Beyler Huawei Ideos X5 telefonum var. Zamanın en iyi telefonlarındandır f/p idi bi ara bilenler bilir. Kullanmıyorum şuan satmak istiyorum. Sizce kaça satabilirim ? 150 TL'ye falan satan var ama sanmıyorum o fiyata gideceğini. Zaten telefonun arka kasasında biraz çizik, bir iki yerde darbeye bağlı hasar var, pilde sıkıntı var. Ama bence en büyük sıkıntısı telefonun güç ve ses açma kapama yerlerindeki tuşların biraz sıkıntılı olması. Çalışıyor ama 1-2 kere basmak gerekiyor. Güç düğmesi biraz içeride hatta tırnakla açıyodum ben. Kaça gider sizce beyler ? 50 TL'ye çıkar mı elimden ? Fakat şöyle bir husus da var, yeni pil ve yeni arka kapak yaklaşık 50 TL civarına alınabiliyor. Ve telefona ROM ile 4.4.2 bile yükleniyormuş galiba. 5.0 falan geldi dediler ama ben pek kurcalamadım, root da atmadım zaten. Şu anki sürümü 2.1.1
Teşekkürler.
Hocam edecegı 100tl dir bana kalırsa bırakın evde kalsın yedek telefon olarak bakarsınz lazım olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yedek telefon olarak şu an iPhone 3GS olduğu için satıyorum, ayrıca klavye lazım, Everest oyundayken sürekli kapanıp açılıyor oyunda sıkıntı yaratıyor :) Para lazım olmasa satmam zaten, yedek telefona her zaman ihtiyaç var.