Şimdi Ara

Huawei İdeos X5|XeRoT|ROM|35.Kernel|09.07.2012|YENİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
3
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar yeni bir rom ile karşınızdayım. 1 haftalık tatil boyunca Çağlar Abi (caki101) ve yabancı sitelerden öğrendiklerimi bu romda birleştirdim ve çok güzel bir çalışma oldu.(Çağlar abi'ye teşekürler.)

Romda neler var:

1-Özenle düzenlenmiş build.prop tweakları. Peki bunlar ne ?
    *Kernele müdahale ederek daha hızlı çalışma sağlıyor
    *Gereksiz kernel işlevlerini kapatıyor.
    *Telefonu daha stabil ve hızlı çalıştırıyor.
    2-Purgotory romdaki init.d scriptleri var. Bunlar:
    *Gpu'yu daha hızlı çalıştırıyor.
    *Romu daha stabil hale getiriyor
    3-Yeni öğrendiğim bir sürü tweak ekledim.
    *Böylece sistemde nerdeyse %99 a yakın hata kalmadı
    4-CynogenMod 7 tabanlı(Geno)
    5-İşlemci koruma özelliği böylece aşırı OC de sistem zarar görmeden telefon reset atıyor ve işlemciyi 200mhz/1024mhz smartassv2 ye tekrar getiriyor.

Ekran Görüntüleri:
    [

Kullanıcı Yorumları:
    quote:

Orijinalden alıntı: crazyzafer07

EVET ROM KURULUMU BİTTİ ;

STABİL ÇALIŞMA : SÜPER
    FOTOĞRAF ÇEKİMİ : SÜPER
    HD KAYIT SÜPER : SÜPER
    OYUNLARDA DONMA KASMA ORANI : %0
    GELEN-GİDEN SES KALİTESİ : SÜPER
    SES TUŞLARIYLA UYANMADA VAR
    İNTERNETTE DOLAŞMA : HIZLI

ilk başta telefonda mesaj yazmak için girdiğimde klavyenin paralı olduğunu satın almam gerektiğini söyleyen uyarı geldi satın al dediğimde otamatik sınırsız oldu orayı anlayamadım o kdar

kurabileceğiniz en iyi rom bnce hocam elinize sağlık sonunda buldum bi rom

Rom:http://www.mediafire.com/download.php?d80rjq9s91jtfu6
    Beats Audio:http://www.mediafire.com/download.php?0urrvyma42wbo1u
    Bravia Engine:http://www.mediafire.com/download.php?otto80y9u6bw3b1
    Gaaps:http://www.mediafire.com/download.php?i0xjofx3sg21wcg
    Atmel Fix:http://www.mediafire.com/?k2b28rdu01paa65

*Ek paketleri cwm'den yükleyiniz yükledikten sonra wipe cache partition, wipe cache dalvik ve fix permissions yapınız.

MIUI_B528

Revo ve Thunderbolt(MIUI) Romların güzel yanlarını alarak Thunderbolt v2'de birleştirdim.

Bu romda init.d scriptleriyle kernelin cpu yönetimini direk müdahale edebildiğimizden cpu kontrolu tamamen bizim elimizdedir.

.35 kernel miui'lerin en büyük sorunu olan sensör sorunu bu romdada mevcuttur fakat forumber arkadaşımızın bulduğu yöntemle geçici olarak çözülebiliyor. Bu yöntem x5 settingsten işlemci hızını bir kademe yükseltip tamama basıyoruz ve 1-2 dk sonra tekrar aynı hıza getiriyoruz böylece telefonu yeniden başlatıncaya kadar sensör sorunu olmuyor.

Rom root@unn #135 kernel ile gelmektedir fakat ekteki güncelleme ile root@unn #165 kernelline yükseltebilirsiniz.

İndirmek için:http://www.mediafire.com/?m27x8m9q6ocylqh
    Kernel güncellemesi:http://www.mediafire.com/?ycy36j71w0lmalm

Revo ROM(b528)

Atmel Fix(Forumber'e teşekürler.)(Cwm'den Direk kurun.):http://www.mediafire.com/?k2b28rdu01paa65

Romun Ana Özellikleri:
    -Xda'dan alınan düzenlenerek roma eklenen scriptler eklendi böylece tweakz v6 kaldırıldı.
    -Build.prop'tan ekran hassasiyeti düşürüldü.
    -Cihaz HTC olarak gösterildi.
    -Batarya kullanımı düşürüldü.
    -Script çakışmaları giderildi.
    -Çalışmayan komutlar elden geçirildi.
    -Root dosyaları değiştirildi.
    -Yüzdelik batarya gösterimi yanlış gösterdiği için iptal edildi (Gelecek Sürümlerde düzeltmeye çalışacağım.)
    -Beats Audio mevcut.
    -Bravia Engine mevcut.
    -Fps kilitli.
    -360 Launcher eklendi.
    -Kullanışlı bir klavye eklendi.(Ayarlardan etkinleştirin.)
    -b876'dan düzgün çalışan yerler alındı.

