Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (2003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.180
Cevap
58
Favori
1.304.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: gkngndcll

Arkadaşlar .32 veya .35 kernelli herhangibir romun gps.conf dosyası diğer herhangi bir romda calisir mi? Sbasil rom da gps açınca beni kayseri de gösteriyor. Kapatınca da 500 metre hatayla buluyor yerimi.

Üstad Google maps ten mi bahsediyorsun yoksa IGO mu? Normalde Google Maps'i 3 G den aşağısı kurtarmıyor bende de.Mesela otobüste giderken 2G ile bayağı zorlanıyor yerimi bulmakta(GPS de açık)

İstersen MIUI.pt nin gps.conf dosyasını kullan.Onda böyle sorun olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

Şu aralar telefondan tam eski performansını alamıyorum

Yaklaşık bir hafta önce data açıkken ısınmaya başladı telefon ve artık data açıkken batarya 1 günü güç bela görüyor. 2g kullanırsam durum o kadar vahim değil ama 3g de telefon 40 50 dereceyi görüyordur 10dk yı geçen kullanımlarda. Miui ve ics ile deneme yaptım tüm wipe işlemlerini yaparak ama tatmin edici bir sonuç alabilmiş değilim.

Aynı sorunu yaşayan veya yaşamış ve üstesinden gelmiş birisi var mı acaba. Durum birden bire ortaya çıktı ve sürekli kafamı kurcalamakta.

Hepinize iyi forumlar ve şimdiden teşekkürler kadim X5 kardeşliği

bunun benzeri sorunları ben çok fazla rom değiştirme sonucunda yaşıyorum. telefonda tüm wipe işlemlerini ve system/format yapmama rağmen saçma işler yapıyor.
    çözümü ise gayet basit... (.35 kernel kullanan birisi için diyorum) b528'i -TerraMino çok sağol - 3 kere kurmak. yani, 1. defa b528'i kurun, sistem açılsın. sonra yine ses+/-/güç düğmesi ile yeniden kurun. ikinci kurulumda da sistemi açın, rootlayın, ardından CWM kurun, CWM ile açıp tüm wipeleri ve system formatı yapın. sonra kapatıp 3. kez b528'i kurun , rootladıktan sonra taze rom'unuzu kurup afiyetle kullanabilirsiniz. ben yaptım makina kendine geldi yani..

Ideos X5 dünyasına (XDA forum da dahil) bu 3 kez fabrika romunu kurarak eski kalıntıları temizleme yöntemini kazandıran TerraMino'ya çok çok teşekkür ediyoruz

Su ara aslinda o kadar cok rom degistirmiyordum ama sorun ortaya cikti ben de yine buradan birinin tavsiyesiyle 32 ye dondum baya bi zor oldu gerci ama dondum ;-) simdi isinma sorunu hala devam edior ama batarya daha uzun gitmeye basladi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: Veiny Arm

anladım hocam çok teşekkürler diğer sorularım için ne diyorsunuz video/fotoğraf birde ışık sızması ahize problemi vardı ne oldu ?tekrardan teşekkürler

?????

Işık sızması problemi var ama ekran koruyucusu kullandığım içina artık bende yok.Ahize,video ve fotoğraf çekimleri ICS güncellemesi ile çok iyi seviyeye geldi ilk başlardaki sorunlar artık yok bu telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Arkadaşlar .32 veya .35 kernelli herhangibir romun gps.conf dosyası diğer herhangi bir romda calisir mi? Sbasil rom da gps açınca beni kayseri de gösteriyor. Kapatınca da 500 metre hatayla buluyor yerimi.

Üstad Google maps ten mi bahsediyorsun yoksa IGO mu? Normalde Google Maps'i 3 G den aşağısı kurtarmıyor bende de.Mesela otobüste giderken 2G ile bayağı zorlanıyor yerimi bulmakta(GPS de açık)

Google maps yaa, 3g acik arti gps de acik olunca kayseride gosteriyor. Gps kapatirsam 300 500 metre hatayka buluyor. Pt nın gpsi iyiydi, o yuzden sordum kernel farkeder mi diye. Sürücüler falan farklıdır bilmemne...

• quote:

quote:

quote:

Google maps yaa, 3g acik arti gps de acik olunca kayseride gosteriyor. Gps kapatirsam 300 500 metre hatayka buluyor. Pt nın gpsi iyiydi, o yuzden sordum kernel farkeder mi diye. Sürücüler falan farklıdır bilmemne...

gps.conf u istediğin gibi düzenleyebiliyorsun diye biliyorum ben.Ama emin değilim tabi belki başka dosyalarla da oynamak gerekiyordur.Bağlantılıdır falan.Ama şöyle dene.Şu anki dosyanın adının sonuna .bak ekle ve iptal et.Sonra MIUI.pt ninkini koy oraya.ve dene.Baktın çalışmıyor veya olmuyor.Eskisinin sonundaki .bak uzantısını siler eski haline döndürürsün.

