Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 İnceleme,S.S.S,Kullanıcılardan Tavsiyeler,Root ve Custom Rom (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
14
Favori
81.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon 1 saat önce elime ulaştı. ama kablosuz internete bağlanamıyorum. bilen biri yardımcı olsun lütfen. çok acil.

Orijinalden alıntı: radiohead71

telefon 1 saat önce elime ulaştı. ama kablosuz internete bağlanamıyorum. bilen biri yardımcı olsun lütfen. çok acil.

Ne yaptın hallede bildin mi?

Orijinalden alıntı: akoray

quote:

telefon 1 saat önce elime ulaştı. ama kablosuz internete bağlanamıyorum. bilen biri yardımcı olsun lütfen. çok acil.

Ne yaptın hallede bildin mi?

evet hallettim. ayarlardan statik ip kullan yaptım ve kendi bilgisayarımın ip adresine göre ayarladım. arada kopmalar oluyo ama şimdilik pek fazla bi sorun yok. yalnız telefonun dokunmatiğinde bazı gecikmeler oluyo. ekrandaki jelatini hala sökmedim acaba ondan mı?

yalnız telefonun dokunmatiğinde bazı gecikmeler oluyo. ekrandaki jelatini hala sökmedim acaba ondan mı?

Büyük ihtimalle ondandır, çünkü şuana kadar kimse dokunmatik ekranla ilgili bi sıkıntıdan bahsetmedi...
  • quote:

quote:

yalnız telefonun dokunmatiğinde bazı gecikmeler oluyo. ekrandaki jelatini hala sökmedim acaba ondan mı?

Büyük ihtimalle ondandır, çünkü şuana kadar kimse dokunmatik ekranla ilgili bi sıkıntıdan bahsetmedi...

arkadaşım bi de yüklediğimiz bi uygulamayı nasıl kaldırıyoruz?

haklısın büyük ihtimal ondan kaynaklanıyo. telefon beklediğimden çok daha iyi çıktı. çok memnunum şu an.

Güle güle kullan...

quote:

quote:

Ayarlar---uygulamalar---uygulamaları yönet----kaldırmak istediğin uygulamaya tıkla----kaldır a bas...bu kadar...

quote:

quote:

quote:

Ayarlar---uygulamalar---uygulamaları yönet----kaldırmak istediğin uygulamaya tıkla----kaldır a bas...bu kadar...

yardımın için teşekkürler.

• quote:

yardımın için teşekkürler.

Rica ederim...

Bugün başıma gelen bana göre çok ilginç bir olayı aktarmak ve yorumlarınızı öğrenmek istiyorum:

Sabah bir uyandım baktım ki saat 7 olmuş; oysa uçak modunda beklemeye aldığım tlf'nun 6.20'de çalmış olması gerekiyordu. acaba niye çalmadı bakayım dedim ki ne göreyim; telefonun saati 23:41 tarihi ise 13.11.2011'di. Önceki gün tarih ve saatinin doğru olduğuna eminim. Telefon nasıl oldu da böyle bir zaman yolculuğu yaşadı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 15 Kasım 2011; 11:22:50 >
    PS4-PSN İD: vivalstoy/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkweather

HUAWEI IDEOS X5|KULLANANLAR KULÜBÜ|Hangi Miui Şarj Konunda En İyi? adlı 300küsür Sayfalık konuya da yazdım bu mesajı gerçi ama orda içinde MIUI geçmezse kimse sallamıyor mesajı.

Bugün başıma gelen bana göre çok ilginç bir olayı aktarmak ve yorumlarınızı öğrenmek istiyorum:

Sabah bir uyandım baktım ki saat 7 olmuş; oysa uçak modunda beklemeye aldığım tlf'nun 6.20'de çalmış olması gerekiyordu. acaba niye çalmadı bakayım dedim ki ne göreyim; telefonun saati 23:41 tarihi ise 13.11.2011'di. Önceki gün tarih ve saatinin doğru olduğuna eminim. Telefon nasıl oldu da böyle bir zaman yolculuğu yaşadı sizce?

Benim telefonda iki defa saati kendisi 1 saat geri aldı bu yüzden işe geç kaldım artık başka bir alarm daha kuruyorum...Tarih ve saat ayarlarında ağın sağladığı değerleri kullan diye bi seçenek var, sanırım problem bundan kaynaklanıyor, o seçeneği kaldırdım...ama yine de her ihtimale karşı farklı bir alarm daha kuruyorum...

• arkadaşlar ben cihaza 8 gb class 10 hafıza kartı aldım. Cihazi pc ye bagladıgımda 2 gb lık ayrı bır depo alanı gosterıyor 8 gb lık ayrı bır depo alanı gosterıyor. 8 gb lık kısıma veri aktardıgımda telefon o verileri gostermıyor falak 2 gb lık kısıma verı aktardıgımda o verileri hafıza kartında gibi gosteriyor telefon. Sizce bunun nedeni nedir? Teşekkürler

Orijinalden alıntı: sebtom

arkadaşlar ben cihaza 8 gb class 10 hafıza kartı aldım. Cihazi pc ye bagladıgımda 2 gb lık ayrı bır depo alanı gosterıyor 8 gb lık ayrı bır depo alanı gosterıyor. 8 gb lık kısıma veri aktardıgımda telefon o verileri gostermıyor falak 2 gb lık kısıma verı aktardıgımda o verileri hafıza kartında gibi gosteriyor telefon. Sizce bunun nedeni nedir? Teşekkürler

2 GB dahili hafıza.

Oradaki verileri dahili hafızada görebilirsin.

telefonda farklı kişilerden gelen SMS mesajlarını aynı thread altında gösteriyor silincede hepsini birden siliyor. Bu problemle karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Orijinalden alıntı: huseyint

selam,

telefonda farklı kişilerden gelen SMS mesajlarını aynı thread altında gösteriyor silincede hepsini birden siliyor. Bu problemle karşılaşan veya çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

benzer durum bende de var ama özellikle reklam mesajlarında durum bu şekilde. Çözümünü daha göremedim.

Orijinalden alıntı: huseyint

selam,

bu sorunun cevabını bulabilen yok henüz.
    PS4-PSN İD: vivalstoy/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper24

quote:

Orijinalden alıntı: zapater1234

telefonu aldım bende hb'dan...1 ay oldu sanırım...telefonu çok sevdim ama eskiye nazaran telefon konuşmalarımda sürekli karşı taraftan bir "sesin az geliyor, duyamıyorum" cümleleri artık sıkmaya başladı ve avm'de ,iş yerinde, evde ne zaman wireless'tan bağlanayım desem bağlanamıyor, ip adresi alınıyor yazıyor bekliyor ve bağlantı kesildi diyor...şifresiz bağlantılarda, şifreli bağlantılarda hepsinde sürekli bir sorun çıkarıyor...seviyorum fiyat/performans kralı falanda böyle basit ve önemli şeylerde problem yaratması artık sıktırdı. değişim için kvk'ya gitsem değiişim yaparlar mı acaba? ya da para iadesi?

bu konuda kullanan diğer arkadaşlar ne diyor?

ben alalı 3 gün oldu. en az 10 defa telefon görüşmesi yapım ama hiç bi sıkıntı yaşamadım bu konuda. ilerde sorun çıkarır mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.