Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.305.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Yarın hediye hafıza kartı geliyor bana class 10 16 gb bakalım performansı nasıl

Soyle bizede gelsin :-)
  • evet arkadaşlar azçok teknolojiden telefondan bilgisayardan anlayan insanlarız
    belkide çoğumuzun ilk android deneyeyimi belkide kimisinin ilk dokunmatik telefon deneyimi
    şimdi bu telefonu stabil olarak istediğimiz herşeyi kullanmak istediğimizde ne yapmamız gerekiyo benim gibi bu telefonu yeni alcak arkadaşlara bi ön fikir olur yazcaklarınız
    şimdiden teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Ben yaklaşık 1 haftadır orjinal ROM kullanıyorum. Şu sayfada anlatılan şeylerin hemen hemen hepsini yaptım (telefon hafızasını arttırma, pil simgesi, performans tweakleri, kalıcı root, recovery vs.)

1 hafta boyunca hiç takılmadı.

http://android.modaco.com/topic/341011-ultimate-guide-to-the-huawei-u8800/

Ikimizde eski spica kullanicilarindaniz bu telefon orjinal romuyla istediğim herşeyi karsiliyor root yapıp sesi ve build dosyasını duzenledim gereksiz uygulamaları sildim ve unroot yaptım. Şimdi fazlasıyla yetiyor bana custommus falan hiç gerek yok aslında. Bunları yapmaya bile aşırı gerek yok.

Custom romun OC yapma dışında pek bir getirisi yok dediğiniz gibi. Diğerleri Root ederk de yapılabiliyor. Yalnız oc hatırı sayılır hız artışı getiriyor. pile etkisi de fazla yok. Ben 2.3 çıkana kadar custom kullanacağım. 2.3 da çeşitli performans iyileştirmeleri var. Custom roma gerek kalmaz.

Bir de şu hafıza artırma kaçıncı sayfada arattırmayın beni şimdi

Clockwork menusunu kurcala bulursun. Partition veya türevi bir menudedir. Çok zor degil yedek al ama.

Gingerda orjinali çıkmadan sağlıklı bir şekilde yapılamaz zaten illa birkaç eksiği olur. mecbur sene sonu beklenecek. Ayrıca oc pil ömrünü kisaltir çünkü işlemci daha çok ve daha dengesiz güç ceker şarj daha az gider. Hiçte gerek yok aslinda ocye.

• Arkadaşlar Selam;

Ben Htc Kullanıyorum Eşime Huawei Ideos X5 Aldık. bir iki sorum olacak.

1-Başka telefondaki kişileri bluetooth yardımı ile X5 e aktaramıyormuyuz? Htc de aktarma diye bir program sayesinde bunu kolayca yapabiliyoruz. Ama X5 de yapamadık. :(
    2- HTC Arayüzünü X5 e yükleyemiyormuyuz? Htc ye alıştıktan sonra X5 de garipsedim biraz. Özellkle kişiselleştir olayı çok zayıf olmuş. Sahne seçemyor olmamız çok kötü. ve büyük saat ile hava durumu widgetleride yok.
    3-klavye tuşlarının htc deki gibi büyük olması. X5 de çok ufak geldi baa klavye tuşları...

Bu konular hakkında yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

Arkadaslar Yeni marketten birsey indiremiyorum. Indirme islemi basliyor rigor ama yuklemiyor.Bir de klavyeye tr karakterleri nasil eklerim. Son sorun klavyenin otomatik tamamlamasini nasil kaldiririm. Sacmasapan seyler yaziyor benim yerime

marketi bilmiyorum ama diger sorun için ayarlar / dil ve klavye / dili secinden turkce olucak sonra android klavyesi ayarlarına girin ordan giriş dillerine gelin türkçeyi secin yukleme yapıcak o sırada sonra ordan ingilizceyi kaldırın asaya inin ve onerileri gosterin yanındaki tiki kaldırın bu seklde sıkıntınızı cozeblrsnz =)
  • benim sorum mesela bi kişiye mesaj atarken o mesaja rehberden numara ekliycem yapamıyorum bulamadım bunu nasıl yaptınız yoksa yapılmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

benim sorum mesela bi kişiye mesaj atarken o mesaja rehberden numara ekliycem yapamıyorum bulamadım bunu nasıl yaptınız yoksa yapılmıyormu ?

go sms pro da var ama normal msjlasmada yok sanırım o baktım ama goremedim rehbere girişp ordan numarayı yollamalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar Selam;

1-Başka telefondaki kişileri bluetooth yardımı ile X5 e aktaramıyormuyuz? Htc de aktarma diye bir program sayesinde bunu kolayca yapabiliyoruz. Ama X5 de yapamadık. :(
    2- HTC Arayüzünü X5 e yükleyemiyormuyuz? Htc ye alıştıktan sonra X5 de garipsedim biraz. Özellkle kişiselleştir olayı çok zayıf olmuş. Sahne seçemyor olmamız çok kötü. ve büyük saat ile hava durumu widgetleride yok.
    3-klavye tuşlarının htc deki gibi büyük olması. X5 de çok ufak geldi baa klavye tuşları...