NOT: Rom açıldıktan sonra bir kez sistemi yeniden başlatın ilk açılmada launcher yüzünden bazı sorunlar olabilir.

Ekran Görüntüleri:

Thunderbolt ROMLAR:

*Thunderbolt romlarda hız, stabilite oldukça yüksektir.
    *Tweak zV6 ile sorunsuz bir rom.
    *Force Close hatası hatası neredeyse hiç almassınız.
    *Batarya süresi uzunken şarj süresi kısadır.
    *Framework dosyaları özenle düzenlenmiştir.
    *Karşıdaki kişiyle konuşurken sesiniz az geliyor lafını duymazsınız. Aynı şekilde sizde söylemezsiniz.
    *(Cm7)Beats Audio eklentisiyle müzikten zevk alırsınız.
    *(Miui)Ses konusunda başarılı olan elite x1'den ses sürücüleri alınmıştı ses konusunda elite x1 kadar başarılıdır.(TerraMino'ya teşekürler.)
    *Bravia Engine sayesinde fotoğraf çekmekten zevk alırsınız.
    *(Cm7)Xperia Arc Launcher sayesinde hızlı, stabil bir rom kullanırsınız.
    *(Mıuı)Romun içinde iki adet tema mevcuttur zevkinize göre kullanabilirsiniz.
    *Romlarda bilgisayar üzerinden iki hafızaya da erişebilirsiniz.
    *(b866)Geliştirilmiş bir orjinal rom deneyimi.
    *(b866)Hızlandırılmış arayüz.
    *(b866)Romda hiçbir yer çince değildir.
    *(b866)Geliştirilmiş Gpu sürücüleri (caki101'e teşekürler.)
    *(b866)Yuvarlak batarya simgesi.(LegoLash'a tesekurler.)
    *(cm7 v2)Apkler duzenlendi.
    *(cm7 v2)Sistem akiciligi arttirildi.Simge boyutlari duzenlendi.

###Başında (cm7), (miui), (b866) yazmayan özellikler tüm thunderbolt romlarda vardır.

CM7

MIUI

B866(hONOR PORT)

ROM Kurulumu:

-Wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -advanced>wipe dalvik cache
    -mounts and stroage > format system
    -advanced>reboot recovery
    -Romu kurabilirsiniz.

İndirme Linkleri:

Revo

#http://www.mediafire.com/?v8v17ms5ahnao #

Thunderbolt

#http://www.mediafire.com/?22idp6ggce2yn #

Eski Sürümler

Performans MİUİ, Performans CM7 v2, Performans CM7 v1.1, Performans CM7 v1,B528+ Test, B528+ V2

#http://www.mediafire.com/?b554wandswdca #

Uygulama Paketleri:

#http://www.mediafire.com/?3vqm27p3yhsnz #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxatakanxx -- 10 Temmuz 2012; 14:05:17 >

• ben 2 ay önce b528 modlamıştım fakat kim kullanırki diye yayınlamadım.Bide b518 biraz eski değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B528+atmel fix modu istiyoruz.
  • B528+ atmel fix yeterince stabil. Oc kernel+ beast audio + radio+ bravia engine entegre edin tadndan yenmez :)

• ARkadaşlar o zman b518'i iptal edip b528 üzerinde bir çalışma yayınlayayım.
  • Çalışmalarınızı takip ediyorum, başarılar diliyorum...
    Bir soru: Neden 528 değil de, 518?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher055

Çalışmalarınızı takip ediyorum, başarılar diliyorum...

Ben b518'i pembe ekran kilitli olmadığı için istemiştim ama herkes b528'i isteyince hemen onun üzerinde çalışmaya başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

B528+ atmel fix yeterince stabil. Oc kernel+ beast audio + radio+ bravia engine entegre edin tadndan yenmez :)

katılıyorum 10 numara olur
  • atmel fix olunca oc olmuyor sorun orda. işten anlayan bi developerın bakması gerekiyo kernel build olayına. sağdan soldan dosya kopyalayıp olmaz yani.
  • Su radyo olayi orjinal romda calissa cok kimse rom degistirme isinden vazgecerdi sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

Çalışmalarınızı takip ediyorum, başarılar diliyorum...

Ben b518'i pembe ekran kilitli olmadığı için istemiştim ama herkes b528'i isteyince hemen onun üzerinde çalışmaya başladım.

Hocam çalışma için teşekkürler oyun performansı için fps kilidini de kaldırabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

ben 2 ay önce b528 modlamıştım fakat kim kullanırki diye yayınlamadım.Bide b518 biraz eski değilmi?

WhiteLight2.0_forumber_CM7.2.0.zip dostum senin böyle bir romun var ve imzanda deponu görmesem hiç deneme şansımız olmayacak neden bir başlık açım tanıtım yapmadın?romun hakkında biraz bilgi verirmisin beats,bravia vs ..falan var mı bir denemek isterim......
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

ben 2 ay önce b528 modlamıştım fakat kim kullanırki diye yayınlamadım.Bide b518 biraz eski değilmi?