• Sorunu çözdüm hocam sorun bendeymis. Gps e ihtiyacim olduğunda çalışmıyor. Ne zaman luzumsuz yere açarsam o zaman çalışıyor. Demekki ihtiyacim oldugunda ihtiyacim yokmus gibi davranıp öyle açmam lazım mapsi.

• quote:

Sorunu çözdüm hocam sorun bendeymis. Gps e ihtiyacim olduğunda çalışmıyor. Ne zaman luzumsuz yere açarsam o zaman çalışıyor. Demekki ihtiyacim oldugunda ihtiyacim yokmus gibi davranıp öyle açmam lazım mapsi.

Hocam dur sakin ol sen benim dedigimi denedin mi?

• Denemedim ama, denediğimde de çalıştığını hemen anlayamayız, gerçekten ihtiyacım olması lazım gpse. Ucuncu kez falan oluyor, ne zaman ihtiyacim olsa birak calismayi telefon kitleniyo, kapaniyo, bataryayı sökmeden de açılmıyor. Pc ye geçince deniyeceğim yine de.,

• arkadaslar elinde 2.3.3 officalin rootsuz orjinal recovery.img olan varmı ?

----gerek kalmadı tsskurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 28 Mayıs 2012; 20:41:11 >
  • https://docs.google.com/file/d/0B_-JKAFLgg71UXRQdmx5NkpXTDQ/preview?pli=1

Miui black android theme nefis bir siyah tema.Meraklısına tabi.Bu ne böyle simsiyah demeyin lütfen.
    Edit:
    inen dosyanın uzantısı mtz değilse uzantısını mtz olarak değiştirmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 28 Mayıs 2012; 22:16:38 >
  • quote:

https://docs.google.com/file/d/0B_-JKAFLgg71UXRQdmx5NkpXTDQ/preview?pli=1

Miui black android theme nefis bir siyah tema.Meraklısına tabi.Bu ne böyle simsiyah demeyin lütfen.
    Edit:

teşekkürler bi deneyim.
  • quote:

https://docs.google.com/file/d/0B_-JKAFLgg71UXRQdmx5NkpXTDQ/preview?pli=1

Edit:

Oohhhhh keyfin yerinde tabi temalarla uğraş sen, biz burda sensörlerle, gpslerle boğuşalım

• sbasil yeni rom çıkarmış .32 kernel için.. birazdan kuracağım. pek methetmişler
    ezet'in son kerneli varmış çoğu sorun giderilmiş falan..

verilmiş miydi bilmiyorum ama, benden söylemesi

övgülere dayanamayarak .35'ten .32'ye geçiyorum... hayırlısı

ismi NEW: MIUI-32-ProjectX [X stands for experiment ] [May 24 2012]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481168&page=129
    sayfanın ilk mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 29 Mayıs 2012; 10:43:17 >

• quote:

sbasil yeni rom çıkarmış .32 kernel için.. birazdan kuracağım. pek methetmişler

sayfanın ilk mesajı

Alpay hocam kullanıyo 3-4 gündür. Sayfasında da bir ballandırmış ;

sesler süper
    sensör süper
    .
    .
    .

ben de geçmemek için zor tutuyom kendimi

• quote:

quote:

sbasil yeni rom çıkarmış .32 kernel için.. birazdan kuracağım. pek methetmişler

sayfanın ilk mesajı

Alpay hocam kullanıyo 3-4 gündür. Sayfasında da bir ballandırmış ;

sesler süper
    sensör süper
    .
    .
    .

ben de geçmemek için zor tutuyom kendimi

yok ya zorla geçirecekler 32 kernel e :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

zaten mantıklısı da geçmek ama işte niye inat ediyoz onu da bilmiom. Ben aslında biraz üşeniyom. Programları falan da kurdum şimdi. Titaniuma falan da pek güVenemiyom ben. VS.VS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkngndcll -- 29 Mayıs 2012; 11:06:25 >
  • Yav onların hepsi benim şahsi görüşüm :D
    Sonra gelip de bana beğenmedim demeyin ha. xD
    Gerçi bir beğenen ben değilim ama.:)

Bu arada temayı deneyin bak biraz beşiktaşlı işi ama olsun sade net ve güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

zaten mantıklısı da geçmek ama işte niye inat ediyoz onu da bilmiom. Ben aslında biraz üşeniyom. Programları falan da kurdum şimdi. Titaniuma falan da pek güVenemiyom ben. VS.VS.

MIUI backup la al yedekleri.Sonra MIUI de geri yükle.Sadece app ve dataları yedekle ama.Ayarları yedekleme.
  •  ### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###
     ### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

nasıl beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Mayıs 2012; 14:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat
    nasıl beyler.

Link alabilir miyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 29 Mayıs 2012; 15:14:38 >
  • 
Sayfa: önceki 20012002200320042005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.