Şimdi Ara

Huawei İdeos X5|XeRoT|ROM|35.Kernel|09.07.2012|YENİ!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
3
Favori
23.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linki bekliyoruz hocam ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Linki bekliyoruz hocam ellerine sağlık

upload bitmek uzere
  • Rom upload edildi. Güle güle kullanın.
  • hadi geçmiş olsun ya kızmazsan biraz anlatırmısın romu neler var negibi yenilikler liütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcrey

hadi geçmiş olsun ya kızmazsan biraz anlatırmısın romu neler var negibi yenilikler liütfen

İlk mesajda her şeyi yazdım.
  • öncelikle rom hayırlı olsun.

oc kernel kullandım demişinizde sensörlerde herhangi bir sıkıntı var mı ? geç algılama gibi mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

öncelikle rom hayırlı olsun.

oc kernel kullandım demişinizde sensörlerde herhangi bir sıkıntı var mı ? geç algılama gibi mesela ?

hayır sensorler stabil zaten sensorler etc ve lib dosyalarıyla ilgili kernel çok etkilemiyor. Bu romda b528 temel yerler(etc-lib-framework-) dosylarına ellemeden sadece optimize ederek oluşturdum.Bazı yerler(cust) terra8800 romdan alındı.(terramino'ya teşekürler.)
  • Deneyen arkadaşlardan yorum alabilirmiyiz.
  • @xxatakanxx atmel fix bu roma gömülü mü ?
  • Harika görünüyor, atakan'dan da bu beklenirdi zaten, dikkatinizi çekmek ,isterim, antutu benchmark sonuçlarına iyi bakınız, 2800'ün üzerinde bir puana "sd kart okuma ve yazma" performansı eklenmeden alınmış bir sonuç.

sd kart okuma performansından gelecek puan minimum 200 olarak düşünülürse bu rom'un stabil benchmark sonucu 3000 puanın üzerinde...

tebrik ediyorum atakan'cım - hemen indiriyorum ve denemeye başlıyorum.
  • arkadaslar ben 518 üzerine ics aurora 3.0 beta yüklemiştim. yuklemeke için once 528 yuklemek zorundamıyım yoksa direkt ustune kurabiliyormuyuz.
  • benim dikkatimi çeken 3d grafik puanı hay maşallah 1100 lerde gezıyor hiç bir x5 romunun 999 u gectıgını gormemıstım
  • arkadaslar wipe data factory reset yaptım.wipe data partio n yaptım.
    vanced> wipe dalvik cache ve Mount and stroge> format system nerde onalrı yapamadım neyse dedim sd kartan yüklme yapayım b 528+ yı yolu gösterdim seciyom ınstaller sd card diyo sonra hota update dedikten sonrafinding update opening update pack diyo en son. E:signature verification failed installation aborted dedi kaldı system reboot yaptım tüm uygulamar felan hepsi gitmiş nasıl yükleyecem ben bu romu
    yardım help me plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankuzu -- 3 Mayıs 2012; 13:59:29 >
  • hala deneyen yok mu ?
  • B518'in üzerine yükleyeceğim birazdan. Son yüklediğim rom şişmiş mi ne olmuş, çekiyorum resmi kaydetmiyor, arayan ulaşamıyor falan... Denemek için bahanem oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 3 Mayıs 2012; 14:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

arkadaslar wipe data factory reset yaptım.wipe data partio n yaptım.
    vanced> wipe dalvik cache ve Mount and stroge> format system nerde onalrı yapamadım neyse dedim sd kartan yüklme yapayım b 528+ yı yolu gösterdim seciyom ınstaller sd card diyo sonra hota update dedikten sonrafinding update opening update pack diyo en son. E:signature verification failed installation aborted dedi kaldı system reboot yaptım tüm uygulamar felan hepsi gitmiş nasıl yükleyecem ben bu romu
    yardım help me plz

yardım yokmu arkadaslar yokmu bilen nasıl yükleyecem bu romu failed diyo
  • quote:

quote:

yardım help me plz

Bende öyle bir sorunla karşılaşmadım, Mount and Storage > format system kısım CWM ilk açılan menüde.

B518'in üstüne yükledim, rehberi ve uygulamalarımı yüklüyorum şuan. Kullandıkça yazarım sonuçları.

Ekleme: PDroid adlı uygulama açılmıyor; "BAD News: PDroid patch is not installed." hatasını veriyor. Bir de Temple Run oynarken sanki FPS düşmeleri var gibi, bilmiyorum tam emin olamadım onun dışında sensörlerde sorun göremedim oyun oynarken.

Ekleme2: Bir de launcherde masaüstü sayısını azaltıp eklemeyi bulamadım.

Ekleme3: Uygulamalarda AppInstaller ve DrmDialog programları var. Bu iki programı kaldırırsam bir sorun olur mu? AppInstaller'da bir sorun olacağını sanmıyorum ama DrmDialog programını çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 3 Mayıs 2012; 15:36:30 >

• bakalım artık söz verdim kendime son rom olacak bu dayanamadım yine 1 saattir kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı birazdan programları kurup telefonu zorlamaya başlayacağım :) boş ram ilk kuruluşta 210 küsürdü gayet iyi wifi gayet iyi huawei cloud cok iyi olmuş antutu sonucunu sandisk card 8gb class 4 takılı şekilde 3013 :) ilk defa gördüm bu değeri galiba bu defa istediğim roma ulaştım umarım erken konuşmamışımdır ilk ön izlenimlerimi paylaştım elerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_gundem -- 3 Mayıs 2012; 15:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

yardım help me plz

Bende öyle bir sorunla karşılaşmadım, Mount and Storage > format system kısım CWM ilk açılan menüde.

B518'in üstüne yükledim, rehberi ve uygulamalarımı yüklüyorum şuan. Kullandıkça yazarım sonuçları.

Ekleme: PDroid adlı uygulama açılmıyor; "BAD News: PDroid patch is not installed." hatasını veriyor. Bir de Temple Run oynarken sanki FPS düşmeleri var gibi, bilmiyorum tam emin olamadım onun dışında sensörlerde sorun göremedim oyun oynarken.

Ekleme2: Bir de launcherde masaüstü sayısını azaltıp eklemeyi bulamadım.

Ekleme3: Uygulamalarda AppInstaller ve DrmDialog programları var. Bu iki programı kaldırırsam bir sorun olur mu? AppInstaller'da bir sorun olacağını sanmıyorum ama DrmDialog programını çözemedim.

pdroid i kaldirmayi unutmusum kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.