1-Htc sense arayüzü inanılmaz bişi evet huaweide öle bişi yok :) fakat launcherlar ile baya bi kişiselleştirebiliyor...kişiler menüsüne girip orda = tusu işe içe dışa aktar ile bluetooothdan kişileri dış aktarabiliyoruz aynı zamanda google hesabınız var ise ordada kişiler var ise otomatik senkronize oluyor faceboook yahoo da bunlara dahil..
    2-hayır fakat bunun yerine launcher pro, launcher ex,adw launcher programlar sayesinde arayüz baya bi değiştirebiliyor
    3-klavye tuşları içinhttp://ideosx5.wordpress.com/2011/07/14/smart-keyboard-proskin-packturkce-destekli/ öneririm baya bi kişiselleştiribilien bi klavye........

• quote:

Orijinalden alıntı: s3k0

quote:

Arkadaşlar Selam;

1-Htc sense arayüzü inanılmaz bişi evet huaweide öle bişi yok :) fakat launcherlar ile baya bi kişiselleştirebiliyor...kişiler menüsüne girip orda = tusu işe içe dışa aktar ile bluetooothdan kişileri dış aktarabiliyoruz aynı zamanda google hesabınız var ise ordada kişiler var ise otomatik senkronize oluyor faceboook yahoo da bunlara dahil..
    2-hayır fakat bunun yerine launcher pro, launcher ex,adw launcher programlar sayesinde arayüz baya bi değiştirebiliyor
    3-klavye tuşları içinhttp://ideosx5.wordpress.com/2011/07/14/smart-keyboard-proskin-packturkce-destekli/ öneririm baya bi kişiselleştiribilien bi klavye........

Cevaplar için teşekkürler.
    Peki Custom rom filan yaparsak HTC gibi olabiliyormu?

• arkadaslar kullandiginiz ve begendiginiz zil sesi muzigi upload edebilir misiniz?
  • Bu go launcher çok canımı sıktı arkadaş. Kasım kasım kasılıyor bi süre sonra. Regina veya launcher pro daha akıcı. Var mı böyle bir problem yaşayan? Aslında launcher ların hepsi bariz şekilde menü akıcılığını yavaşlatıyor. En hafif olanı bile. Çözümü var mı ki bunun. Birkaç birşey denedim de yemedi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

benim sorum mesela bi kişiye mesaj atarken o mesaja rehberden numara ekliycem yapamıyorum bulamadım bunu nasıl yaptınız yoksa yapılmıyormu ?

go sms pro da var ama normal msjlasmada yok sanırım o baktım ama goremedim rehbere girişp ordan numarayı yollamalısınız

bukadar basit birşeyi eklememeleri çok komik :)
  • quote:

Arkadaşlar Selam;

2- ideos X5 de yeterince kişiselleştirmeye izin veriyor ancak HTC deki gibi kolay değil sanırım.. mesela ben büyük saat ve hava durumu widgetlerini uygulayabilmek için yabancı forumları araştırmıştım, "widgetler çalışmıyorsa fabrika ayarlarına dönün" gibi bir öneriyi dikkate alıp telefona reset atmıştım ve gerçekten de widget olayı çalışmaya başladı..

- hava durumu widgeti içeren bir uygulama yükleyin
    - sonra ana ekrana dönün
    - ekranın ortasında boş bi yere parmağınızı birkaç saniye basılı tutun, örnekteki gibi bir pencere açılacak
    - açılan pencerede WIDGET seçeneği yoksa sizin de fabrika ayarlarına dönmeniz gerekiyor demektir!!!

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 15 Temmuz 2011; 10:25:27 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

bu forumun adresini bilen varmı?
    görsellerde gezerken gördüm ama forum adresi yazmıyor...

Bu resime baktim mesaj sayisi ve konuyu baslatan kimse yazmiyor bombos burasi bos bir forum bence
  • yeni market ile ilgili

googlemobile.blogspot.com
    A new Android Market for phones, with books and movies
    http://googlemobile.blogspot.com/2011/07/new-android-market-for-phones-with.html

dun screenshot yukleyebilirmi birisi demistim saolsun kimse sallamadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Bu go launcher çok canımı sıktı arkadaş. Kasım kasım kasılıyor bi süre sonra. Regina veya launcher pro daha akıcı. Var mı böyle bir problem yaşayan? Aslında launcher ların hepsi bariz şekilde menü akıcılığını yavaşlatıyor. En hafif olanı bile. Çözümü var mı ki bunun. Birkaç birşey denedim de yemedi malesef.

ben samsungun tw4launcher ini kullaniyorum ne kasilma var ne bi hata...tavsiyemdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

TuneIn i telefonun dilini ingilizce yapmadan çalıştırmanın yol yok mu yav

Tunein i ne yapacaksın kardeşim, Winampa shoutcast desteği bile geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Bu go launcher çok canımı sıktı arkadaş. Kasım kasım kasılıyor bi süre sonra. Regina veya launcher pro daha akıcı. Var mı böyle bir problem yaşayan? Aslında launcher ların hepsi bariz şekilde menü akıcılığını yavaşlatıyor. En hafif olanı bile. Çözümü var mı ki bunun. Birkaç birşey denedim de yemedi malesef.

ben samsungun tw4launcher ini kullaniyorum ne kasilma var ne bi hata...tavsiyemdir...

Peki nasıl uygulayacağz bunu? apk sı falan mı var
  • Pc basina gecince upload ederim 1 saate kadar...
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.