Şimdi Ara

Huawei İdeos X5|XeRoT|ROM|35.Kernel|09.07.2012|YENİ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
3
Favori
23.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acilan ROM acilmamaya basladi kafayi yicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

Acilan ROM acilmamaya basladi kafayi yicem.

Rom açıldıysa problem yoktur. Romu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

quote:

Acilan ROM acilmamaya basladi kafayi yicem.

Rom açıldıysa problem yoktur. Romu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi hocam?

Kernelle ilgili bir sorun var onu halletmeye calisiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

adamı sıkıştırmayın.adam gibi birşey çıksında kullanalım..

bir sorum olacak.
    ideosx5gb arkadaşın yazdıklarından kaçı olmayacak yazarmısınız ? birde b528de asphalt oynuyorum sensörler iyi değil sanki bir el atsanız ona da.

" bravia engine , beats audio eklentileri , overclock , ram script , fps kilidini kaldırma, video kaydında iyileştirme, gelen giden ses optimizasyonu gayet yeterli olur. Ben en çok oyun performansını merak ediyorum ama 1 ghz işlemci , 240-250 civarı boş ram ve fps kilidide kaldırıldığı zaman gayet iyi olur. "

200 mb ın üstünde boş bir RAM beklemeyin derim.İlk açılıştaki değer olabilir fakat günlük kullanımda 170 i geçeceğini sanmıyorum.

Forumber b528 icin yaptigin calismada kullandigin kerneli uploed edebilir misin.

• quote:

quote:

Forumber b528 icin yaptigin calismada kullandigin kerneli uploed edebilir misin.

Eğer başta açılıpta sonra açılmıyorsa kernelle alakalı bir durum değildir.Tekrar kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

quote:

Eğer başta açılıpta sonra açılmıyorsa kernelle alakalı bir durum değildir.Tekrar kontrol et.

Hayir hic acimiyor ama orjinal kernel ile aciliyor.

• quote:

Hayir hic acimiyor ama orjinal kernel ile aciliyor.

ROM'unu tamamlayıp yayınla,yayınladıktan sonra beğenirsem gönderirim kerneli. (Zira kendim yazdım kerneli;uyumlu olup olmadığına bakacağım)
  • Arkadaşlar sorunlarınızı ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak romun bir çok kısmını hazırladım. Huawei'den kaynaklanan bir-iki sorun kaldı onlarıda halletmeye çalışıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar sorunlarınızı ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak romun bir çok kısmını hazırladım. Huawei'den kaynaklanan bir-iki sorun kaldı onlarıda halletmeye çalışıyorum.

Elinize sağlık hocam, vatana millete hayırlı olsun
  • quote:

Arkadaşlar sorunlarınızı ve isteklerinizi göz önünde bulundurarak romun bir çok kısmını hazırladım. Huawei'den kaynaklanan bir-iki sorun kaldı onlarıda halletmeye çalışıyorum.

hadi insallah bekliyoruz gerci benim rom stabil suanda ama sorun cikarmayabasladiginda yedekte olsun.yada cok olumlu yorumlar gelirse dayanamayip kurarim.
  • beklemedeyiz...
  • atakan kardeşim şu b528'in videolardaki takılma olayını bi halletsen başka bir rom istemeyeceğim b528 in fazla eksiğini göremedim sırf bunun için custom rom da istemiyorum açıkçası yayınlasan da biz de kursak be kardeşim ya valla sıkıldım bunladım rom işlerinden her şeyiyle stabil bi rom çıkmadı b528 aslında oldukça stabil ama lanet olası wifi hızı düşük ve dediğim gibi videolarda donma yapıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

atakan kardeşim şu b528'in videolardaki takılma olayını bi halletsen başka bir rom istemeyeceğim b528 in fazla eksiğini göremedim sırf bunun için custom rom da istemiyorum açıkçası yayınlasan da biz de kursak be kardeşim ya valla sıkıldım bunladım rom işlerinden her şeyiyle stabil bi rom çıkmadı b528 aslında oldukça stabil ama lanet olası wifi hızı düşük ve dediğim gibi videolarda donma yapıyor :S

wifi ve 3g konusunda terramino nun geliştirdiği sürücüleri kullanabilir, bence işlemci hızı artacağı için videolarda takılma azalır ve hatta hiç kalmayabilir.
  • tamam yükleyeceğim de sen yeni romu ne zman yayınlıyorsun b528 kuruyorum suan :) sürücüleri nasıl yüklüyecem cwm den zipli halde varsa ve b528 üzerine direk kurulabiliryorsa yüklemek isterim ama sanırım sen kendi romuna entegre ediceksin
  • Atakan saat 12 de ilk sayfaya romla ilgili bilgiler ekleyerek bizi heyecanlandırdın , ama gerisi gelmedi... Neyse yarın tatil gün boyu cepten ve bilgisayardan takip edebilirim. Aman erken çıkarıcam diye acele etme Nerdeyse 8 aydır bekliyoruz şu beklediğimiz devede kulak
  • 528 plus in durumu ne alemde peki bu customlar gibi cwmden mi yoksa orjinaller gibi dloaddan mi yuklenecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

528 plus in durumu ne alemde peki bu customlar gibi cwmden mi yoksa orjinaller gibi dloaddan mi yuklenecek?

CWMden
  • Elinize sağlık, çıktığı zaman sorunsuz olursa kullanmayı düşünüyorum. Şu içinde gelen çakma facebook uygulamasını falan da silerseniz iyi olur.
  • Başlığın 14. sıraya düşmesine gönlüm razı olmadı :) Atakan biliyorum fazla vakit bulamıyorsun ama bizi son durum hakkında bilgilendir biraz.
  • Bataryası ne kadar gider acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.