden bekliyoruz rom'
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

ilk kez bir stock rom yükleyecem tabi geri dönüşler güzel olursa o yüzden bekliyoruz rom'

Hangi ROM üzerine yükleyeceksiniz?
  • quote:

ilk kez bir stock rom yükleyecem tabi geri dönüşler güzel olursa o yüzden bekliyoruz rom'

Bazı şikayetler sonucu artık rom yapımcıları romları iyice test ettikten sonra yayınlayacaklar diye biliyorum ama yinede test adı altında yayınlanabilir. İyi bişey çıkacağına en çok inandığım rom çünkü sonuçta alt yapısı bir stock rom, sorunları herkes tarafından biliniyor ve çoğu çözüme kavuşturuldu.

Hep sormayı unutuyorum, gingerbread güncellemesinden sonra kamera odaklanma sorunu varmış sonra o bir güncellemeyle düzeltilmiş o güncelleştirme roma dahil edildi mi?

Bu arada forumber ben b518 üzerine kurmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PH_Ganso -- 2 Mayıs 2012; 19:50:54 >
  • quote:

quote:

b 528 offıcal rom yuklu telde rootlu ayrıca tel sorun cıkmaz demı bu romu yukleyınce

• quote:

quote:

quote:

b 528 offıcal rom yuklu telde rootlu ayrıca tel sorun cıkmaz demı bu romu yukleyınce

sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Bazı şikayetler sonucu artık rom yapımcıları romları iyice test ettikten sonra yayınlayacaklar diye biliyorum ama yinede test adı altında yayınlanabilir. İyi bişey çıkacağına en çok inandığım rom çünkü sonuçta alt yapısı bir stock rom, sorunları herkes tarafından biliniyor ve çoğu çözüme kavuşturuldu.

Hep sormayı unutuyorum, gingerbread güncellemesinden sonra kamera odaklanma sorunu varmış sonra o bir güncellemeyle düzeltilmiş o güncelleştirme roma dahil edildi mi?

Bu arada forumber ben b518 üzerine kurmayı düşünüyorum

kamera odaklama fixi var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.