Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • Bu miui temalara sardım iyice. Sadece docku değiştirecek bir .mtz oluşturdum. Hoş ta oldu çok ta güzel oldu.

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###
  • Arkadaşlar yeni anket "Miui Dialer'in Adı Ne Olsun" olacak. Anket şıklarını hazırlıyorum

Can senle benim telefon ayrı fabrikalardan çıkmış anlaşılan
    Ekleme: Can ikimizde 22.20.50'de atmışız mesajları

Yahu beyler, benim telefonu şimdi 0.5'e düşürdüm, hala takılmadan çalışıyor Acaba bir etkisi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 4 Kasım 2011; 22:22:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkweather

konuyla çok alakalı değil ama yardıma ihtiyacı olan bir arkadaş için soruyorum. Elinde Nexus S var, kullanamadığı için satmak istiyor (fazla karışık gelmiş). ama türkiyede satılmadığı için fiyat belirleyemiyor. bana sordu, araştırdım ben de bir şey diyemedim. sizce ne kadar eder?

Tr içinde garanti dışı cihaz olduğu için eyer temizse 600-700 liradan satabilir tabi bu telefonu da alacak olan kişinin telefondan anlayan biri olması ve android fanatiği olması gerekir birde telefonun galaxy s den donanım olarak bir farkı yok .. 2. el garantili galaxy s almak varken garantisiz 2.el nexus almak mantıksız olur yani meraklısını bulmalı arkadaşın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 4 Kasım 2011; 22:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar yeni anket "Miui Dialer'in Adı Ne Olsun" olacak. Anket şıklarını hazırlıyorum

Yahu beyler, benim telefonu şimdi 0.5'e düşürdüm, hala takılmadan çalışıyor Acaba bir etkisi yok mu?

Hangi değeri 0.5e düşürdün ? Başlangıcı mı bitişi mi;?

Ankette ne kadar cevap olursa o kadar iyi olur :p

• quote:

Arkadaşlar yeni anket "Miui Dialer'in Adı Ne Olsun" olacak. Anket şıklarını hazırlıyorum

kalbimiz temiz o hızda fruit ninja yı oynamayı denedinmi :)

• Anketteki favori seçeneğim ARA ilk oyuda ben vereyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Hangi değeri 0.5e düşürdün ? Başlangıcı mı bitişi mi;?

Ankette ne kadar cevap olursa o kadar iyi olur :p

İkiside değil Özgür(İsminle hitap etmem sorun olmaz değil mi?) Maximum Frequency'i 54400 yaptım, takılmıyor

Fruit Ninja oynamadım hiç Can

• Yahu şimdi 0.3'e düşürdüm, .ok hafif kasıyor cihaz Ya bu işlem işe yaramıyor, ya da benim cihazın ütopik yetenekleri var
  • quote:

Yahu şimdi 0.3'e düşürdüm, .ok hafif kasıyor cihaz Ya bu işlem işe yaramıyor, ya da benim cihazın ütopik yetenekleri var

sen o ayarları değiştirdikten sonra telefonu baştan başlatıyorsun dimi ? başlatmıyorsan işe yaramaz çünkü ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

http://miui.mnyk.net/dilpaketleri/turkish-1.10.28.zip

1.10.28 için dil paketi. Herhangi bir sorununuzda danışmaya başvurunuz.

Ha hi hu hi ha. And I thought my jokes were bad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 4 Kasım 2011; 22:38:55 >
  • quote:

İkiside değil Özgür(İsminle hitap etmem sorun olmaz değil mi?) Maximum Frequency'i 54400 yaptım, takılmıyor

Fruit Ninja oynamadım hiç Can

Olmaz tabi neden olsun
    Normal kullanımda dayanabilir ama birkaç program birden açıp oyun falan oynarsan kasacaktır kesin :D

• Bence dialeri ara veya arama yapmak saçmalık. Ara da neyi ara birini telefonla mı arayacaksın yoksa herhangi birşeyi aramaktan mı bahsediyoruz(search anlamında) belli değil. Arama nın da sonundaki ma eki sanki olumsuzluk anlamı veriyor gibi. O da olmaz. Telefon mantıklı. Ya da çevirici olarak kalsın.
  • benim kullandığım 1.10.28de "çağrı yap" diye geçiyor. bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bence dialeri ara veya arama yapmak saçmalık. Ara da neyi ara birini telefonla mı arayacaksın yoksa herhangi birşeyi aramaktan mı bahsediyoruz(search anlamında) belli değil. Arama nın da sonundaki ma eki sanki olumsuzluk anlamı veriyor gibi. O da olmaz. Telefon mantıklı. Ya da çevirici olarak kalsın.

numarayı yazdıktan sonra altında yazan ara kelimesinin search olarak algılanması zor gibi sanki ( özellikle dialer ekranında )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Bence dialeri ara veya arama yapmak saçmalık. Ara da neyi ara birini telefonla mı arayacaksın yoksa herhangi birşeyi aramaktan mı bahsediyoruz(search anlamında) belli değil. Arama nın da sonundaki ma eki sanki olumsuzluk anlamı veriyor gibi. O da olmaz. Telefon mantıklı. Ya da çevirici olarak kalsın.

numarayı yazdıktan sonra altında yazan ara kelimesinin search olarak algılanması zor gibi sanki ( özellikle dialer ekranında )

dialer ekranındaki ara diye olabilir ama bahsettiğim kişi listesinde olacak olan ara. sanki kişilerin arasından birini bul gibi bir anlamı oluyor. Çok genel bir terim.
  • miu room tamam :D

• Ben 28 i yükledğimde hat çekmiyordu ,uçak moduna alıyordu telefon. O yüzden tüm umutlarım bu romda.

Bendede uçak moduna geçiyordu.biraz önce tekrar indirdim. wipe catch ve wipe dalvik catch yaptım. yükledim problem yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

dialer ekranındaki ara diye olabilir ama bahsettiğim kişi listesinde olacak olan ara. sanki kişilerin arasından birini bul gibi bir anlamı oluyor. Çok genel bir terim.

Valla bu yönde düşünmek hiç aklıma gelmemişti o kadarda takıntılı adamımdır .. çünkü genelde telefonlarda standarttır o bölümler acaba sadece resim konabiliyormu oraya telefon resmi mesela kısa yoldan çözülürdü sorun ..

• En iyisi Cagri yap bence
  • @Can @Özgür
    Tleefonu yeniden başlattım şimdi, 0.5Ghz'de. Bakalım durum ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.