Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar ses sorununa bir çözüm buldum.kameranın yanındaki mikrofonun uzerine bant cekiyoruz olay bitiyor

Ciddi misin ya?

Benim bildiğim o dışarıdan gelen sesleri engelliyordu, yoksa bizim sesi de mi engelliyormuş

Evet gerçekten bence o kameranın yanındaki mikrofon dışarıdaki sesleri engellemek yerine bizim sesimizide engelliyor.hatta bir arkadaş ses sorunu yüzünden servise vermiş teli.serviste ikinci mikrofonu iptal edip yollamış. Bu formdan bir arkadastı

Ben bu sorunu çok yaşayan biri değilim, bir kaç kişiyle konuştum ama fala fark yok dediler.

@Özgür Y. Sen dener misin? Bu sorunu en fazla sen yaşıyordun? Ya da başka biri denesin, yeter ki denesin

Ben telefonun o kısımdaki kapağı söküp içten o mikrofonun üstünü bantladım kız arkadaşımı aradım sesimin önceki haline göre daha iyi olduğunu söyledi.. Emin olmak için iki defa aradım. İyi geldiğini söyledi. Yanımda teleofnu verip onun sesini dinleyebileceğim kimse olmadıından sesi ben deneyemedim.

Başta bunu dışardan denemiştim ama çözmemişti. İçten bantlayınca çözdü sanırım. Ancak o mikrofon ses kaydı için de kullanılıyor bildiğim kadarıyla. O konularda sıkıntı çıkarabilir ama umrumda değil. İşim olmuyor ses kaydıyla.

1.10.28 için dil paketi yayınlamayacağım arkadaşlar. Bugün muhtemelen 1.11.04 gelicek ona yayınlayacağım. 1.10.28i en fazla 1gün daha kullanacaksınız sonuçta.

Ayrıca 1.11.14 çok fazlaq sorun çözümü içeriyor. Çıktığında yüklemeniz yararınıza olur.

Demek ki yabancı sesleri engellemesi gereken mikrofon bizim sesi engelliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar ses sorununa bir çözüm buldum.kameranın yanındaki mikrofonun uzerine bant cekiyoruz olay bitiyor

Ciddi misin ya?

Benim bildiğim o dışarıdan gelen sesleri engelliyordu, yoksa bizim sesi de mi engelliyormuş

Evet gerçekten bence o kameranın yanındaki mikrofon dışarıdaki sesleri engellemek yerine bizim sesimizide engelliyor.hatta bir arkadaş ses sorunu yüzünden servise vermiş teli.serviste ikinci mikrofonu iptal edip yollamış. Bu formdan bir arkadastı

Ben bu sorunu çok yaşayan biri değilim, bir kaç kişiyle konuştum ama fala fark yok dediler.

@Özgür Y. Sen dener misin? Bu sorunu en fazla sen yaşıyordun? Ya da başka biri denesin, yeter ki denesin

Ben telefonun o kısımdaki kapağı söküp içten o mikrofonun üstünü bantladım kız arkadaşımı aradım sesimin önceki haline göre daha iyi olduğunu söyledi.. Emin olmak için iki defa aradım. İyi geldiğini söyledi. Yanımda teleofnu verip onun sesini dinleyebileceğim kimse olmadıından sesi ben deneyemedim.

Başta bunu dışardan denemiştim ama çözmemişti. İçten bantlayınca çözdü sanırım. Ancak o mikrofon ses kaydı için de kullanılıyor bildiğim kadarıyla. O konularda sıkıntı çıkarabilir ama umrumda değil. İşim olmuyor ses kaydıyla.

1.10.28 için dil paketi yayınlamayacağım arkadaşlar. Bugün muhtemelen 1.11.04 gelicek ona yayınlayacağım. 1.10.28i en fazla 1gün daha kullanacaksınız sonuçta.

hocam 1.10.28 ide yayınlasan iyi olurdu sonuçta 04 ün nasıl geleceğini bilmiyoruz hüsran da olabilir ki yapılan çalışmalara bakılırsa 28 den vazgeçirecek yenilikler yok ..

Ben 28 i yükledğimde hat çekmiyordu ,uçak moduna alıyordu telefon. O yüzden tüm umutlarım bu romda.

• Arkadaşlar elimdeki anket konularını bulamıyorum Anket önerisi olan var mı?
  • quote:

Arkadaşlar elimdeki anket konularını bulamıyorum Anket önerisi olan var mı?

Telefonu hangi mhz aralığında kullananların anketini yapabilirsin.
  • quote:

Şimdi yüklüyorum siteme. 15-20 dakikadan yüklenmiş olur.

Ayrıca 1.11.4 dediğim gibi çok fazla fix içeriyor. Bir sürü sorun çözülmüş bu sürümde. Yinede yüklüyorum siteye, olmadı biz dener sonucu yazarız siz ona göre geçersiniz. :)

Kabuska Miui çeviri için bir sorum vardı ama bir süre kalması lazım ankette.