WhiteLight2.0_forumber_CM7.2.0.zip dostum senin böyle bir romun var ve imzanda deponu görmesem hiç deneme şansımız olmayacak neden bir başlık açım tanıtım yapmadın?romun hakkında biraz bilgi verirmisin beats,bravia vs ..falan var mı bir denemek isterim......

şuan üzerinde çalıştığım ROM.Bi arkadaşımın denemesi için yüklemiştim.Daha tamamlanmadı yalnız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

şuan üzerinde çalıştığım ROM.Bi arkadaşımın denemesi için yüklemiştim.Daha tamamlanmadı yalnız.

Hocam neden kimse kullanmaz diye düşündünüz, sizce custom romlardan ne gibi eksikleri var?

• Böyle parça parça herkes birkaç mod ekleyip rom yayınlamakta.Emeklerinize saygım sonsuz yanlış anlamayın fakat şöylede bir durum var aynı türden romlar dönüp duruyor sürekli.

Ne geliştirilen birşey var ne de bir yenilik.

@Terramino'nun bıratığı yerde saymakta Mod'cular.

Bence toplanıp farklı uğraşlar yapmalı , farklı sorunlara çözümler getirmeye çabalamalısınız.

Ellerinize sağlık yinede. Umarım kırılmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Böyle parça parça herkes birkaç mod ekleyip rom yayınlamakta.Emeklerinize saygım sonsuz yanlış anlamayın fakat şöylede bir durum var aynı türden romlar dönüp duruyor sürekli.

Bence toplanıp farklı uğraşlar yapmalı , farklı sorunlara çözümler getirmeye çabalamalısınız.

Kırılmadın tabikide terraminonun b528 üzerine hiç bir çalışması yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

Böyle parça parça herkes birkaç mod ekleyip rom yayınlamakta.Emeklerinize saygım sonsuz yanlış anlamayın fakat şöylede bir durum var aynı türden romlar dönüp duruyor sürekli.

Kırılmadın tabikide terraminonun b528 üzerine hiç bir çalışması yok.

Bende birlikte çalışılmasından yanayım ama, forum daki tüm romcular ya öğrenci yada çalışıyor boş vakitleri yok ve kısıtlı zamanda iyi niyetleriyle rom çıkarmaya çalışıyorlar . Ben b528 in üzerine daha önce böyle bir çalışma görmedim . Bence sonuç kusursuz olacak ve herkesi tatmin edecek.

• Şu an xxatakanxx ve caki101 in birlikte çıkardığı Enigma 1 i kullanıyorum (Enigma 2 ye 1 saat bile dayanamadım, v1 e göre çok kötüydü), Enigma 1 gayet iyi bir çalışma. B528 üzerine yapılan çalışmayı da ilgiyle takip ediyor, merakla bekliyorum, Kolay gelsin...

Not: Enigma 1 de diğer official sürümlerde de hep karşılaştığım video kaydında sesin çok kısık ve boğuk kaydedilmesi sorunu var. Miui ve ics sürümlerinde bu sorun yok, yapacağınız yeni romda bu hususa dikkat ederseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 28 Nisan 2012; 19:37:25 >
  • quote:

Şu an xxatakanxx ve caki101 in birlikte çıkardığı Enigma 1 i kullanıyorum (Enigma 2 ye 1 saat bile dayanamadım, v1 e göre çok kötüydü), Enigma 1 gayet iyi bir çalışma. B528 üzerine yapılan çalışmayı da ilgiyle takip ediyor, merakla bekliyorum, Kolay gelsin...

Not: Enigma 1 de diğer official sürümlerde de hep karşılaştığım video kaydında sesin çok kısık ve boğuk kaydedilmesi sorunu var. Miui ve ics sürümlerinde bu sorun yok, yapacağınız yeni romda bu hususa dikkat ederseniz çok sevinirim

caki101 kizacak ama benimde v2 hosuma gitmedi suan v1 kullaniyorum v2 de acele etmis biraz caki101 :) . b528 icin calisiyorum ama biraz hasta gibiyim yarin devam edecegim.

• quote:

quote:

Şu an xxatakanxx ve caki101 in birlikte çıkardığı Enigma 1 i kullanıyorum (Enigma 2 ye 1 saat bile dayanamadım, v1 e göre çok kötüydü), Enigma 1 gayet iyi bir çalışma. B528 üzerine yapılan çalışmayı da ilgiyle takip ediyor, merakla bekliyorum, Kolay gelsin...

caki101 kizacak ama benimde v2 hosuma gitmedi suan v1 kullaniyorum v2 de acele etmis biraz caki101 :) . b528 icin calisiyorum ama biraz hasta gibiyim yarin devam edecegim.

Geç olsun, güç olmasın , Allah şifa versin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.