Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
313.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2193195
    Bu linkte orjinal b528 romu uzerine entegre edilmis xperia launcher mevcuttur. Ben kurdum orjinallik bozulmadan xperia gorunumu harika. Kurulumdan sonra isterseniz huawei launchere de gecis yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 24 Mart 2013; 13:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır dokunmatik ekranım var ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir.
  • sıfır dokunmatik ekranım var ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir. yanında hediye olarak silikon kılıf + mika kılıf verilecektir
  • arkadaşlar b528 orjinal romu rootlu olarak kullanıyorum root explorer yardımıyla işime yaramayan bazı programları kaldırmama rağmen, bir türlü swype klavyeyi(türkçe desteği olan) kuramıyorum telefon içinde gelen swype bir türlü kaldırılamıyor, varmıdır bunun çaresi? tsklr.
  • http://www.karakazan.com/blog/yorum.aspx?bno=1272&ys=999
    bu adreste üste sorduğum sorunun cevabı vardır. ben yaptım problemsiz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 1 Mayıs 2013; 22:03:00 >
  • Arkadaşlar b528 de volume wakeup var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_330

Arkadaşlar b528 de volume wakeup var mı acaba?

cwm den rom kurar gibi kur
    volume wakehttp://www.mediafire.com/?b20ap2cxwn1d6tc
    kaldırmak için
    no volume wakehttp://www.mediafire.com/?ij4nv05badvq88y yine cwm den kur.
    kolay gelsin ben sorunsuz kullanıyorum.

• arkadaşlar yardım edin cwm den ics yedeğini yüklerken telefn kapandı. tekrar açmaya çaliştiğimda mavi ve pembe ekranlarda kaldı. şimdi dload dosyasını hafızaya attığımda unpacking geliyor ama yüklemiyor unpacking yazısında kalıyor. usb den pc ye takayım bataryayı çıkarayım dedim bu sefer de telefon hiç tepki vermiyor ne yapmam gerekir
  • önce bataryayı sök telefonu bilgisayara bağla volume + - ve power tuşlarına aynı anda bas, yükleme başladıktan sonra bataryayı takarsın ayrıca, dload klasörünün içinde sadece UPDATE.APP dosyası olsun başka bir kalıntı falan varsa yükleme yapılmaz.
  • bataryayı söktüğümde usb yi bağlıyorum ses açma ve kısma tuşuna ve power tuşuna basılı tutuyorum telefo tepkisiz daha önceden bataryasız telefonu kurtarmıştım
    şimdi pembe ekrana geliyorum usb yi bağlıyorum pc telefonu görmüyor
    şimdi ne yapsam düzelirxp winn 7 de denedim olmuyor
  • Huawei ideos x5 ilk göz ağrım.
  • b526 yükledim fakat durmadan reset atıp duruyor, huawei yazısı geliyor reset atıyor. Sorun nedir acaba? Recovery ile dalvik cache, partition yapıyorum, telefon zorla olsa da açılıyor ama reset atmaya korkuyorum :)
  • b526 yükledim fakat durmadan reset atıp duruyor, huawei yazısı geliyor reset atıyor. Sorun nedir acaba? Recovery ile dalvik cache, partition yapıyorum, telefon zorla olsa da açılıyor ama reset atmaya korkuyorum :)
  • b522 den b518 e geçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

b522 den b518 e geçmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı?

518in dload klasörünü hafıza kartına atıp ilk mesajda anlatıldığı gibi yapacaksın.

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_330

b526 yükledim fakat durmadan reset atıp duruyor, huawei yazısı geliyor reset atıyor. Sorun nedir acaba? Recovery ile dalvik cache, partition yapıyorum, telefon zorla olsa da açılıyor ama reset atmaya korkuyorum :)

orjinal partition kurulu değilse onu kurup tekrar b526 kur
  • Benim de bir sorum olacak. B526 üzerine atmel fix kuruluyor mu yoksa illa 528 mi olması gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfaruk -- 2 Temmuz 2013; 14:07:03 >
  • Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucak.
    ilk olarak telefonumda elite rom v9.7 yüklüydü. Offical sürüm b163 yüklicektim sürekli pembe ekran geliyordu ve bende yükleyemiyordum. Sonrasında konunun başındaki pembe ekran dosyasını atıp yükleyim dedim ve sonuç olarak şuan telefonum hiç açılmıyor huawei yazıyo sonra geri kapanıyo. Bataryayı çıkarıp denedim bu sefer de aynı şey oluyo huawei yazıp kapanıyo. Şuan benim telefonumu kurtarma ihtimalim varmıdır. Acil yardımınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucak.
    ilk olarak telefonumda elite rom v9.7 yüklüydü. Offical sürüm b163 yüklicektim sürekli pembe ekran geliyordu ve bende yükleyemiyordum. Sonrasında konunun başındaki pembe ekran dosyasını atıp yükleyim dedim ve sonuç olarak şuan telefonum hiç açılmıyor huawei yazıyo sonra geri kapanıyo. Bataryayı çıkarıp denedim bu sefer de aynı şey oluyo huawei yazıp kapanıyo. Şuan benim telefonumu kurtarma ihtimalim varmıdır. Acil yardımınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar B526 yüklerken Unpacking aşamasında kaldı ne yapmam gerek?
  • yurt dışından hat aldım ve hatta şu an internet paketi var fakat telefonda veri akışını açamıyorum bi türlü..açık görünüyo ama veri akışı olmuyo ne yapabilirim bilgisi olan varmı teşekkürler şimdiden..b528 yüklü bu arada
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.