Miui de Çağrı uygulamasının ismi ne olsun ?

- Arama
    - Çevirici (şuanki)
    - Telefon
    - No. Çevir
    - Ankesör
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Arkadaşlar elimdeki anket konularını bulamıyorum Anket önerisi olan var mı?

Telefonu hangi mhz aralığında kullananların anketini yapabilirsin.

İyi olur aslında, bir kaç öneri daha gelsin çekiliş yaparım ben 0.6'da kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 4 Kasım 2011; 21:49:36 >

• quote:

quote:

Şimdi yüklüyorum siteme. 15-20 dakikadan yüklenmiş olur.

Ayrıca 1.11.4 dediğim gibi çok fazla fix içeriyor. Bir sürü sorun çözülmüş bu sürümde. Yinede yüklüyorum siteye, olmadı biz dener sonucu yazarız siz ona göre geçersiniz. :)

Kabuska Miui çeviri için bir sorum vardı ama bir süre kalması lazım ankette.

Miui de Çağrı uygulamasının ismi ne olsun ?

- Arama
    - Çevirici (şuanki)
    - Telefon
    - No. Çevir
    - Ankesör

haha hocam şansa bir bakayım dediğim dil paketlerini yüklediğin siteye bir baktım 1.10.28 dil paketi yüklenmiş yanında 0 saniye yazıyor kalbim temizmiş :) ellerine sağlık hocam bu arada yanında 11mb yazıyor ilk defa bu kadar ufak ebatlı gördüm diğer yüklediklerin 30mb lık falandı bir sorun yok değilmi ?

edit: 27mb a çıktı acele etmişim :) birde çevirici yerine direk ARA yazsan nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Kasım 2011; 21:52:29 >

• Yeni anket seçenekleri:
    1)Telefonu hangi Mhx aralığında kullanıyorsunuz?
    2)Miui Çağrı uygulamasının ismi ne olsun?

15 dakida içinde yeni öneri gelmezse bu ikisi arasından çekiliş yapacağım

Can sonuçları aklında tut
  • Arkadaslar telefon geldi ama uzerindeki navigasyon programi berbat. Acil olarak marketten inebilecek bir navigasyon programi onerebilir misiniz?
    Suan ankaraya gidiyorumda cok lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 4 Kasım 2011; 21:53:31 >
  • quote:

Yeni anket seçenekleri:

son anket hüsran oldu benim için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Kasım 2011; 21:55:18 >
  • http://miui.mnyk.net/dilpaketleri/turkish-1.10.28.zip

1.10.28 için dil paketi. Herhangi bir sorununuzda danışmaya başvurunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Arkadaslar telefon geldi ama uzerindeki navigasyon programi berbat. Acil olarak marketten inebilecek bir navigasyon programi onerebilir misiniz?

Konunun ilk sayfasında igo var, ama kurulumu uzun sürebilir. Marketten indirebileceğiniz bir uygulama yok diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Yeni anket seçenekleri:

Ne bekliyordun sonuç olarak?

• quote:

Arkadaslar telefon geldi ama uzerindeki navigasyon programi berbat. Acil olarak marketten inebilecek bir navigasyon programi onerebilir misiniz?

igo kullan hocam ama ankaraya gitmek için fazla alternatif yolun yok :)
  • quote:

quote:

quote:

Yeni anket seçenekleri:

Ne bekliyordun sonuç olarak?

valla ne bileyim vodafone dan ağzı yananların 20 nin üzerinde falan bekliyordum :) ama cevabımı aldım ya 2g ye alınca telefonu şebeke sorunu olmadı 2 gündür .. problem bulunduğum yerdeki 3g den kaynaklanıyor herhalde .. telefon otomatik olarak 3g den edge ye geçerken şebeke gümlüyor aslında mantıklı :)

• Anket seçenekleri önerilerinizi bekliyorum....

Can bende de tam tersi ara sıra 2g de sorun çıkıyor
  • quote:

quote:

Hocam markette bulamadim onu acemilikten heralde size zahmet link atabilir misiniz acaba
  • quote:

Anket seçenekleri önerilerinizi bekliyorum....

Can bende de tam tersi ara sıra 2g de sorun çıkıyor

Eren senin telefonda sorun var abicim senin yüzünden telefonumu satıcam en sonunda :)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam markette bulamadim onu acemilikten heralde size zahmet link atabilir misiniz acaba

Hocam konunun 1. sayfasındaki uygulamalar arasında var ama sanırım telefondan indireceksin sıkıntı olabilir biraz büyük ebatlı dosya çünkü

• konuyla çok alakalı değil ama yardıma ihtiyacı olan bir arkadaş için soruyorum. Elinde Nexus S var, kullanamadığı için satmak istiyor (fazla karışık gelmiş). ama türkiyede satılmadığı için fiyat belirleyemiyor. bana sordu, araştırdım ben de bir şey diyemedim. sizce ne kadar eder?
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.