Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mcx2Svc

okuma yazma hızları diğerlerine göre yüksektir yorumlardada baya övmüşler hafıza kartını.acılıs hızı yarı yarıya düştü falan demişler.telefon bayramdan sonra elime geçeceği için kullanma fırsatım olmadı hiç

yalan yav bir fark oludpu yok
  • arkadaşlar bu telefonla ekranın görüntüsünü nasıl alıyorduk ?
  • 16gb ya da
    8gb hafıza kartı alacam telefona. 50 tl civarına
    16gb var ama class 2 zannederim, sorum şu
    class olayı çok çok farkediyor mu telefonda?
  • Doğumgünümde (6 Kasım) Bana 16 GB Class 10 Hafıza kartı geliyor nasıl ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

en.miui.com ve miui.us göçük durumda beyler... siz mi yüklendiniz bu kadar

YÖK'ün öss sitesi gibi oldu.... yeni sürüme millet yüklendi serverlar uçtu
  • siz hangi siteye giremiyorsunuz ya anlamadım miui nin romları yayınladığı site açılıyor daha yüklenmemiş 1.11.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

16gb ya da
    8gb hafıza kartı alacam telefona. 50 tl civarına
    16gb var ama class 2 zannederim, sorum şu
    class olayı çok çok farkediyor mu telefonda?

boşuna class a para verme yada vereceksen adam gibi bir markanın kartını al derim. Neden diye sorarsan bende team 8gb class10 var hb den almıştım sağolsunlar 2 haftada yollamışlardı samsung un içinde gelen 2gb lık karttan hiç farkı yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

siz hangi siteye giremiyorsunuz ya anlamadım miui nin romları yayınladığı site açılıyor daha yüklenmemiş 1.11.4

girdiğiniz adresi verebilir misiniz
  • Bizim telefon için beyaz renk arka kapak var mı?
  • quote:

quote:

siz hangi siteye giremiyorsunuz ya anlamadım miui nin romları yayınladığı site açılıyor daha yüklenmemiş 1.11.4

şimdi sayfayı yeniledim bendede gitti ilk mesajdaki linkten girmiştim :)
  • Beyler benim dokunmatikte sorun var algilamiyor stock romdan dir dedim ama cm7 dede durum boyle gerci kurdugumdan beri bir kez islemedi ama yinede normal degil :( acikcasi canim sikildi :/
  • quote:

quote:

quote:

rommaster site çöktü mü yav giremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

quote:

quote:

şimdi açıldı site ama hala yüklenmemiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnş 4 & 4 'lük bir Rom çıkar da bayramı sakin geçiririz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnş 4 & 4 'lük bir Rom çıkar da bayramı sakin geçiririz

valla anladığım kadarıyla 4-4 lük bir çalışma yok ortada yani en azından 1.10.28 den vazgeçirecek bir yenilik göremedim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar ses sorununa bir çözüm buldum.kameranın yanındaki mikrofonun uzerine bant cekiyoruz olay bitiyor

Ciddi misin ya?

Benim bildiğim o dışarıdan gelen sesleri engelliyordu, yoksa bizim sesi de mi engelliyormuş

Evet gerçekten bence o kameranın yanındaki mikrofon dışarıdaki sesleri engellemek yerine bizim sesimizide engelliyor.hatta bir arkadaş ses sorunu yüzünden servise vermiş teli.serviste ikinci mikrofonu iptal edip yollamış. Bu formdan bir arkadastı

Ben bu sorunu çok yaşayan biri değilim, bir kaç kişiyle konuştum ama fala fark yok dediler.

@Özgür Y. Sen dener misin? Bu sorunu en fazla sen yaşıyordun? Ya da başka biri denesin, yeter ki denesin

Ben telefonun o kısımdaki kapağı söküp içten o mikrofonun üstünü bantladım kız arkadaşımı aradım sesimin önceki haline göre daha iyi olduğunu söyledi.. Emin olmak için iki defa aradım. İyi geldiğini söyledi. Yanımda teleofnu verip onun sesini dinleyebileceğim kimse olmadıından sesi ben deneyemedim.

Başta bunu dışardan denemiştim ama çözmemişti. İçten bantlayınca çözdü sanırım. Ancak o mikrofon ses kaydı için de kullanılıyor bildiğim kadarıyla. O konularda sıkıntı çıkarabilir ama umrumda değil. İşim olmuyor ses kaydıyla.

1.10.28 için dil paketi yayınlamayacağım arkadaşlar. Bugün muhtemelen 1.11.04 gelicek ona yayınlayacağım. 1.10.28i en fazla 1gün daha kullanacaksınız sonuçta.

Ayrıca 1.11.14 çok fazlaq sorun çözümü içeriyor. Çıktığında yüklemeniz yararınıza olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 4 Kasım 2011; 21:27:03 >

• sgs2nin konusuna girdim.laf attım 1000 sayfalık konu silindi

Düzeltme: silinmemis konu bulunamadı diyordu simdi giriyor.dh bazen sacmalıyor: s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 4 Kasım 2011; 21:32:54 >
  • şuan roms.miui.us a giriyor ama hala 1.10.28 sürümü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar ses sorununa bir çözüm buldum.kameranın yanındaki mikrofonun uzerine bant cekiyoruz olay bitiyor

Ciddi misin ya?

Benim bildiğim o dışarıdan gelen sesleri engelliyordu, yoksa bizim sesi de mi engelliyormuş

Evet gerçekten bence o kameranın yanındaki mikrofon dışarıdaki sesleri engellemek yerine bizim sesimizide engelliyor.hatta bir arkadaş ses sorunu yüzünden servise vermiş teli.serviste ikinci mikrofonu iptal edip yollamış. Bu formdan bir arkadastı

Ben bu sorunu çok yaşayan biri değilim, bir kaç kişiyle konuştum ama fala fark yok dediler.

@Özgür Y. Sen dener misin? Bu sorunu en fazla sen yaşıyordun? Ya da başka biri denesin, yeter ki denesin

Ben telefonun o kısımdaki kapağı söküp içten o mikrofonun üstünü bantladım kız arkadaşımı aradım sesimin önceki haline göre daha iyi olduğunu söyledi.. Emin olmak için iki defa aradım. İyi geldiğini söyledi. Yanımda teleofnu verip onun sesini dinleyebileceğim kimse olmadıından sesi ben deneyemedim.

Başta bunu dışardan denemiştim ama çözmemişti. İçten bantlayınca çözdü sanırım. Ancak o mikrofon ses kaydı için de kullanılıyor bildiğim kadarıyla. O konularda sıkıntı çıkarabilir ama umrumda değil. İşim olmuyor ses kaydıyla.

1.10.28 için dil paketi yayınlamayacağım arkadaşlar. Bugün muhtemelen 1.11.04 gelicek ona yayınlayacağım. 1.10.28i en fazla 1gün daha kullanacaksınız sonuçta.

hocam 1.10.28 ide yayınlasan iyi olurdu sonuçta 04 ün nasıl geleceğini bilmiyoruz hüsran da olabilir ki yapılan çalışmalara bakılırsa 28 den vazgeçirecek yenilikler yok ..

• Arkadaşlar burada miui 1.11.4 çıkmış sabaha doğru bizede çıkacaktır takip edin derim

http://www.miui-pt.com/roms/roms-beta/
  • 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.